nokia 3310

spheonx

New member
nokia 3310

זה נראה לי או שאורנג´ מתחילים לשווק את ה3310 בארץ?

d@r121

New member
גם אני שמתי לב לזה..

אבל הפרסום די גרוע אם הם מסתירים אותו תחת המכשירים היותר מוכרים 5110 3210 חוץ מזה ראיתי שמציעים אותו תמורת 25 ש"ח לחודש עם החזר של 15 ש"ח בזמן אוויר במסלול bu אז רק נאמר בהצלחה למכשיר בארץ אפילו שזה קצת יקר 25 ש"ח לחודש לנוער ד
ר

spheonx

New member
באמת גרוע

אני מאוכזב ביותר אבל מצד שני, זה אומר שהם מתחילים לבטח את המכשיר, לא?

MaD-d0g

New member
כנראה

כנראה שהם באמת מתחילים לבטח.. הרי הם לא יביאו מכשיר שהם לא נותנים עליו אחריות.. עכשיו זו גם אחריות של טלטיב ויורוקום ישראל לטפל בו, לסיכון, יש תקווה
ד"א, היית בגלוב ליין?

oleg_kh

New member
בקשר לשירות של המכשיר

ביורוקום נאמר לי שברגע שיתחילו לשווק את המכשיר בארץ שזה בקרוב מאוד, אז יהיה אפשר לקבלשירות למכישירם שיובאו מחו"ל בתנאי שהמכשיר אינו נעול לסים זר ובן פחות משנה (עדיין יש לו אחריות). לי הם הבטיחו לעשות עברית מלאה, עדכון תוכנה ותיקון כל תקלה פנימית. נחיה ונראה.

spheonx

New member
אגב,

איך הם בודקים אם המכשיר בן פחות משנה? (אגב, ה3310 קיים יותר משנה בשוק?) קניתי את הפלאפון בחו"ל, לא להזכיר שכל החוברות שקיבלתי הם בספרדית איך הם בודקים זאת? ואני מאמין שהקבלה איפשהו פה באזור :)

oleg_kh

New member
בעזרת קוד טכנאי

שגם ניתן להקיש אותו במכשיר כשהקוד הוא: כוכבית, סולמית, 92702689 סולמית. ושם כתוב תאריך ייצור של המכשיר. וגם כשהם מחברים את המכשיר למחשב אז יש להם אינדיקציה דרך נוקיה העולמית על תאריך הייצור עפ"י המספר הסידורי של המכשיר.

spheonx

New member
וואלה

כתוב פה Made: 0401 אני מניח שמתכוונים לאפריל 2001 תודה!

spheonx

New member
עדיין לא

לא נסעתי בסוף באותו יום מסתבר שאני כבר לא צריך

למעלה