New member

nobles3

New member
New member

שלום! גיליתי רק אתמול שקיים פורום ישראלי של אסקסואלים. עד לפני זה הייתי מסתובב בפורומים של Aven. כל הכבוד חברה, מאמין שהרבה אסקסואלים ישראלים "חסרי בית" מרחבי הרשת סוף סוף ימצאו כאן בית חם. אני חייב להגיד שזה עושה הרגשה טובה לדעת שיש כאלה ולא רק באמריקה רחוקה אלא גם כאן ,קרוב לבית. תמשיכו לשתף אחד את השני במחשבות ורגשות, כי זה מה שמקרב אותנו אחד לשני, לא סקס. בעזרת השם הקהילה הזו תגדל, אנחנו נכיר אחד את השני ,נארגן מפגשים ומסיבות משותפות. למה לנו להרגיש מקופחים ונחותים, אנחנו בסך הכל כמו כולם. כמובן שאני לא יכול לדבר בשם כולם, אבל רבים מאיתנו מחפשים אהבה וזוגיות, גם אם בלי סקס, ורוצים להקים משפחה, האם אני טועה ? כולנו זקוקים לאהבה, כמו בשיר של ביטלס All we need is love, all we need is love All we need is love, love, love is all we need

ברוך הבא

כמובן שהסקס עצמו לא מקרב הדיונים על האי סקס מקרבים מקווה שהמקום יתן לך להרגיש חופשי. אדם

p019

New member
ברוך הבא

אולי צריך להוסיף, אם אפשר, קישור לפורום הנל בAVEN. יכול להיות שיש שם עוד ישראלים שישמחו לדעת על הפורום.

nobles3

New member
קישור לאתר

הקישור קיים כבר מלפני שבוע, אבל התחיל לעבוד רק בימים אחרונים.

nobles3

New member
תודה רבה

חייב להגיד תודה על הקבלה החמה. אתם על הכיפאק !

ברוך הבא../images/Emo135.gif

אני עוד לא חושבת על משפחה, אבל בעד שיכבדו אסקסואלים כחלק ממשפחה. משפחה זו דרגת קרבה שלא מחייבת מגע כל כך ספציפי. זה באמת עושה הרגשה טובה לדעת שיש כאלה פה, לראות קהילה קמה, ואנשים מפסיקים להתבייש ומתנהגים איך שנוח להם. שיש פורום בעברית שבו כל הדיונים וההודעות בטוח לא מביכים אותנו או גורמים לנו להרגיש מחוץ לתמונה.

למעלה