NLP?

stac

New member
NLP?

אם אני זוכר נכון, זוהי שיטה שאפשר להכניס מחשבות לתת מודע, כגון: "את רוצה לשכב עם stac" מה שהכי מדהים שזה באמת עובד!!!

stac

New member
שחכתי לשאול,

האם זה יכול לפעול גם בכתב? למשל במכתב, כי אין את המגע האישי בין אנשים ואין ויברציות קול, ואין מגע פיזי (קינו) אז אפשרי לגרום לאנשים להכניס דברים לראש?

עקרונית אתה צודק

אך רק עקרונית!!!! אי אפשר להכניס לאדם לראש משהו שהוא לא רוצה שיהיה שם, או שלא נמצא שם כבר!! אך בהחלט ניתן להשתמש בטכניקות שונות של נל"פ בשביל להשפיע - למכור - כמעט כל דבר.. גם את עצמך. וכן, ניתן לעשות את זה גם בכתב... מיק.

KEiN

New member
פרטו נא

או לפחות הפנו אותי למקורות שיכולים ללמד אותי
תודה

KEiN

New member
אלוהים ישמור ../images/Emo70.gif

עשיתי את מה שכתוב במאמר ההוא, הייתה לנו מסיבה של ההורים למטה, וסתם בחרתי קורבן תמים, עשיתי חיקוי "מראה" שלה- והיא נפלה לזה כמו כישוף, זה היה מדהים, פשוט מדהים
היא שינתה צבע תוך 5 שניות ! זה באמת עובד

KEiN

New member
סליחה

זה קישור, זה הקישור האחרון בקטגורית NLP למרות שזה יותר מאמר מקישור... בכל מיקרה- המאמר מסביר שכאשר את מחקה מישהו בצורה מסויימת הוא יחבב אותך ויתנהג לפי רצונך, לי זה עבד על הפעם הראשונה, עשיתי את זה על אישה נשואה {אני עצמי בן 16} והיא הסמיקה כזה, כאילו אני מתחיל איתה- ובעצם בקושי דיברנו...- בסוף כשהם הלכו רק לי היא אמרה שלום- בבישנות כזאת... מ-ו-ז-ר....

stac

New member
יפה, עכשיו תנסה משהו אחר,

צא לרחוב מייד!! לכל נערה יפה תן חיוך תבדוק כמה מהם מחזירות וכמה לא, תופתע שמרביתם כן מחזירות ועוד קשר עין.

למעלה