nintendo

roy x

New member
nintendo

לפני 10 שנים בארך שאני שיחקתי במריו זלדה וכל השאר של נינטנדו אני לא חשבתי לרגע על כמה משחק זה תינוקי וכל השטויות האלה שאנשים חושבים בגלל כמה שהמשחק מדהים ואיכותי וכל מה שיגידו אף אחד לא עובר את נינטנדו באיכות רק סגה אולי וגם היום שאני משחק במריו 64 וזלדה MAJORA MASK אני לא חושב על דם קללות אני חושב כמה המשחק טוב זה הבעיה היום אנשים מחפשים אלימות במשחקים פעם זה לא היה ככה

squall100

New member
אני חושב

אני מסכים אותך עם כמה דברים נכון משחקים כמו מריו וזילדא הם הטובים ביותר אבל בעניין האיכות אני חושב שdreaMCAST יותר טובה

Seifer Almasy

New member
grrrrrrrrr

Go to hell you (Squall100) little nicks` faker! I was the original `Squall Leonhart` but I deleted my cookies.. grrr..

ilanos

New member
ואין לי שום ויכוח איתך על זה

אני אישית בהחלט לא קובע מי המשחק הטוב ביותר על פי כמות הדם שבו... בלי שום קשר, אתה אוהב מאוד את המשחקים של נינטנדו. בסדר גמור. יופי. אבל מזה ועד לקבוע שסוני תעלם מהמפה עם הגעת הגיימ-קיוב? או להתחיל לזלזל בפלייסטיישן 2 כל פעם ששמו מושמע בפורום הזה? אמרתי לך כבר מה דעתי על ניננטנדו - הם שומרים את כל הקלפים שלהם קרוב מאוד לעצמם. אני אוהב לראות אלף משחקים, שמתוכם 400 טובים, מממאה משחקים, שמתוכם 20 מצויינים.

roy x

New member
עם אתה חושב שככה זה הולך להיות בגיים קיוב אתה ממש טועה

וחוץ מזה אז אתה יכולת להגיד על נינטנדו שהיא חברה לילדים נכון פתאום אתה אומר שאתה לא שופט על פי רמת הדם מי כאן שחושב את הבולשיט הזה שילך וישחק בפנטזמגוריה 2 ויבוא ויגיד לי מה יותר טוב זה הוא מריו 64 לדוגמא ורק שתדע יש לי פליייסטיישן ואני מאוד מרוצה ממנו אבל בינתיים הפלייסטיישן2 מאכזב כל כך שקשה לי לראות איך אתה מתלהב ממנו רק בגלל השם שלו כול המשחקים הטובים שהיו בלעדיים לו כבר לא בלעדיים ואין כאן שום דבר מיוחד מטאל גיר סוליד פיינל פנטסי וכאלה לנינטנדו לא תהיה הבעיה הזאת

ilanos

New member
לא קשור בכלל...

אני אמרתי שפנטזמגוריה 2 טוב יותר ממשחקים של ניננטנדו? איך הגעת למסקנה שמי שלא אוהב משחקים של ניננטנדו, לא אוהב אוהב אותם כי באין בהם מספיק דם? אני בהחלט לא שופט את המשחקים שאני אוהב לפי כמות הדם שבהם. אתה לא יכול להגיד שלמשחקים שלהם אין אופי ילדותי, והם פונים לקהל טיפה צעיר יותר מרוב משחקי המחשב או הפלייסטיישן. למה אני מתלהב מהפלייסטיישן 2? זו קונסולה חדשה, חזקה, יפה (לדעתי), עם עתיד מזהיר ומשחקים מדהימים שמגיעים די בקרוב, וכמה משחקים ממש ממש טובים שכבר יצאו. זו נראית לי כמו הקונסולה המבטיחה ביותר מכל אלו של הדור החדש. גם אם הוא לא ביאת המשיח, אין שום סיבה לתקוף אותה, ללכת איתה או נגדה... כי ברגע שמישהו פה שואל מה דעתי על השיגור של הפלייסטיישן 2 בישראל, ואז אתה בא ומתחיל (כרגיל) את הנאום שלך שהפלייסטיישן 2 מאכזב וניננטנדו יקרעו אותם, אז אתה סתם מתחיל לטחון מים... כמו שהאשמת אותי שאני מתערב עם הקטע של קומנדוס 2 - אתה לא יכול לבוא ולבטל משהו שמישהו אומר סתם, כי אתה נורא חכם וחושב שאתה יודע הכל.

ilanos

New member
וחוץ מזה

אם אתה כל כך בטוח בניננטנדו ורצה להמשיך את הוויכוח המיותר הזה בכל מחיר, אז תענה לי על זה - תן לי שם של משחק אחד, אחד, שיוצא לגיים קיוב. אחד... אוקיי, עכשיו תן לי שם של משחק אחד מחברה שאינה ננינטנדו. נו? למה אני לא שומע שם? העובדות מדברות בעד עצמם: הפלייסטיישן 2 מכונה קשה ומסובכת שמפתחים ילמדו איך לעבוד איתה, כי אם הם לא יעשו משחקים בשבילה, לא תהיה להם פרנסה. האיקס בוקס הוא קונסולה חזקה ופשוטה לתכנות, אבל מיקרוסופט יכולים בהחלט לפשל במכירות שלה. והגיים קיוב? בין אם הוא טוב או לא, לא נראה שהוא מעניין מישהו...

ilanos

New member
מה בדיוק אין לי להגיד?

לך יש דעה אחת. לי יש דעה אחרת. כמה שנדבר, אני לא אשכנע אותך ואתה לא תשכנע אותי, אז מה זה משנה בכלל? לשנינו יש טעם שונה במשחקי מחשב. אני מקבל את הדעה שלך, ואתה תקבל את הדעה שלי, לא מבחינת זה שאתה מסכים איתה, אלא מבחינת זה שמותר לי לא לאהוב משחקים של ניננטנדו. על מה בדיוק אתה רוצה שנתווכך? להלן תיאור כיוון אפשרי של וויכוח כזה? ``נכון!``. ``לא נכון!``. ``נכון ועוד איך!``. ``לא נכון בכלל!``. ``אתה סתם אידיוט!``. ``אתה מפגר!``. ``אתה בן דוד קרוב של ערפאת!``. ``אתה הבן האבוד של נאסרללה!``. נו? ומה יצא לנו מזה?

roy x

New member
קודם כול

אתה זה שאמרת לי שאני לא צודק בקשר לנינטנדו ועל תגיד לי שאמרתי שהם יכסחו את סוני ולכן אתה מגיב כי זה מה שאני חושב אתה באת וומתחיל את הויכוח אז מה אתה רוצה ממני

למעלה