Nil Recurring Preview-Avaliable for Download.

Benn Is Kane

New member
Nil Recurring Preview-Avaliable for Download.

הלהקה פרסמה Preview ל-EP שיצא בספטמבר, הלא הוא Nil Recurring. ניתן לשמוע ולהוריד את הקטע (שאורכו 5 דקות, מתוך 30 הדקות שיהיו במיני-אלבום) באתר המייספייס של הלהקה, ממש כאן: http://www.myspace.com/porcupinetree ה-EP יצא בספטמבר כאמור, ובקרוב יוכלו להזמין אותו מהחנות הרשמית של הלהקה. פורסם כי הדיסק יגיע בגרסאת דיגיפאק, ויצא תחת הלייבל הפרטי של הלהקה, "Transmission". עוד עדכונים, בקרוב.

LightbuIb sun

New member
תהרגו אותי אם אגיד שממש לא אהבתי?

סטיבן ממשיך במסורת ה-Fear of a blank planet בשירה שלדעתי לא מחמיאה לקול שלו, שירה שונה ..לא יפה לדעתי. הלחנים נשמעים לי יותר ויותר כמו רעש לא מבוקר...דבר שעם כל הכבוד אני לא רגיל אליו מפורקיופיין טרי. וכל האפקטים האלה...אויש...הדיסטורשן בקול שלו..:\ לא אהבתי. אפילו לא קצת...

Benn Is Kane

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה.

רק הקטע שנשמע קצת ערבי כזה (מתחיל ב-2:12) נשמע טוב. כל השאר ממש לא. אבל ברור שזה ישמע אותו דבר.. זה מאותו סשן הקלטות...

LightbuIb sun

New member
שכחתי שזה מאותו סשן הקלטות

ככה שזה באמת לא צירוף מקרים שזה דומה מאוד. האמת היא שגם לא ממש התלהבתי מה"דוגמיות" של השירים של FOABP מתי שהלהקה העלתה אותן למייספייס...ככה שאולי זה טוב בכל מקרה... (אגב עכשיו לאחר מספר חודשים טובים מאז ש-FOABP יצא, אני פחות אוהב אותו.)

handlessman

New member
הכל די נכון...

וזה די הגיוני שיישמע פחות או יותר דומה ל-FOABP... בכל מקרה נראה לי שאני אקנה

Apoca1ypse

New member
לא נראה לי שהאיפי הזה יגיע לישראל בכל מקרה...

וגם באיביי זה ייחשב לדי נדיר p:

Benn Is Kane

New member
אני דווקא אהבתי את ה-Preview ל-FOABP,

ואהבתי את האלבום עצמו כשהוא יצא, אבל עכשיו הוא פתאום נראה לי מאוד אפור ומשעמם, ואחד כזה שרק בעונה איזה חצי שנה אני אשים אותו שוב במערכת, וזה רק בגלל שאני אעשה סריקה על כל האלבומים של הלהקה אחד אחרי השני. אני עדיין חושב שכיצירה אחת מההתחלה ועד הסוף, הוא מהטובים של הלהקה (ונופל רק מ-Sky), אבל הוא פשוט לא מעניין אותי מספיק כמו אלבומים אחרים של הלהקה (לייטבולב סאן, סטופיד דרים, סקיי מובס סיידוויס ואין אבסנטיה).

Benn Is Kane

New member
../images/Emo207.gif להצביע ל-FOABP!

כולם מוזמנים (ומתבקשים גם, יש לומר
) להצביע לאלבום Fear Of A Blank Planet של פורקיופיין טרי ב2007 Classic Rock Roll of Honour Awards. לינק להצבעות, ממש פה: http://competition.futurenet.com/classicrock/ הוא מתחרה על המקום הראשון ביחד עם "15" של באקצ'רי, "שראנקן הדס" של איין האנטר, "סנייקס & ארווס" של ראש, "ליברטד" של וולוט רבולבר, ו"אנדלס וויר" של דה הו.

handlessman

New member
הצבעתי ../images/Emo45.gif

לא ידעתי מה להצביע בקטגוריות האחרות אז סתם לחצתי

למעלה