Noa123!

חסבי

New member
Noa123!

I'm in U.S.A. so i want to wish you somthing! I wont be tommorow in the computer and i want to tell you how much i love you!
hahaha stam boba... a lot of Congratulations to you birthday! ans a lot of love and blis! success and everything!!!!!!!!!!!!!
from Tal! and...and...and i so miss you my friend
hahahaha
i forget something- my mohican is 22 centimeter!!!!!!!!!! i'm so happy

whatsername 234

New member
*נשמה, טוף הנה הברכה:

המונים המונים של מזל"ט וכנסי לקומונה עשיתי לך שם אחת יפה

../images/Emo140.gifנועה!!^_^

המונמונמונומונמונןונמוןנמון מזל"ט!! המון ג'רארדים(או שלעזאזל קוראים לו>______<) ו..סתם שיהיה לך יומהולדת כיפכיפי.^___________^ ~פולי התוכי.^^~ [תראי איזה בונוס חגיגי הבאתי לך,ג'ר מתחנן שתיקחי אותו להיות אהובך ובעלך לנצח!!]

sapirush1

New member
מזלט טוב ../images/Emo65.gif

עד 12000000 המון בריאות אושר והצלחה בכול ויום הולדת שמח
|שי
|שי
|שי
|שי

נועה! ../images/Emo140.gif

למרות שאני לא מכירה אותך כול כך הרבה זמן את ילדה ממש חמודע ו.. אמ... אני מאחלת לך מזל טוב! כן! מוהאהאהאה חח בקיצור שתחיי הממוןןן זמן אפילו יותר מ120 אם את רוצה! ואמ.. הצלחה, בריאות, אושר והצלחה ובריאות ואושר (אמ..) שתקבלי הרבה מתנות הנה כמה ממני
HAPPY MAZAL TOV TO YOU יומולדת ירוק! (אין לי מושג מאיפה זה באלי
)

חעחע ../images/Emo3.gif

אני לא מצאתי בשומקום אותו בלי פאקים שומעים בהם רק את ה"ואי? ואי? ואיי????? לאב! לאב! לאבב!" חח

נועלה 123

New member
מצאתי את הגרסת אולפן של זה.

יענו מוקלט והכל... זה ממש דומה למקור (קווין ודיוויד בואי) אבל הרבה יותר טוב... =)

whatascene

New member
אה זה לא שווה..

אני אשמור לזכותי את תואר "המעריצה הוותיקה ביותר בארץ" סתם כי אני לא מכירה אחרים =)) הם מצויינים, מגיע להם כל כך הרבה קרדיט.. הם גם אלה שמנגים, דרך אגב.

למעלה