noc - איתור קוד מתאים

morenn

New member
noc - איתור קוד מתאים

היי, לא מצאתי (בקישור http://www23.hrdc-drhc.gc.ca/2001/e/groups/index.shtml ) קוד מתאים לעיסוק במערכות מידע.

באיזה תחום של מערכות מידע? מה השכלתך?

צריך מידע מלא כדי להתאים NOC . מוזר לי שלא מצאת בדיוק את מה שמתאים כי יש המון אפשרויות. צירפתי כאן למטה אפשרות אחת מתוך 10 שיש. אם יהיה פירוט מלא אוכל להציע אפשרויות נספות.

morenn

New member
NOC

תודה רבה , סייעת לי רבות , הקישור הפנה אותי ואיתרתי את הקודים המתאימים. לאחר שיש לי את הטופס מלא , מה השלבים הבאים ? האם ניתן כבר להגיש את הבקשה לשגרירות קנדה ?

כדאי שתשתפי לגבי ה NOC שמצאת

כדי לוודא שהוא NOC מזכה. כשיש לך את הטופס המלא (בהנחה שאין הצעת עבודה קנדית תקפה, ובהנחה שמקום העבודה שציינת מופיע עם התאריכים שציינת באישור של ביטוח לאומי) את שולחת אי מייל לשגרירות, מוודאת מה סכום האגרה המעודכן, מצרפת צ'ק בנקאי על סך של 550 דולר למבוגר ו 150 דולר לילד לפי "שער השקל של השגרירות" או בדולר קנדי, ומגישה את הטופס בחלון מחלקת ההגירה. מקבלת קבלה ומספר תיק, וכן מכתב "אל תתקשרי אלינו אנחנו נתקשר אלייך" בעוד 30-36 חודש, והולכת הביתה להתחיל להתרגל לרעיון שבעוד עד 3 שנים את מהגרת לקנדה, לארגן את המסמכים התומכים לפי הרשימה, ללמוד אנגלית ולהתכונן לקריירה חדשה לפי מאפייני הביקושים בקנדה (כלומר לקרוא מוגעות דרושים כדי להתחיל להפנים את מה שתטרכי לעשות כדי להצליח כאן)

morenn

New member
NOC

היי , כאמור , תודה רבה על העזרה. 2 קודים של NOC שאיתרתי : 2174 - Computer Programer 0213 - Project Manager כ"א בהתאם למס' השנים שעבדתי בתחום. שאלה נוספת : האם אני חייב לשלם את האגרה לפני הגשת הטפסים ? חשבתי להתחיל תהליך של טיפול בניירת במקביל לזוג חברים שמנסים להגר לקנדה , במידה והם יעברו , נאיץ את התהליך.

שני המקצועות בסדר גמור. אגרה מוכרחים לשלם.

יש להגיש יחד עם הטפסים צ'ק בנקאי של דמי אגרת פתיחת תיק. זה דמי רצינות, אם לא היתה אגרה היו עומדים בתור עשרות אלפי אנשים והוא היה נמשך 10 שנים. הטפס עצמו זה 3 עמודים של פרטים אישיים, כל הניירת הנוספת צריכה להיות מוכנה תוך כשנתיים.

למעלה