NIGHTCRAWLER - תמונה ראשונה!

Emblem Wearer

New member
NIGHTCRAWLER - תמונה ראשונה!

הנה תמונה ראשונה של השחקן אלן קומינג באיפור NIGHTCRAWLER, בגרסה הצוענית. אישית, התאכזבתי קשות. קיוויתי שיעשו משהו יותר יצירתי עם הזנב ולא ישאירו אותו בצורת חץ באופן כלכך פשטני ומלאכותי - זה הורג את האמינות. נראה לי כי גם חסכו באיפור משום שהשחקן התלונן על הסבל הרב בתהליך האיפור... (אני מקווה שיעשו תיקונים ושיפוצים ממוחשבים) תשפטו בעצמכם

Emblem Wearer

New member
במבט שני...

זה נראה לי אפילו יותר גרוע, כל כך גרוע שאני נוטה להאמין שמדובר במניפולציית מחשב שנעשתה ע"י מעריץ או משהו כזה. לא קשה להדביק פרצוף... ואת שאר התחפושת כל אחד יכול להכין. האתרים הגדולים של סרטי קומיקס טוענים שמדובר בדבר האמיתי, אבל זה נראה עלוב מדי.

apathic

New member
זה נראה פשוט מזעזע!

וכדאי להם שזה לא ייראה ככה בסרט...

effigy

New member
אין סיכוי שזה אמיתי

זה בטח עבודה לא טובה במיוחד של מעריץ... הוא נראה כמו היפי מסומם (בלי לפגע בהיפים או מסוממים)

*GormE*

New member
אלן קומינג אלן קומינג....

מאיפה אני מכירה אותו? דווקא נראה לי שהוא שחקן לא רע מעניין מה עשו לו שהוא נראה כמו גוש קקי.

The Flash

New member
אני זוכר אתו מ...

הסרט של הספייס גירלס(אממ...לא שראיתי...) והסרט מהלך מנצח על מישהו אלוף שחמט שמתאהב במישהי ממש לפני האליפות העולמית בשחמט

ThePope

New member
כמה זמן חיכיתי לתמונה שלו...

וכשראיתי אני חייב להודות שדי התאכזבתי מה קרה לפרווה שלו?!? ממתי הוא צועני?(לפי מה שהבנתי הוא התחבא בתוך מנזר, תקנו אותי אם אני טועה...) עשו לו ציפורניים מפלצתיות... כל הפרטים הקטנים... וד"א השחקן שיחק גם באחד מסרטי ג´יימס בונד אם אני לא טועה גולדן איי הוא היה ההאקר הרוסי... ועוד משהו קטן קראתי באותו האתר שפרסם את התמונה שמוציאים טריילר שני שבו מופיעים גם קטעים של נייטקרולר... ובכלל כל מיני פרטים על הטריילר החדש שעוד לא פורסם

alro

New member
שני דברים..

אחד - הוא ממש מכוער כאילו´ הוא לא נראה כמו נייטקרולר בשיט (אין לו פרווה, שמן מדי, אצבעות דקות מדי ועוד ועוד ועוד...) השני נייט קרולר הוא באמת צועני, טכנית הוא אוסטרי אבל הוא אומץ ע"י קרקס צועני כך שהוא צועני

ThePope

New member
וואלה...

רק אחר כך הוא עבר למנזר... או שגם בזה אני טועה?

alro

New member
יכול להיות שאני טועה...

אבל לא זכור לי שהוא היה אי פעם במנזר הוא היה בקרקס שם לימדו אותו אמונה באל רק לפני שנתיים הוא החליט להיות כומר

odiman11

New member
חוץ מפרווה (שאני לא ממש זוכר שיש לו

הוא בסדר גמור איש כחול עם שלושה עצבעות וזנב למה אתם מצפים עוד זה איש לא כלב הוא אמור להראות טיפה אנושי אבל עדיין אתם יכולים להירגע כי ניראה אני לא בטוח שראיתי את התמונה הזאתי מזמן מזמן ניראה בזמן של הסרט הראשון

row

New member
בסרט אני בהחלט מצפה לראות משהו

טוב יותר אני בטוח ששהתקציב שלהם מאפשר איפור יותר טוב ו/או שיפוצים במחשב

Emblem Wearer

New member
לאופטימים...

:roll: לאכזבתי הרבה, המפיק של אקס מן 2, ראלף ווינטר, אישר את האותנטיות של התמונה שפורסמה באתר AICN. זו אומנם לא תמונה תצוגה רשמית שהוציא הסטודיו, אבל זוהי בהחלט תמונה אותנטית של השחקן אלן קאמינג בתלבושת ובאיפור "נייטקרוולר". האכזבה גדולה כי לא מדובר בדמות משנית (ואז החיסכון על העיצוב מובן), אלא באחת מדמויות המפתח בסרט. כמה מוזר שהדמות נראית פחות משכנעת ומעניינת מהגרסה הקולנועית של "טאוד" (TOAD) בסרט הקודם (והזול בהרבה). בקיצור, לכל מי שקיווה כי מדובר במניפולציית פוטושופ זולה. היינו אופטימיים מדי. :roll:

למעלה