new riddim vybz rum punch riddim
ד דרדלוקס New member 28/4/08 #2 מבצעים ... סיזלה יושב אש על הרידים 01-Bramma-X_News-_-_ 02-Daville-Yuh_Good-_-_ 03-Delly_Ranks_Ft_New_Kidz-Get_Mhad-_-_ 04-Monsta_Empire-Bogle_Salute-_-_ 05-Sizzla-Foreign_(RAW)-_-_ 06-Vybz_Rum_Punch-Version-_-_ 07-Wayne_Marshall-Wanna_Funk_Yah
מבצעים ... סיזלה יושב אש על הרידים 01-Bramma-X_News-_-_ 02-Daville-Yuh_Good-_-_ 03-Delly_Ranks_Ft_New_Kidz-Get_Mhad-_-_ 04-Monsta_Empire-Bogle_Salute-_-_ 05-Sizzla-Foreign_(RAW)-_-_ 06-Vybz_Rum_Punch-Version-_-_ 07-Wayne_Marshall-Wanna_Funk_Yah
J junior gong New member 28/4/08 #5 תבקשי UR WISH IS........SOMBODY'S.............COMMAND שירז, אל תצחקי אבל העתקתי את הבבקשה שכתבת וחשבתי שזו הסיסמה, הדבקתי באיפה שצריך להדביק את הסיסמה, יצאה לי כף יד מהמסך נתנה לי סטירה ואמרה לי " WHAT GOWAN MAN? " מה זה אומר?
תבקשי UR WISH IS........SOMBODY'S.............COMMAND שירז, אל תצחקי אבל העתקתי את הבבקשה שכתבת וחשבתי שזו הסיסמה, הדבקתי באיפה שצריך להדביק את הסיסמה, יצאה לי כף יד מהמסך נתנה לי סטירה ואמרה לי " WHAT GOWAN MAN? " מה זה אומר?
X xXx Shiraz xXx New member 29/4/08 #6 "מה הולך גבר" ? חחח כתבתי בבקשה כי ציווית כמו איזה לא יודעת מה תבקש בנימוס =]
X xXx Shiraz xXx New member 29/4/08 #8 לכולנו זה הוריד בלי סיסמא, תנסי לעשות אקסטרקט לקובץ הראר החביב ותראי שצריך סיסמא!