NJפש תוכנה כמו וינדוס קומנדר לפאלם

alofi12

New member
NJפש תוכנה כמו וינדוס קומנדר לפאלם

יש דבר כזה? מין מנהל קבצים לעבודה יותר נוחה, בנוסף לא הצלחתי להתקין את הZ לאנצר נותן לי הודעה שאין לי טפטים THEMES תודה

AYELET1

New member
לגבי ZL:

יחד עם כל הלונצ'ר , ב-ZIP, מגיע גם THEME שעליך להתקיןן. יש שם למעשה אוסף תימזות ועליך לבחור את זה המתאים לנתוני המכשיר שלך. לפאלם יש סייר קבצים חינמי בשם FILEZ. סה"כ - מעולה אך עדיין חסרים לו פיצ'רים. ה-resco explorer הוא סייר בתשלום שלפחות ברוב פיצ'ריו מקביל ל-WC

alofi12

New member
אני מתקין את הTHEMES כרגיל

פשוט שם בקוויק לאנץ לכרטיס ההרחבה וזהו?

+++

סייר הקבצים הכי קרוב ל windows commander שיש לפאלם הוא UniCMD. לא רק שהוא בחינם, הוא גם ממש מעולה ויש לו אפשרויות מתקדמות מאוד.

AYELET1

New member
האם התוכנה מתאימה גם למכשירים בעלי

NVFS? לא ראיתי שם מילה בנידון

cinargy

New member
יצירה ופתיחת ZIP בחינם?

UniCMD זה סייר הקבצים הראשון שאני מוצא לפאלם TX שנותן יצירה ופתיחה של ZIP בחינם. ויש גם יכולות קידוד קבצים. כמעט קניתי השבוע את Resco Explorer, אם UniCMD עובד יציב, נראה שזה עושה את כל הדברים החשובים ובחינם... תודה!

BuzyAnyWhere

New member
הוא גרם לקריסת הפאלם

דקה אחרי שהתחלתי ל"שחק" איתו. אני מקווה שזו לא מחלה שלו, או משהו. האם התכנה אמינה בד"כ ?

AYELET1

New member
אבל אם מה שעמי כתב נכון,

והוא אינו תואם NVFS אז לא מפליאה הקריסה עמי למה לדעתך אינו תואם?

cinargy

New member
אני מבולבל

אני הבנתי שהוא כתב של- 3XCom אין תמיכה ב-NVFS ולא על UniCMD

cinargy

New member
לפי הכתוב בפורומים אחרים

UniCMD תומכת ה-NVFS. ייתכן שהתוכנה לא טובה או יציבה, אבל מרבית האנשים מתלוננים על ממשק משתמש מסורבל ולא על יציבות

cinargy

New member
ייבדק מחר על ה-TX

בדיוק קיבלתי את ה-TX החליפי מפאלם (המסך של הקודם נשרף). אני אתקין עליו את התוכנה ואבדוק אותה.

cinargy

New member
בינתיים נראה שזה עובד יפה

עבדתי עם התוכנה unicmd1813 במשך כחצי שעה. כיווצתי קבצים ופרסתי אותם. הקשבתי למוסיקה. העתקתי קבצים ושמעתי MP3. עבדה יציב וללא בעיות על ה-TX. ממשק משתמש קצת מוזר אבל שמיש

cinargy

New member
עובד יפה וגם הפלאג-אין ל-TC

התקנתי במחשב את הפלאג-אין של ההצפנה ל - Total Commander (ניתן להוריד מאתר התוכנה) וזה עובד מעולה. בדקתי הצפנה ופתיחה גם בפאלם וגם דרך Total Commander וזה קל מאד להעביר מידע מוצפן ולפתוח אותו גם בפאלם וגם במחשב. נראה פיתרון יפה מאד בשביל מוצר חינמי, למי שמחפש כיווץ/הצפנה/ניהול קבצים וכד'

למעלה