new to the forum

diegok

New member
new to the forum

Hello All i am leaving in Yiwu for 6 month now and wanted to check mybe there r more israelis here

YIUW?

איך אפשר לקרוא את זה? ואם אי אפשר לקרוא את זה, האם זה קיים? ואם זה לא קיים, האם יש שם ישראלים?

diegok

New member
its Yiwu not Yiuw

its one hour and a half from Hangzou, look it up in the internet u will see its very famous among allsaelres

אני מכיר בערך 8 מקומות בסין

כך שלא מפתיע אותי שאין לי מושג איפה זה. אך זו לא הייתה שאלתי. שאלתי הייתה איך אפשר לקרוא את זה. זה כמו הNG של הקנטונזים, כמו הSIU, ועוד. איך בעצם מבטאים את השם...

Omiz

New member
מבטאים "יי וו"

ממש כמו שקוראים YI WU... YI כמו "אחד" בסינית, ו-WU כמו "חמש", כמובן לא באותם טונים... בסינית: 义乌

Omiz

New member
דייגו !

מה העניינים ? אמרתי לך שיש עוד פורום... בכלל, אם יש כאן עוד אנשים מ-"ZHEJIANG PROVINCE" השמיעו קול !
מיקומי ב-NINGBO

diegok

New member
this furom seemd more alive

Ahaln Omri whats up this forum seems more intersting then the Ynet one anyway i hope u started to get use to to the job and dont forget next time u r in HZ tell me

Omiz

New member
סבבה, ITS A DATE

אבל בסופ"ש הזה נראה לי שאני אשאר פה... אתה נוסע ל-HZ בסופש? אם כן, תגיד לי... כן, הפורום הזה יותר קצת יותר צבעוני, ואני מקווה שהוא ימשיך להיות ככה, יתן מידע לאנשים ויפגיש את הישראלים באסיה... בעבודה הכל מעפן ובלאגן, נראה לי שתעשה לי מקום אצלכם במשרד

diegok

New member
walla i dont know

i dont know yet i also think iam gonna stay cause i have some work to do but mybe.... dont give up on the work yet give it some time and then if u still dont like it come visit us in Yiwu anyway when ever i go to HZ i give u a call

אMור

New member
אהלן דייגו - אז איך YI WU?

שמעתי שזו עיר תעשייתית ואפרורית. בא לך לשבור מיתוסים - או שמא תאשר את השמועות? יש תמונות? (וחוצמיזה, אולי תלמד את עצמך להקליד עברית ע"ג המקשים באנגלית? אמנם תהליך מתיש, אבל בהחלט מספק...) איך מסתדר בלי חברים? נו טוב, בונה על עמרי שיבוא לבקר, כנראה המצב באמת נואש...
באופן אישי, לא הייתי רוצה להחליף את שנז'ן באף עיר אחרת בסין (אפילו לא בשנחאי) ולו מהסיבה הפשוטה של הקירבה להונג קונג - ה- LIFE SAVER שלנו מהסינים... ואם כבר שנחאי, אז לא הייתי מחליף את שנז'ן בה ללא כל קשר להונג קונג ANYWAY... אבל מסייג בכך שהפז"מ שלי שם לא עולה על שלושה ימים...

diegok

New member
טוב אני אנסה עיברית

עיר תעשייתית בהחלט אבל מתפתחת בקצב מדהים עד לפני שנתיים לא היה פה כלום ועכשיו יותר מדי.... תמונות פעם הבאה אני אשלח... לגבי חברים אני במשרד עם 25 סינים בגילי דוברי אנגלית ואני מנסה ללמד אותם קצת עיברית (תשאל את עומרי הסיני כבר יודע להגיד: "איפה הכסף? סבבה, רק רגע בן זו.. וכו) דווקא היה סבבה לפגוש את עומרי ודרך אגב האנגדזו לוקחת בגדול כל עיר אחרת(לפחות שאני הייתי בא בסין אפילו הונג קונג) יוצא לי ליהיות כל חודש בשנזן על מנת לעבור להחתים את הויזה בהונג קונג (אני טס לשנזן ואז נוסע להונג קונג מטעמי חסכון זול בלפחות 1000RMB מאשר לטוס ישר להונג קונג) היו רגעים לא נעימים בשנזן אולי בגלל האזור, הייתי ב VILLEGE נראה לי וראיתי מישהו נדקר וגנבו לסיני את הארנק בקיצור היה לא נעים וואו לקח לי איזה חצי שעה לכתוב את כל זה

diegok

New member
אה ויש פה חומוס לא רע

ומסעדה ששייכת לאיזה פלשתיניאי עם אוכל לא רע...

