NEW IN TOWN

danshem

New member
NEW IN TOWN

היי אני חדש כאן אבל לא ממש חדש... הייתי נכנס לפורום הזה בשנה האחרונה דרך הפלאפון שהייתי בשמירות (אי אפשר היה לרשום הודעות רק קראתי.. משעמם...) אז אני דניאל בן 20 עדיין בצבא שומע רדיוהד כבר לא מעט שנים ו..זהו... נ.ב.אני לא מצליח להחליף את הכינוי חשבתי שזה רק השם משתמש אז זה מה שיש בינתים...

vegetable man

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

אני שמח שאתה עוקב אחרי הפורום, זה בהחלט אפשרי ומומלץ, גם דרך הצבא. אני יודע ומכיר מישהו שגם יכול להגיב - כך ששווה לך לברר את זה, אבל העיקר שאתה מתעניין. בינתיים כשאתה יכול, אתה מוזמן לקחת חלק פעיל

danshem

New member
תודה ו...

כן יש אפשרות כזאת בפלאפון אבל שלי אחד הדפוקים השקתי אותו קצת בקולה (בטעות) פעם ומאז... הוא לא עצמו... בקשר לשם - כשמוסיפים תגובה אז ליד השם יש כזה "החלפת שם" אבל זה לא מוביל להחלפת שם.. ו.. מה שכתוב בחתימה שלי... אז זה לא עובד ניסיתי את זה כמה פעמים בשבוע שעבר - פשוט לא נעלם... אז שלא יעבדו עליכם

kittycatbone

New member
בקשר להחלפת שם..

הכוונה בעצם להחליף משתמש, ובגלל זה זה מוביל אותך לחלון שבו אתה צריך לתת סיסמא והשם משתמש שאליו אתה רוצה להחליף. כמו שאמרתי,אם אתה רוצה להחליף את הכינוי בעצם, אתה צריך לעשות משתמש חדש (וגם בהזדמנות אתה יכול ככה לשנות את החתימה אם זה מה שרצית לפי מה שהבנתי
-לא שאי אפשר לעשות את זה עם המשתמש הקיים)

kittycatbone

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אני יסמין, בת 16, תהנה כאן בפורום אני מניחה
חח, גם לקרוא פה זה מעניין.. והעיקר שזה עוזר לך בלהעביר את הזמן בשמירות
בקשר לכינוי, אולי אתה כן יודע את זה, אבל אי אפשר לשנות אותו, כאילו אם אתה רוצה לשנות את הכינוי בפורום, אז אתה צריך לעשות משתמש חדש..:X

danshem

New member
אני חושב שזה יהיה קצת בעייתי..

המכית שלי בטח נאבקת על הפנסיה שלה עכשיו...

למעלה