NEW PUPPET

תודה רבה ../images/Emo13.gif

העיניים הם כפות שקופות שמבפנים מצויירות בצורה שרציתי, עם הצבעים שבחרתי...

מעוניין לתפור עבורי בובה לפרוייקט גמר?

היי רועי, אני סטודנטית לעיצוב תעשייתי ולפרוייקט גמר אני מחפשת תופר/בובנאי שיכול לתפור לי את הדגם הסופי, אם אתה מעוניין אשמח לתשובה בהקדם! 052-8397108 [email protected]

רועייייי איזה יופי של עיצוב!!!

מאוד מעניין שילוב הצבעים ....לעיניים הייתי ממליצה לרכך את מעבר הצבעים ולהוסיף צהוב. לא ידעתי שאתה כשרוני שכזה
לילה טוב

תודה דבי ../images/Emo13.gif

גם אני מגלה על עצמי כל יום דברים חדשים... אמרת להוסיף צהוב כדי לרכך... אבל איפה אפשרי להוסיף צהוב?

התכוונתי להבא לבובה הבאה .איפה? בבקשה.

הכנס לאתר של מריה ושם תוכל לראות תמונות מוחשיות של בובות עם עיניים צבועות. בגדול ההסבר הוא בערך כזה...... בוחרים צבע , בחרתי ירוק. מתחילים לצבוע עם ירוק בהיר ולכיוון האמצע מוסיפים צהוב ...ממש קצת. מסביב לעיגול צובעם בירוק כהה [אתה צבעת בשחור , זה צורם לעיין] ועם המכחול מושכים צבע פנימה ומטשטשים את המעבר בין הכהה לצבע הבהיר. כמובן שרצוי להוסיף "נגיעות" בלבן. בקיצור רצוי לצייר במחברת כל מיני סוגים של עיניים ולצבוע עם צבעים ...... האתר של מריה וספרים שונים יכולים לשמש כהשראה נהדרת. יום נפלא. דבוש

תודה על העצה דבי ../images/Emo13.gif אבל זה בדיוק מה שעשיתי

יכול לראות שלא רואים טוב את העין בגלל איכות המצלמה, אבל בעיקרון- כל מה שאמרת עשיתי חוץ מהכנסה של צהוב באמצע. בעיקרון אני לא משתמש בצבעי אקריליק לוקח להם הרבה זמן להתייבש ולעשות עוד שיכבה ועוד שיכבה. אז אני משתמש בצבעים אחרים שמתייבשים יותר מהר והם איכותיים של decor fin

ooommmr

New member
זה באמת טיפה צורם לעין..

אולי בשלב זה כדאי לך להשתמש בצבע אחד לעישון-לא בהיר מדי ולא כהה מדי... עומרי.

תודה על כל העצות.

אבל אני אעשה מה שייראה לי לנכון בשאר הבובות וגם בבובה הזאת. חוץ מזה כשמסתכלים על בובה בתמונה צריך לקחת בחשבון שיכול להיות שבמציאות זה קצת שונה. גם כשלך הייתה תערוכה במדיטק ראיתי בובות והם לא אותו דבר במציאות גם בגודל וגם במראה...

רועי זה לא נורא , הבובה מקסימה .

להבא לבובות הבאות תוכל לשפר.....אני 20 שנה משתפרת
יום נפלא

ooommmr

New member
rרועי, אף אחד לא מנסה לבקר אותך...

אבל כבר דיברנו על זה פעם, כל הזמן משתפרים! כולם! ומי שבטוח שהוא הגיע למקסימום ואין לו לאן לשאוף ולהשתפר.. משהו לא בסדר בתפיסת עולם שלו... אפילו מריה!, אם תסתכל על כמוני שהיא בנתה לפני בערך 11 שנה (אם זכרוני לא מטעה אותי..)לעומת הבובות שהיא בונה היום, תראה שאני צודק. עלה והצלח! עומרי.

אני באמת לא באתי להתעצבן ואני לא כועס.. להפך

אני מעריך מאוד את העצות שלכם ויודע שיש בזה דברים נכונים ואולי לפעמים לא. אבל אתם כביכול מכירים סגנון אחד.. אהוב ומוכר כמו לדוגמא של מריה או של עצמכם... אז אני לא בא בגישה שלילית לאף אחד אני פשוט אומר שזה הסגנון שלי ויכול להיות שדברים טכניים מפעם לפעם יישתנו אבל הסגנון והקו נשאר תמיד אותו דבר. וזה אצל כל בובנאי ככה. פשוט אולי בגלל שלמדתם אצל אותה מורה אז אתם כביכול הכרתם את הסגנון שלה והעתקתם אותו. אני מנסה לייצר קו חדש משלי. זה לא אומר שהיא לא נותנת לי השראה- אבל אני עם ראש פתוח תמיד- ככה זה צריך היות בתחום הזה גם שחקן. אסור להיות מקובע, תמיד פתוחים. ערב מהנה ולא לזהם כל כך את האויר
רועי...

ooommmr

New member
לא לא לא רועי..

אני לא דיברתי על העיצוב, אני דיברתי אך ורק על העניינים הטכניים! אנהי כרגע לא מדבר על העיצוב שלך, למרות שאני חולק עליך בעניין ..(הבובה די מזכירה כמה בובות של מריה). לילה טוב, ובאמת תזהרו במדורות... עומרי

למעלה