nlanxner יקרה

nlanxner יקרה../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

האם תוכלי בבקשה להגיד לי/לנו, איך לכנות אותך כי אני לא מצליחה להגות את הכינוי שלך. זה קשה. איך לקרוא לך בעברית? תודה, יעל

nlanxner

New member
איך לקרוא לי?

מצטערת על השם המסובך...אפשר פשוט לקרוא לי אמא של אוריה... אני אכתוב מאוחר יותר על היום שעבר עלינו (עוד יום של גיבוס). אגב, יש לנו תאריך לניתוח - עוד חודש (שלושה גבסים אחרונים!!!! מתחילים לספור לאחור!)

אז מה שלומך....

אמא של אוריה ואיך המתוקונת, מקווה שלא סבלתם הרבה היום. מזל טוב על הגבסים שנשארו ואם יש לך תאריך מדויק, את יכולה להוסיפו ללוח האירועים. תרגישו טוב אורית

nlanxner

New member
מעצבן

אני כותבת באיחור כי אני קצת עסוק בימים אלו בדברים אחרים. האמת שהגבס אתמול היה ממש קשה כי מי שעשה אותו ואת העיסוי שלפניו היה סטז'ר שבא ללמוד איך עושים את זה על אוריה...מיותר לציין שהיא סבלה במיוחד וצרחה הרבה ולנו בעצם לא היה מה לעשות בנידון. היה ממש קשה לראות אותה ככה ולשבת מהצד בשקט... חוץ מזה התאריך של הניתוח הוא ב- 24.03.04. אנחנו כבר מחכים בקוצר רוח לראות אותה בלי גבס, למרות שהבנו שאז רק מתחיל השלב הקשה (עדין לא ברור לנו למה).

באמת מרגיז ../images/Emo46.gif

ותוסיפי את הנתוח שלכם ללוח האירועים ונתכונן לזה יחד
ולמה אחרי זה השלב הקשה? אולי אמרו לך את זה בגלל הנעליים? שום דבר לא קשה או נורא. מקסימום לא נעים. ככה אני התייחסתי לזה.

אמא של אוריה, זה משגע אותי העסק הזה

כמה פעמים אמרתי לרופאים שפונזטי כל הזמן מדגיש שאם המניפולציה כואבת סימן שהיא לא נעשית נכון. תמיד קיבלתי את התשובה המזלזלת: "זה לא כואב לו, הוא לא אוהב שנוגעים לו ברגל." כל פעם הייתי משתגעת. צריך לעשות מישמש רופאים וליצור את המושלם, זה באמת לא קשה, אז למה הם כאלה? אוף ולגבי הנעליים, פורת עושה בשכל שהוא מזהיר מהקושי עם הנעליים מפני שה48 שעות הראשונות באמת מאוד מאוד קשות. ממליצה לכם לקרא על כך האתר של אושרי, כתבנו המון טיפים. אני אישית מעדיפה את הנעליים על הגבס- מקווה שזה מעודד. לאושרי אין שום בעיה איתן. עידית

nlanxner

New member
כואב או לא כואב?

אני לא יודעת מה לחשוב כי גם כשפורת עשה לה מניפולציות היא צרחה, ואני די סומכת עליו שהוא יודע את העבודה. אני מקווה שבאמת היא פשוט לא אוהבת שנוגעים לה ברגל ושזה לא באמת כואב לה. קראתי באתר שלכם לגבי הנעליים. נראה לי שעד שלא נתחיל בזה אני לא אבין באמת במה זה כרוך, אבל מעודד לשמוע שאתם חושבים שזה לא כל כך נורא. נקווה שגם אצלנו זה יהיה ככה.

למעלה