Night Watch ו-Gangs of New York
עכשיו חזרתי מהסרט Gangs of New York, אז יכול להיות שההודעה הזו טיפה בהשפעת הסרט. בכל מקרה, אני אהבתי (אולי לא מאוד) את Night Watch, אבל עכשיו אחרי הסרט אני חושב שאוהב אותו יותר. אני חושב שלפעמים צריך להכנס לאווירה המתאימה בשביל להנות מהספר. לדעתי, Gangs of New York די מכניס אותך לאווירה. (בתור סרט הוא די משעמם, אבל לדעתי כדאי, בייחוד אם יש לך הנחה
, לראות אותו ואח"כ לקרוא את Night Watch) אותו הדבר קרה לי עם The Last Continent. לא התלהבתי ממנו בתור ספר, אבל אחרי שראיתי את Priscillia, Queen of the Desert, זה האיר לי את הספר באור שונה. עכשיו רק חסר לי לראות סרט סיני/יפני ואז לקרוא שוב את Interesting Times... (אולי אני אראה את Rising Sun? מאוד אהבתי את הספר...) אהד.
עכשיו חזרתי מהסרט Gangs of New York, אז יכול להיות שההודעה הזו טיפה בהשפעת הסרט. בכל מקרה, אני אהבתי (אולי לא מאוד) את Night Watch, אבל עכשיו אחרי הסרט אני חושב שאוהב אותו יותר. אני חושב שלפעמים צריך להכנס לאווירה המתאימה בשביל להנות מהספר. לדעתי, Gangs of New York די מכניס אותך לאווירה. (בתור סרט הוא די משעמם, אבל לדעתי כדאי, בייחוד אם יש לך הנחה