no lo creo

yoelmati

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני בלחץ היסטרי באוניברסיטה אבל הייתי חייב... גם אם בוקה יצאו אלופים (קצת קשה לבחור מי יותר לוזרים בוקה או אסטודיאנטס), מאז הניצחון בדרבי לא שמחתי ככה. ביום רביעי אני בטוח אקבל את תגובות הקונטרה, אבל בינתיים זו ההנאה הקטנה שלי. שבוע טוב לכולם. נ.ב כרוני למה דווקא בוקה? אני מודה, אני GALLINA, זה תורשתי וזורם בדם עוד מימי סבא שלי (או אולי לפני זה), אז אין לי כ"כ הרבה ברירה. אבל למה בן אדם עם ראש על הכתפיים בוחר (ואני מדגיש "בוחר" כי רובכם הגדול סתם מסמפט אותם בגלל האליפויות) בבוסטרוס?

gallardo

New member
למה באמת?

האליפויות והליברטאדורס, זה למה. אוהדי הישגים עלובים. אני gallina בגלל פעם אחת במונומנטל

ic11

New member
בארץ יש הרבה אוהדים של.....

בוקה,כי בשנים אחרונים הם לקחו כמה אליפויות ,בראינו את זה בשידור ישיר בכבלים.בשנים שRIVER הייתה לוקחת אליפות כל שנה ,בבוקה כימת יורדת ליגה (שנות ה80) לא הייו כבלים.חבל מאוד!!!ככה היינו יכולים להיות הרבה מאוד האוהדים של RIVER בישראל!עכשיו לא משנה.החשוב,כל מי שזורם לו בדם RIVER,ביום רביעי .......,הוא PINCHARATA!!!!!

gallardo

New member
שלא יעשו היסטוריה חס ושלום

יש להם אליפויות די והותר

כרוני

New member
זה מה שנדבק לי בארגנטינה

בכלל לא קשור לשידורים פה בארץ הייתי בכמה וכמה משחקים ונדבקתי...... כדורגל זה כמו דת....וגם אלוהים אתנו ואנחנו ברביעי עושים הסטוריה!!!!!

ic11

New member
בארגנטינה ,שנות ה90

בוקה לקחה הרבה אליפויות,התקופה של ביאנצ'י.ביגגל זה יש להם ,עכשיו,הרבה אוהדים.כי הילדים ונוער,אולכים אחרי הישגים. בשנות השמונים,אני עמדתי הטור לקנות כרטיס למשחקים של RIVER שעות אחרי שעות.כמו הים האוהדים של הבוסטה. חוץ מיזה,אני אתקן אותך,כי דת אפשר להחליף .....קבוצה כדורגל,לא!!!!!!!! בהאלוהים שאתה אומר אתכם,הוא רק בשר ודם,בחור 10,האלוהים של כל הארגנטינאים,אבל מקווה שביום חמישי יבכה כמו בגנר ב1990!!למרות שאני אוהב ומעריץ אותו!!!נגעתי בו,דיברנו כמה פעמים והצתלמנו ביחד!!!!דייגו אוהבים אותך!!!!אבל ביום חימישי המלך הוא דייגו 2......דייגו סימאונה!!!!!!!!!

כרוני

New member
לכל אוהדי ריבר

Esta es la gloriosa banda de Boca la que a las gallinas las vuelve locas sepan que la 12 es un sentimiento la que deja todo por ir a verlo soy bostero soy bostero Dale dale dale dale Bo dale dale dale dale Bo Dale dale dale dale Bocaaaaa

ic11

New member
נתחיל el duelo de hinchadas

la boca,la boca,la boca se inundo y atodos los bosteros la mierdas los tapo!!!!

Joy107

New member
ic11... dedicado para vos../images/Emo140.gif

Dime Papá... Dime porqué... Todos los chicos no son de River Plate... Sería el lunes tan distinto nadie se iría a esconder por las bromas que en la escuela se tienen que comer. Dime Papá... Dime porqué... Todos los chicos no son de River Plate... Si es el campeón de todo el siglo y del que viene también y lo que siempre conseguimos es con goles y Fair Play. Es un postre de frutillas que el domingo comeré, su color lo usa hasta Papá Noel. Me regala mil sonrisas, siempre lo acompañaré... Qué feliz que me hace ser de River Plate. Dime Papá... Dime porqué... Todos los chicos no son de River Plate... Si los torneos que ganamos a contarlos no alcancé con los dedos de las manos más los dedos de los pies. Es un postre de frutillas que el domingo comeré, su color lo usa hasta Papá Noel. Me regala mil sonrisas, siempre lo acompañaré... Qué feliz que me hace ser de River Plate. (copani)

ic11

New member
../images/Emo51.gifגדוווווווללללללללל!!!

RIVER PLATE TU GRATO NOMBRE!!!

למעלה