newbie היי אני חדש פה. אני שלומי,אני בן 19 וחצי מאילת,חייל. אפשר להצטרף?
J jack 1 New member 25/3/06 #1 newbie היי אני חדש פה. אני שלומי,אני בן 19 וחצי מאילת,חייל. אפשר להצטרף?
D dsol New member 25/3/06 #2 אי אפשר !_../images/Emo189.gif לא מקבלים לפה אנשים זקנים.... מצטער אתה תצטרך למצוא לך פורום אחר חעחעחחחחח שלומי ! ברוך השב.... התגעגענו
אי אפשר !_../images/Emo189.gif לא מקבלים לפה אנשים זקנים.... מצטער אתה תצטרך למצוא לך פורום אחר חעחעחחחחח שלומי ! ברוך השב.... התגעגענו
מ מכשפהקטנהזונה New member 25/3/06 #4 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifהתגעגעתי../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifהתגעגעתי../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif
מ מכשפהקטנהזונה New member 26/3/06 #12 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifוואו. כמה זמן לא עשית ! |:
ו וואחאד ראש New member 26/3/06 #13 אני אוהב את המוזיקה שלו../images/Emo13.gifהוא מככב באירועים שאני מתקלט בהם......הוא ואינפקטד ועופר ניסים חחחחח תותחים כולם
אני אוהב את המוזיקה שלו../images/Emo13.gifהוא מככב באירועים שאני מתקלט בהם......הוא ואינפקטד ועופר ניסים חחחחח תותחים כולם
A ashkelonis brother New member 26/3/06 #14 Skazi big boss!!! חחחחחחחחח איזה בנאדם חסר טעם לא אוהב סקאזי??? (מנסה לא להעליב כמה אנשים ).. עופר ניסים .. חח אחי אם היית בחורה ..
Skazi big boss!!! חחחחחחחחח איזה בנאדם חסר טעם לא אוהב סקאזי??? (מנסה לא להעליב כמה אנשים ).. עופר ניסים .. חח אחי אם היית בחורה ..
ס סנוווופקין New member 26/3/06 #18 קשש פעם אהבתי אותי אבל! הוא הפך לבסיסי , חוזר על עצמו ומשמעותית פחות נותן בראש. נראה שהוא עושה טראקים כי משעמם לו.
קשש פעם אהבתי אותי אבל! הוא הפך לבסיסי , חוזר על עצמו ומשמעותית פחות נותן בראש. נראה שהוא עושה טראקים כי משעמם לו.
ו וואחאד ראש New member 27/3/06 #20 חחחחח גם אני עושה טראקים כי משעמם לי בבית חחחחחחח אבל הם עדיין כלום לעומת שלו=\ טוב נו אני מקליט במחשב וזה חרא בס"ד עוד כמה שנים תראו אותי מככה באיביזה במסיבות הכי גדולות !!!!
חחחחח גם אני עושה טראקים כי משעמם לי בבית חחחחחחח אבל הם עדיין כלום לעומת שלו=\ טוב נו אני מקליט במחשב וזה חרא בס"ד עוד כמה שנים תראו אותי מככה באיביזה במסיבות הכי גדולות !!!!