New Vans חיחיחי קניתי נעליים חדשות... אני מאושר...
י יעל ארדן New member 24/6/04 #3 פפפאק אני ממש ממש ממש רוצה כאלו!!!! אני שנים מחפשתתתת! איזה מהממות!! איפה קנית אותם אני מצרפת לך דוגמא של סערך מה שאהבתי..
פפפאק אני ממש ממש ממש רוצה כאלו!!!! אני שנים מחפשתתתת! איזה מהממות!! איפה קנית אותם אני מצרפת לך דוגמא של סערך מה שאהבתי..
N No BoDy1 New member 24/6/04 #6 אלה הסוג הישן יותר... לא נראה לי שאפשר עדיין למצוא כאלה.. ואם אפשר זה רק ב-אליטל.. מושב בני ציון.. גם התמונה השניה שפרסמת מתחת הם ישנות...
אלה הסוג הישן יותר... לא נראה לי שאפשר עדיין למצוא כאלה.. ואם אפשר זה רק ב-אליטל.. מושב בני ציון.. גם התמונה השניה שפרסמת מתחת הם ישנות...
I i l0ve u New member 25/6/04 #10 הייי זה כמו שלייי! נראה לי חח הן הרבה יותר יפות במציאותת וגם אני רציתי ת'שחורות בסופ לא היה ל כסף ושאבא שהלך לקנות לי נעליים הוא קנה לי כחולות כאלה כמו ששמת אבל ה באמת יותר יפות במציאות חח:]]
הייי זה כמו שלייי! נראה לי חח הן הרבה יותר יפות במציאותת וגם אני רציתי ת'שחורות בסופ לא היה ל כסף ושאבא שהלך לקנות לי נעליים הוא קנה לי כחולות כאלה כמו ששמת אבל ה באמת יותר יפות במציאות חח:]]
R rozalinda22 New member 24/6/04 #7 עידן../images/Emo70.gifיא שקסי../images/Emo70.gif תתחדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif מהממותתתתת יפות יפות חחחחח....מרוצה
עידן../images/Emo70.gifיא שקסי../images/Emo70.gif תתחדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif מהממותתתתת יפות יפות חחחחח....מרוצה
S SuGar and SpicE New member 25/6/04 #11 מהממות עידנייייי......./images/Emo25.gif../images/Emo45.gif התחדש (טחח רואים את הצלקות שמשאירה הבגרות בלשון) ממש יפות
מהממות עידנייייי......./images/Emo25.gif../images/Emo45.gif התחדש (טחח רואים את הצלקות שמשאירה הבגרות בלשון) ממש יפות