NightWish In The Holy Land!

Beautiful Scar

New member
עוד לא, באיזה תאריך זה? ../images/Emo199.gif

אני כן אנסע, עוד לא קניתי כרטיס עדין. ובכן.. יהיה אדיר!! אה וכמה זה עולה?

TheRedEye

New member
חח אמרתי את זה בצחוק..

להזכירך את המלצת לי עליהם, ובחוכמה! הם עוד לא קבעו תאריך אני חושב.. ככה כתוב באתר שלהם: We have added a few concert dates in Israel, Denmark, Norway, Sweden and Finland to the Tour Info section. Be sure to check them out now! The Norwegian ticket sales will start on the 9th of June 2007. בארצות הברית כבר נגמרו הכרטיסים
זה כנראה יהיה בהאנגר בתל-אביב מקווה שהם לא יבטלו בגלל מלחמה\טרור

TheRedEye

New member
אגב,

שמעת את הסולנית החדשה שלהם? אנט בלייקרט.. http://www.youtube.com/watch?v=ZWxZ4N81qt4 נקווה שהיא תיכנס לנעליים שלה..

Beautiful Scar

New member
ובכן שמעתי.. אך.. ../images/Emo199.gif

אני סותרת אותך. בוא לא נקווה שהיא תכנס לנעליים שלה. מכיוון שהסולנית הקודמת הבריזה מהופעות, מחזרות (במקום זה הלכה לראות סרטים להשתכר ולקחת סמים).. לא היתה רצינית. שתתה באמצע הופעות. בגלל זה הן העיפו אותה.. וואי, איזה נוסטלגיה מהיום בו הודיעו על זה.. XD :) אני רק מקווה שהיא תצליח לשיר כמוהה. אבל אם הם בחרו באנט.. זה אומר שיש בה משהו.. הן לא היו בוחרים בכל אחת.

Beautiful Scar

New member
אין מלחמה. ../images/Emo199.gif

אבל זה לא קשור:) אני המלצתי לך עליהם? באמת? ואו, ממש לא זכרתי את זה! לגלות לך סוד? אין לך גם מושג מי אתה. >< אני יכולה להמליץ לך על עוד להקות כגון: Avantasia Almora Sonata arctica Enslavement of Beauty Ebony ark Edguy Epica My dying bride טוב, הן להקות מוכרות.. אבל אם לא הכרת את נייטוויש (ואני מתפלאת).. אתה לא תכיר, לא אמור להכיר את ה5 הראשונות.. תהנה:)

TheRedEye

New member
מכיר את Edguy..

ממ לא בדיוק המצלת, ראיתי אותך מדברת הרבה עליהם פה בפורום אז סתם הורדתי כמה שירים, היה נחמד וקניתי את Once וWish Master אה בגלל זה העיפו אותה? תהייתי לעצמי מדוע.. את חושבת שינגנו שירים ישנים?! או שיעברו למשהו חדש?

TheRedEye

New member
תאריך

הרגע חבר אמר שלי התאריך הוא ה6 ל11 והכרטיס יהיה בסביבות ה300 שקל

Beautiful Scar

New member
:) ../images/Emo199.gif

הו, אז בעיקפין אני המלצתי.:) וואי! בדיוק חודש אחר היום הולדת שלי ההופעה, מעולה! וכן, הם ינגנו שירים ישנים. זה כמו שברוס הצטרף.. הוא ניגן שירים קודמים של הלהקה עוד מימי הסולן הקודם -שאין לי מושג מה שמו לצערי..- יש לך מסנג'ר? אוכל לשלוח לך שירים וכו':)

למעלה