no more rastafaran.
ש שרוטה במוח New member 5/9/04 #3 מה????../images/Emo2.gif למה הורדת תראסטות?? הן היו ממש יפות!! אבל אתה חמוד גם ככה!
ש שרוטה במוח New member 5/9/04 #8 את מתחילה להפחיד אותי... אולי אנחנו מתחילות להגיב לדברים אותו דבר בגלל שאנחנו כ"כ הרבה זמן ביחד? חח כמו שאמרו שלך ולמאי יש אותו חיוך או משו כזה לא?
את מתחילה להפחיד אותי... אולי אנחנו מתחילות להגיב לדברים אותו דבר בגלל שאנחנו כ"כ הרבה זמן ביחד? חח כמו שאמרו שלך ולמאי יש אותו חיוך או משו כזה לא?
מ משתוללת בכפר New member 5/9/04 #4 יהאווווווווווו../images/Emo2.gif בנאדם לא שמים תמונות כאלה מפתיעות ככע סתם בלי להכין מראש... למה הורדת????? אבל אתה חמודי גם ככה (=
יהאווווווווווו../images/Emo2.gif בנאדם לא שמים תמונות כאלה מפתיעות ככע סתם בלי להכין מראש... למה הורדת????? אבל אתה חמודי גם ככה (=
D DidjiT New member 5/9/04 #6 טוב, לאחר השיחה הארוכה בטלפון... נותר לי רק להגיד, תמות. אין יותר ראסטאפרן.
B booly16 New member 5/9/04 #7 כפרה עליך אחי! ! ! ) חמוד זה אחלה בחלה, יפה לך תתעלם מכולם... סתם מקנאים
ק קיווי הכרובית New member 5/9/04 #10 מזל טוף! אני ראיתי רק איזה תמונה שלך מהמפגש פורום אבל נראה לי שיותר יפה לך ככה!!! אתה בסדר אתה!
K Kremboim New member 5/9/04 #12 אללללללהההה גבר גבר ... מעלה ככה. יאללה מי הבא בתור? אני האיתי ראשון ורן שני )....
D DidjiT New member 6/9/04 #33 ../images/Emo12.gif רועי כפרות... אם היה לי קרחת.. היית מסתובב איתי בניצנים יום שלם? אה? אה?