NOC - 2281

Chura4U

New member
NOC - 2281

היי, אחרי קצת קריאה והבנה אני בודק את האופציה של הגירה לקנדה במסגרת עיסוקי. על פי מסמך הNOC הזה ראיתי שהמקצוע שלי מופיע שם ומקוטלג בתור 2281. אבל זה לא תואר אקדמי ולא כולל נקודות, אם כך על פי אני נמדד כמתאים בדרישות המינמום ? שנית אני צעיר ולא נשוי (23 עם חברה), אבל עם ידע רב והסמכות, וותק בתחום, האם קנדה עדיין מעוניינת באנשים כמוני ? תודה

Chura4U

New member
אה... ואיך מוצאים מעסיק ?

יש אתרים בנושא ? כי אני לא מכיר כל כך...

אם אחת מההסמכות כללה יותר מ 450 שעות בתוכנית

הלימודים, אתה עובר את הסף. אבל כל ה 450 שעות צריכות להיות מאותו גוף מסמיך. אם יש לך קורס מקצועי כלשהוא מצה"ל, שיש לו מקבילה אזרחית, ויש לך תעודת סיום צהלי"ת וסילבוס של מעל 450 שעות , זה גם יעבוד. באלברטה המקצוע הזה נדרש, אבל אני לא יודע אם יש מעסיקים שיטרחו ללכת במסלול של רישיון עבודה, שיש בו קמת טירדה אדמיניסטרטיבית. להערכתי אם אין לך קשרים זה לא יעבוד. כדי לעבור יחד עם החברה לקנדה, אתם צריכים להסדיר משפטית את הזוגיות. אם אתם חיים יחד ומנהלים משק בית משותף, אתם צריכים להתנהל בזהירות ולהצהיר על כך בכל הליך מול רשויות ההגירה. לאחר שתקבל רישיון עבודה כעובד זמני (אם תצליח) , תעבוד בקנדה ויש לך השכלה כפי שתיארתי, יהיו לך מספיק נקודות להגירה קבועה.

Chura4U

New member
תודה, אבל עדיין תוהה

תודה על התשובה, נתנה לי קצת כיוון. קשה לי להאמין שקיימת הסמכה צבאית כלשהי בהיקף של 450 (אולי קורס טיס :) ) שעות. עשיתי הסמכה צבאית, שארכה כחודשייםוחצי (לימודים יומיים של 9 שעות, בחישוב זריז 350 שע' בערך). אבל אני לא חושב שיש תיעוד לשעות הנ"ל, אלא רק לתעודה הסופית. בנוגע להסמכות האזרחיות מדובר בהסמכות של סיסקו מערכות, פורטיגייט, צ'קפוינט וכדומה, את רוב החומר למדתי לבד בבית, וגם לזה אין תיעוד :). אין לי שום קשרים שם, אני משורש בארץ בלבד :\. כלומר שעלי להפסיק לחלום ?

לך לבית הספר להנדסאים הקרוב ותירשם

לקורס טכנאי תוכנה בשביל המינימום, (שני סמסטרים, תעבור בהליכה), או הנדסאי תוכנה (4 סמסטרים לימוד רציני) כדי שהתואר גם יהיה שווה בתעשייה, או אם אתה רוצה להגיע רחוק, לך לאוניברסיטה ותשקיע 3 שנים ב BA במעי המחשב. זה יפתח לך את העולם. אם לא תעשה אף אחד מאלה כנראה שאתה לא באמת רוצה להגר. 45 שעות שבועיות כפול 10 שבועות זה 450 שעות, ויש גם שעות תרגול בטח, לך לשל"ר או לבה"ד ותבקש להוציא תעודה מפורטת של הקורס יכול להיות שתגלה שמדובר ב 450 שעות..... יש גם קורס תקשורת חינם של משרד העבודה של 1100 שעות. אולי אפילו תהיה זכאי לדמי אבטלה.

Chura4U

New member
שוב, תודה!

אני רשום באוניברסיטה הפתוחה לקורס מעבר לטכניון בהנדסת חשמל, ואני עושה שם את כל קורסי היסוד פלוס תכנות קצת וכל הנדרש, אז כבר הוקל לי. שאלה אחרונה ברשותך, היכן ניתן בכלל למצוא מעסיקים למי שלא מקושר במקום ? תודה !!!

או קשרים או לקיחת סיכונים.

לעשות תהליך הגירה, ואחריו לבוא להתאקלם, להתראיין ולמצוא עבודה. מציאת עבודה בלי קשרים, או כישורים מיוחדים, זה עניין נדיר.

למעלה