אMור

New member
זה מרענן...

"האנגדזו לוקחת בגדול כל עיר גדולה - אפילו את הונג קונג". יהיה מאוד מענין לשמוע קצת הרחבה של המשפט הזה... (וגם מראה עיניים לא יזיק....) (
) ולגבי החתמת הויזה כל חודש - זה פשוט מטורף! כל חודש אתה עולה על טיסה להונג קונג בשביל לצאת ולהיכנס לעוד 30 יום...אם אתה עובד חוקי בהאנגדזו, למה לא מארגנים לך ויזת עבודה - שתאפשר לך לשהות בסין באופן רציף? שלא לדבר על השקט הנפשי בשהיה חוקית...

Omiz

New member
אני לא דייגו

וגם לא הייתי בהונג קונג, אז אני רק יכול להגיד מה דעתי...ככה: HANGZHOU, בירת ZHEJIANG לנצח נצחים, היא אחת הערים היפות בסין, ויחד עם SUZHOU היא נקראת "גן עדן" של סין, ויש את המשפט הידוע: 上有天堂,下有苏杭 - "למעלה גן עדן, למטה SUZHOU ו-HANGZHOU" shang you tiantang, xia you Su Hang בעיר יש אטרקציות תיירותיות רבות,בראשן האגם המערבי, והיא עיר נעימה, נקייה ומודרנית. האנשים נחמדים, ויש הרגשה כללית שאין לחץ, כיוון שזאת בעיקר עיר נופש. אבל לא רק נופש. יש ריכוז גבוהה של חברות זרות ולכן קהילה גדולה של זרים. האוניברסיטה הראשית Zhejiang University נמצאת פחות או יותר לא רחוק מהמרכז ויש ריכוז גבוה של סטודנטים שממלא את המועדונים בסופי שבוע. ואם במועדונים עסקינן, העיר גדושה בכאלו, וגם ברים בלי סוף. מה עוד? יש עוד... אבל את אני אשאיר לאחרים....

diegok

New member
מרענן זה תמיד טוב

לגבי האנגדזו זה פשוט מה שאני מרגיש אתה לא חייב להסכים....(אני ישאיר לעומרי לפרט יש עליו פז"מ בHZ) אה... הויזה קודם כל אני בYIWU לאHZ וכרגע המעמד שלי לא ברור לכן יש לי ויזת עסקים MULTI לשנה שכל פעם שהות של 30 יום... הסינים לא עושים לי בעיות בעיניין ופעם אפילו נסעתי להונג קונג שתיתי קפה וחזרתי... אני עובד על עיניין הויזה אבל לא לחוץ לי מה רע לנסוע כל חודש להונג קונג? דרך אגב בפורום YNET אמרת שיש דרך פשוטה יותר משדה תעופה של שנזן להונג קונג אולי תפרט כי שבוע הבא שוב נגמרת לי הויזה

אMור

New member
כל עוד משלמים לך על הטיסות

להונג קונג כל חודש, עדיף לך להישאר בסטטוס הנוכחי, ולא רק בשל העובדה שתוכל לשמור על שפיותך ולהתאורר פעם בחודש בציוויליזציה ההונג קונגית (שלא לדבר על שופינג איכותי במחירים נמוכים בהרבה מסין)
לגבי ההגעה מהשדה של שנז'ן, FERRY מ- SHEKOU יהיה מהיר יותר מלנסוע עד LUOHU, אבל אז אתה תלוי בלו"ז של הסירות, אז עזוב... אגב, אם יש לך זמן, תוכל להרים טלפון כשתהיה בשנז'ן...

diegok

New member
זה בסדר משלמים

אני מגיע בשבת לשנזן ואז נוסע להונג קונג אם אתה באזור LUOHU או HK אז אשמח להפגש [email protected]

urist

New member
ישראלים בקונמינג

במידה ויש ישראלים נוספים בארץ האביב הנצחי אשר איני מכיר אשמח

למעלה