no maccabi no life!

no maccabi no life!

טוב אז ככה... לפני משו כמו חודשיים נכשלתי במבחן בספרות... אמא שלי אמרה לי שזה מה שקורה שאני רק במכבי... היא התקשרה לרכז שלי ואמרה לו שעוד נכשל אחד היא תוציא אותי ממכבי... הם עשו מן הסכם בייניהם... היום קיבלתי מבחן וגם הוא היה נכשל... אמא שלי ישר אמרה מכבי מכבי... היא אמרה לי להתקשר לרכז ולהגיד לו שיחפש לי מחליף לתקופה הקרובה... אני באמת לא רוצה לעזוב את מכבי וגם לא חושבת שהירידה בלימודים זה בגלל זה... אמרתי את זה גם לאמא שלי והיא מתעקשת... יש לכם עצות או משו בסגנון? אני ילדה שחושבת מכבי,נושמת מכבי וחייה מכבי... קיצר לא יכולה בלי... והכותרת של הדיון גם מדגישה את זה

hadita22

New member
...

תראי... אולי אמא שלך לא מבינה כמה חשוב לך מכבי...כמה מכבי זה כבר חלק מהחיים שלך לגמרי... תדברי איתה.. תראי אולי תגיעו להסדר שנניח, את עדיין במכבי אבל פחות זמן במשך השבוע, ז"א שאם היית נניח 5 ימים בשבוע כ-ל היום בסניף, תמתני את זה לתקופה מסויימת.. עדיין תבואי לפעילויות ושטויות וכל הדברים שיש אצלכם בסניף במהלך השבוע, אבל אל תשקיעי בזה את כל האנרגיה שלך.. תנסי להגיע איתה להסכם שנניח, אם אתה עושה ככה וככה [להלן המ שאמרתי] ואת מקבלת ציון שהוא X היא מוותרת על כל העניין של לצאת ממכבי... אבל זה גם דיי מחייב אותך לעבוד ולהתאמץ כדי להוכיח שאת רוצה.. אחרת כלום כבר לא שווה..=] מקווה שתעדכני מה הסתדר בסוף

Rioter

New member
../images/Emo2.gif

האמת היא, אני מופתעת. את תלמידה ממש טובה, לא? באיזה מקצוע נכשלת עכשיו? מה ההגדרה של אמא שלך "לתקופה הקרובה"? תקופה יכול להיות שני ימי פעילות, שבועיים, שלושה חודשים, שנה וכן הלאה. אם לדעתך הירידה בלימודים לא נובעת ממכבי - אז ממה היא כן? את אחת של נכשלים בד"כ? (אני משוכנעת שלא
) אפשר לבקש ממנה צ'אנס נוסף. אולי להסדיר איתה איזשהו לוח-זמנים שבועי\חודשי\שנתי שלפיו תעבדי, וזה מה שיוכיח לה שלמכבי אין קשר. אצלי למשל, עד השנה, הייתי ילדה של מאיוווווותתתתת. אף פעם לא נכשלתי במקצוע.. עד השנה. זה היה פעם אחת (באנגלית) ושיפרתי את הציון והכל. עם הנכשל הזה או בלעדיו, אני ירדתי בלימודים. פשוט מצאתי תחום עניין אחר (להלן, מכבי) להשקיע בו זמו פנוי, במקום לימודים. גם אם נודה בזה וגם אם לא - מכבי גוזל המון זמן מאיתנו <ועוד בעיקר מדריכים>. זמן שאולי לימודים יכלו לבוא על חשבונו. ד"א, ניסיתי להתקשר אלייך היום והיית בממתינה.
ומה שלא יהיה... אני אוהבת אותך!
תזכרי את זה. ^^

