New Photos

להלהלהלה

לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למי שיש קאזאה לייט בעיברית אז יש פורטל נכון?? תילחצו עליו ואז יש כל מיני דברים כמו "מוזיקה" סרטים" אז יש שמה "נוספים" תילחצו על זה ואז תילחצו על "סלבריטי" תחפשו שם את השם "גסטין טימברלק" ככה זה כתוב.........

MrJTsGirl

New member
מיכל הוא דומה למוכר החדש בקסטרו מן

קופייייייי!!!!!!!!!!!11 מבטיחה!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לכי לקסטרו מן יש שמה מוכר חדש מה כוסית את מתההה בול ג'סטין בתמונות באלו!

לינוי זאת את../images/Emo35.gif

יוווו זה מה שאני אמרתי למיכל ולאמירה איזה מוכר
מושלם
יש שם אני מאוהבת בו קשות. את יודעת שהוא היה בחתונה של אחי ויצא לי לראות אותו פולל כי גיסתי עובדת בקסטרו מן אז אני הולכת ל"בקר" אותה (לראות את המושלם)ואז יוצא לי לראות אותו תמיד הוא כזה מושלם והוא לא כלכ כך חדש הוא כבר הרבה זמן שם ביי אוהבת רינת

MrJTsGirl

New member
רינתתתת

ממצב בובע? יו המוכר הזה הורס ה' איזה חתיך!!!!!!!! אפי עובד בבאג אז אמרתי לו לברר לי על המוכר הזה.. כי פעם היה שמה אחד גם חתיך שקראו לו ציון ממש ממש חתיך עם שיער חלק ארוך ואפי אמר לי הכל עליו חעחע שבת שלום מותק
~לינוי~

morg77

New member
משהו לא קשור

קראתי מאיזשהו מקום שקמרון דיאז זרקה קרח על דוגמנית שפלרטטה עם ג'סטין נשמע מוזר לא
קרח...
ועוד משהו קראתי בראש 1 שג'סטין וקמרון עברו לוילה חדשה בהוליוד.. ומאבטחים על המקום עם מצלמות וטלויזיות במעגל סגור...חח.. יש להם טראומה מאז הפפר'צי

morg77

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo140.gif../images/Emo132.gif

http://celebs.walla.co.il/?w=/3602/651272

לינוי זה אותו אחד

המוכר של קסטרו של עכשיו זה ציון ויש לו חברה מזה שנתיים אוףףףףףףףף

למעלה