NEXT GENERATION

NEXT GENERATION ../images/Emo88.gif

האמת שהשאלה יותר מכוונת לאלה שיש להם הפרש גדול בינהם לבין האחים שלהם לטובתם או לטובת האחים, אבל גם אלה שאין בינהם הפרש גדול יכולים לענות במידה ומעוניינים: האם יש הבדל מהותי בין הדור שלכם לבין הדור של אחיכם- הדור המבוגר יותר יוצא למשל מאשר הדור הצעיר שתקוע מול האינטרנט יותר וכו'.

../images/Emo95.gif

אחותי הקטנה והדנדשה קטנה ממני ב 20 שנה . מכיוון שהיא עדיין תינוקת
, קשה לדעת עדיין היכן יתבטאו ההבדלים , אבל כבר יש משהו שתפס את עיניי . השירים שגדלנו עליהם , הקלטות שצפינו בהם וכדומה - עדיין ישנם . פשוט מצחיק להיכנס מדי פעם לסלון ולשמוע שיר נושן מעלה נוסטלגיות מתנגן ברקע .

sivanshain

New member
יש הבדל

האמת שזה מוזר כי ההפרש ביני לאחותי קטן רק 3 שנים ויש הבדל משמעותי ולעומת זאת אחי שקטן ממני בהרבה יותר שנים...טוב לא יש עדיין הבדל. אני רואה את ההבדלים ביני לבין אחותי בעיקר בפינוק, היא לא נוסעת לדוגמא באוטובוסים,למה? ככה! או שלכל מקום צריך לבוא לקחת אותה ולהחזיר אותה מידי פעם יש לה סידורים או שהיא הולכת לעשות משהו שהיא לא רוצה שיידעו עליו אז היא מזיזה את עצמה. היא הרבה יותר בטוחה במה שמגיע לה ושאים דרך אחרת פרט לשלה, היא והחברות שלה כל הלבוש שלהן כבר מגיל הרבה יותר צעיר מתירני מאד מאד מאד. ז"א אם יש מכנס שאני אשקול שלוש פעמים אם ללבוש בשל גזרתו הנמוכה הרבה יותר מידי או חצאית שמגיעה קצת מתחת לקו התחתון אז להן אין בעיה עם זה הכל מותר הכל בסדר העיקר שזה צועק ומושך תשומת לב... לא יודעת אני מניחה שיש עוד מלא הבדלים אבל לא עולה לי שום דבר נוסף. שבוע נפלא

blck angel1

New member
כן ../images/Emo3.gif הדור שלי מודע לטכנולוגיה

אחי תקוע בצבא ולא מודע לכלום .. הוכחה! יש לו את קאמיקאזה! הוא עיווורר

sivanshain

New member
סליחה

בתור מי שעשתה מספיק יחידות בדברים שקשורים מאד לטכנולוגיה אני לא חושבת שזה קשור לזה הדור שלכם פשוט חושב שהכל מותר שהכל בסדר ושהחיים פשוט נותנים לך כל מה שאתה צריך מבלי שתצטרך להתאמץ יותר מידי כדי לקבל אותו. כאילו גם אני מפונקת בהרבה מובנים אבל אני יודעת שכדי לקבל צריך לתת ולהפך, אני עושה דברים בעצמי אני חיה ומתקיימת לרוב בזכות עצמי ואני חושבת שגם אחותי הקטנה לצורך העניין יכולה אבל עקב פינוק רב מידי היא בוחרת שלא ובוחרת להיות עצמאית רק במקומות שמתאימים לה... ההשקפה של הדור הזה מהנקודה שבה אני עומדת וזה אפילו הרבה פחות מדור כשאני חושבת על זה זה רק תנו לי תנו לי תנו לי... וזה ממש ממש ממש לא אישי... פשוט פגעת לי בנקודה רגישה עם הצבא הזה...:)

blck angel1

New member
Oo

אני מדברת על אחי לא אלייך.. אחי עיוור לא את.. אחי אין לו זמן.. הוא קצין כבר 4 שנים הוא בצבא ומתכוון להישאר שם עוד.. הוא לא יודע לפתוח את המחשב .... אממ פינוק או לא פינוק.. אני מימנתי את המחשב הזה, את האייפוד, את הפאלפון את כל התענוגות שלי... הטיסות במחלקת עסקים הכל אני כי אני עובדת... אז אין קשר O.O אני עצמאית עד מאד! אני עושה את הקניות, אני משלמת את החושבות (מהכסף של אמא ) אבל אני הולכת לשלם אותם, להפקיד בבנק דברים, לנוקת את הבית להכין אוכל כי ההורים עד 12 בלילה בעבודה וכו'... אז בבקשה.. לא לכעוס אם את לא מכירה/מבינה מישהו ^^

sivanshain

New member
לא כעסתי בכלל להפך..ו..

סחתיין עלייך...את מוכנה לבוא להחליף את אחותי לכמה ימים??? באמת רק כמה ימים בשביל שהיא תבין שבבית שלך בנות בנות גילה כן עושות דברים שהן מעבר לעצמן...! אבל וואלה באמת יפה לך...

sivanshain

New member
ועוד דבר אחד

סליחה עם זה נשמע שאני כועסת עלייך אני כועסת בעיקר על אחותי... אז סליחה...

למעלה