idanshaf2

New member
לימודים חשובים מהכל

תיראי כמה שכולנו פה אנשי מכבי... שום דבר לא שווה שתיכשלי בלימודים... אפילו לא מכבי.. השאלה הנשאלת היא האם באמת הירידה בציונים נובעת מחוסר זמן לימודים כתוצאה משהייה בסניף? האם באמת לא משקיעה מספיק מאמץ בלימודים בגלל מכבי... אם התשובה היא כן אז עלייך לשבת... לארגן את הזמן שלך מחדש ולדעת לסדר את סדר העדיפויות שלך... עם כל הכבוד למכבי... לימודים באים במקום הראשון ומכבי ישר אחריהם במקום השני. המלצה שלי.. קודם כל לנסות להרגיע את אמא.. אם לא הולך אז באמת להחליט על תקופת צינון (מוגדרת מראש) של אין מכבי (או ממש קצת מכבי).. לנצל את הזמן לשבת עם מרכז הסניף ולבנות לו"ז מדוייק. את חייבת לדעת לסדר את לוח הזמנים שלך בצורה נכונה ולדעת לשים דגש איפה שצריך... מקווה שהמצב ישתפר...

idanshaf2

New member
ואם כבר בזמן עסקינן

הוספתי את עשרת הדיברות לניהול זמן. כן נכון זה מאתר הצופים (תתמודדו) אני העברתי פעולה בנושא לבוגרים שלי בסמינר פתיחת שנה האחרון והיא הייתה מעולה (אם יורשה לי לציין) ממליץ לכם לעיין...

שירלי.

ממ כמו שאחרים פה אמרו, השאלה היא, אם באמת מכבי זה הגורם לירידה בלימודים. אם לא- פשוט תסבירי את זה לאמא שלך, ותשקיעי קצת יותר בלימודים. תנסי לברר מה באמת מונע ממך להצליח במחבנים. אם כן- כמובן, שאת צריכה לעשות עם זה משהו.
האמת שגם אני במצב כמו שלך.. קצת פחות גרוע, אבל גם לא ממש טוב. הפתרון הוא, כמו שעידן אמר, לחלק את הזמן כמו שצריך.. את לא צריכה להוריד שעות ממכבי- אלא קצת פחות מחשב, קצת פחות טלפון.. אלא אם כן אם כבר משקיעה את כל כולך ללימודים, ואז באמת- פשוט לקצץ פה ושם שעות במכבי.
אני בטוחה, שאם קצת מאמץ- את תצילחי הכול. "אם קצת רצון וקצת יכולת.. גם פיל יכול ל..... תרנגולת".
ואין דבר העומד בפני הרצון. קצת להאמין בעצמך, לקחת את עצמך בידיים ולהשקיע, קצת קצת יותר- ותראי שהכול יסתדר. [יצא לי חרוז.
] שיהיה המון בהצלחה. תמיד שם בשבילך.

לא מספיק המבחן...

עכשיו גם המחנכת התקשרה לאמא שלי ואמרה לה שאני בכלל לא לומדת אווףףף והיא אמרה שזה בעיקר בימי רביעי הבעיה... ואז אמא שלי אמרה בתגובה... את רואה שאני צודקת וזה כן בגלל מכבי?

ווואי מכבי אני אוהבת אתכם

איזה כיף זה לראות שבאמת אנשים מגיבים לי:) לא ציפיתי האמת לתגובות... כנראה שאני אאפוך לילדה עם חיים רגילים ואוריד סטאטוס אחד ממני למרות שאני ממש אוהבת את מכבי אני פשוט בקונפליקט

SupermanZW

Well-known member
אמא שלך צודקת

הוצאתך ממכבי תופעל כסנקציה על כך שלא השקעת בלימודים, אמא שלך מענישה אותך לטובתך, היא מתעקשת שתלמדי כדי שתוכלי להתקדם בחיים.

SoulDancer

New member
תמיד אמרו לי

שכשאני אהיה אמא אני אבין. אבל נכון לעכשיו אני לא אמא אז אני לא מבינה. אני בטוחה שאמא שלך יודעת שאת לא נכשלת בגלל מכבי, אבל אין לה עוד מה להגיד אז היא אומרת מכבי. זה מן שעיר לעזאזל כזה... את תמיד יכולה אבל לעשות עם אמא שלך הסכם קצת שונה.. כשאת הולכת לסניף זה ללא יותר מ3 שעות. ככה את מראה לה שאת לומדת ומשקיעה ושמכבי זה במקום טלוויזיה ומחשב וכאלה. את מוכיחה לה שאת צריכה את מכבי, ושתראה מה את עושה בשביל זה. [אני עשיתי את זה וזה עזר..מקווה שיעזור לך!]

למעלה