NO PLACE LIKE HOME

רונית-1

New member
NO PLACE LIKE HOME

במקום בו אדם מרגיש נוחות וחמימות מוקף אהבה ואכפתיות שם הוא מרגיש בבית. כך אני מרגישה כאן. תודה לכולכם. אורית תודה שדאגת לי כל כך והגעת במיוחד מאלי סיני עם כבד אווז שהיה מעדן, אביחיל, על ששכנעת אותי ללכת ועל הביגלה...
לירי על שאת מתוקה ועל החיבוקים... גלוש על שבאת מירושלים ועל השיחות המרתקות... לעופר ומיכל על הג´וגינג... תודה לכל המתקשרים. ואחרון חביב למי שעשה לי את היום, איתי המקסים ששר לי על שמחה רבה אביב הגיע פסח בא, נתן לי מאגוזיו שיחק איתי בג´ולות אגוזים ונפרד ממני בחיבוק ונשיקה. איתי אתה מתוק, נתראה בחג... אוהבת אתכם, רונית

Ofericko

New member
שיר שכתבתי לרונית...

נפרדנו כך, היתה דממה לא היה כבר מה לומר הרחוב רגש, הרחוב המה כמו לא היה דבר כל זאת היה אתמול ונדמה שחלפה לה שנה ברגעי חלום גדול נשארה רק מנגינה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה

רונית-1

New member
תודה עופר ואני כתבתי לכם שיר... ../images/Emo13.gif

סוף זה תמיד התחלה, של משהו אחר טוב יותר רע יותר לא יודע מה יותר משהו אחר... סוף זה תמיד התחלה... הייתי חסרה לכם בג´וגינג? נשיקות רוני

רוייקו

New member
מי זה איתי, רונית ?? איך אתם

נכנסים לפורום ? מחשב נישא, אני מאמין, אבל איך מתחברים ?? איך את מרגישה, רונית ? מה חדש ? שיחרור בקרוב ? שיהיה חג שמח, רוייקו

lir42

New member
רוניתי היקרה

את מקסימונת מצטערת שלא הגעתי היום אתקשר מחבקת חזק ליר

רוייקו.....אתה ממש ממש לא מעודכן.

1. רונית בבית החל מהיום בצהריים
2. איתי זה הבן הפרטי והאישי שלי שהיה אתמול בביקור אצל רונית והחליט שהיא יפה וחמודה ועוד יותר - חתיכה (רונית - קחי לתשומת ליבך!!!!!!!!!) 3. עופריקו ומיכל ניסינו אתמול לבקר את מיכל - אבל זה היה בזמן ממש ממש לא טוב כשהרופא היה בחדר ואחר כך מיכל לא היתה כנראה במיטבה...... (עופר - אתה פשוט נטשת את העמדה ו"רק" ההורים של מיכל היו (ממש ממש לא בסדר) אז מיכל......תרגישי טוב.....ותהיי ממש ממש בריאה אורית

Ofericko

New member
אורית...

ממש חבל למיכל ולי שפיספסנו אותך אתמול. שמענו מרונית שהיית אבל לא יצא לנו להפגש. אני בטוח שנפגש בנסיבות אחרות. בנתיים, תחזיקי מעמד אי-שם בקסבה ותשמרי על הגחלת... Ofericko & Michal

רונה 29

New member
רונית , שמחה לשמוע שאת בבית...../images/Emo140.gif

תרגישי טוב. אני ,ליאת ונושנושי באנו במטרה לבקר אותך ואת מיכל.....והתברר לנו שהשתחררת שעה לפני הגעתינו.....כמובן שאנחנו סולחות ומאחלות לך החלמה מהירה בבית , ים של בריאות וחג שמח

amnon_p

New member
הי רונית ../images/Emo24.gif

מצטער שלא כתבתי קודם. נעדרתי מהארץ מספר ימים. אני שמח לקרוא שחזרת הביתה ומקווה שאת בסדר ולא תזדקקי לבית החולים יותר. תרגישי טוב וחג שמח. אמנון

ronnymp

New member
hotel is better then home ... ../images/Emo20.gif

אבל אני בהחלט מוכן להתפשר על האמירה שהבית טוב יותר מביה"ח ....
...... האם אנחנו מסכימים להגדרה הזו
יללה - שלא תחזרי לשם יותר - חאלס
ראית , שהית שם קצת , התרשמת - יללה די
- הבנת את הרעיון רוני

רונית-1

New member
האמת...

בוולפסון אני מרגישה גם כמו בבית יותר מדי בבית... אוהבת שם את כולם מממנהל המחלקה ועד המנקות המקסימות, ובאמצע יש כל כך הרבה אנשים נהדרים שתמכו בי מאד בשנה וחצי האחרונות, בזמן שהותי שם. לגבי האמירה מלון טוב מבית, הילדים שלי מסכימים אתך, מוכנים לעבור להתגורר בבית מלון
ומכיוון שהוחלט על מכירת הדירה וכמה שיותר מהר לי טוב בבית, ולא משנה היכן או כמה מפואר העיקר שזו הפינה הקטנה שלי ורק שלי... שים לב לשינוי... רוני

ronnymp

New member
ת´אמת - אני מזדהה עם שינוי ../images/Emo104.gif

ושינוי יכולה להיות אלטרנטיבה טובה ..... ומת לשמוע פרטים חדשים על מה שרמזת ..... ( נראה לי ש- 25 פותח גם עיניים ותאבון ומה לא .....
) במפגש האחרון התחלת לספר - אבל כל מיני אילוצים מסביב מנעו .... אז נפגשים בפסח בדרום ? יש עוד מצטרפים ליום המחרת באיזור אשדוד - אשקלון ...
איפושהו שם בחולות ....
הודיעו שיהיה מזג אויר גשום בימים ההם - איזו בעסה אבל אנחנו נהיה שם כמובן - בכל מקרה יללה - להשתמע רוני

רוני...........

באלי-סיני יש המון מקום ואולי נצליח לסיים לצבוע את החדרים של הילדים עד אז (אם יתנו ליונה זמן לצבוע יותר מקיר אחד כל פעם לפני שיזעיקו אותו שוב לעבודה)

ברוך רופא חולים.

אני מקווה, רונית, שאת מרגישה טוב. הרבה בריאות, וחג שמח. שלומית.

שלגיה**

New member
הי רונית

מקווה שנשנע ממך דיווחים ולא הודעות עלייך שאת מאושפזת. החלמה מהירה בבית. חג שמח שלגיה

רונית-1

New member
מאוהבת...

תגידו חברים זה הגיוני ככה להיות מאוהבת בכולכם???
לכל אחד ואחת מכם, רוני

למעלה