NONNA, כתבתי לך תשובה על השאלות

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
NONNA, כתבתי לך תשובה על השאלות../images/Emo36.gif

מלפני כמה ימים. לצערי עבר עלי שבוע נוראי ולא יצא לי להתחבר כמעט, אבל התשובה המפורטת נמצאת בשרשור להודעה שלך לגבי תור לפרופסור אברמסקי וכ"ו. סליחה על העיכוב קחי
של סליחה וחום ענבל.

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ענבלי ../images/Emo24.gif

מה שלומך? צר לי מאוד לקרוא שהיה לך שבוע נוראי. מה קרה? אם תרצי, את יכולה לכתוב לי במייל או כאן... בכל מקרה אני מקווה מאוד שעכשיו את בסדר. קבלי
גדול לחיזוק ומקווה שהשבוע יהיה בהרבה יותר טוב. מכל הלב רומי

nonaa

New member
תודה ענבל ! חג פורים שמח לכולם...../images/Emo151.gif

המון תודות. בינתיים כבר קבעתי תור ל- ... היום ! מקווה שאני אצא בהרגשה שהיה שווה לבוא במיוחד מחיפה לירושלים ... יום טוב לכולם
וחג פורים שמח !

RomiVais

New member
וואו איזה תיזמון ../images/Emo8.gif שיהיה בהצלחה!!

אני מקווה שבאמת תצאי בהרגשה שהיה שווה. המון המון בהצלחה ואני מחכה לעידכונים. שיהיה לך ולכולם שבוע נפלא ביותר רומי

bali

New member
מנהל
תודה על איחולי הפורים, ואין בעד מה.

מקווה שהביקור אצל אברמסקי היה או יהיה טוב ויתן לך תשובות לשאלות שלך. חג פורים שמח לך ולכל חברי הפורום ענבל.

nonaa

New member
בשורות מעודדות ../images/Emo45.gif

אז ... הייתי אצל אברמסקי ואכן היה שווה ! יצאתי בהרגשה טובה מאוד ! הוא חושב שאין מקום להתחיל בטיפול בשלב זה כיוון שעדיין יכול להיות מדובר בהתקף מסוג ADEM (התקף חד פעמי). הנוירולוג המקורי טען שלפי הספר הפרש הזמנים מעיד על שני התקפים וצריך להתחיל טיפול, ולכן היה מעודד מאוד לשמוע את דעתו (אברמסקי גם אומר שתמונת ה-MRI אופיינית יותר ל-ADEM). זהו ... אז בשלב זה לא נותר לי אלא להיות בהשגחה. שוב תודה על התשובה המפורטת ואני מקווה שיהיה לך שבוע קל בהרבה מהקודם. שיהיה רק טוב !!!

אורית...2

New member
נונה שגעון !!!../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אין דבר יותר טוב מלצאת עם הרגשה טובה מהרופא....(המרשם הכי טוב שיש !!!) אני שמחה בשבילך שעכשיו את "רגועה.."

אושרת ק

New member
מגניב

אני שמחה לשמוע שיצאת בהרגשה טובה מאצל אברמסקי, איחולי בריאות אוהבת אושרת

bali

New member
מנהל
אני שמחה לשמוע בשורות טובות! ../images/Emo24.gif

שימשיכו הבשורות הטובות בצרורות! אני בסדר כבר. השבוע הקשה עבר ופורים היה נפלא. ענבל.

RomiVais

New member
נונה - אני ממש שמחה בשבילך!! ../images/Emo65.gif

צר לי שלא כתבתי קודם... רק עכשיו ראיתי את ההודעה... איזה יופי. אני מקווה שזה אכן התקף חד פעמי ושלא יהיו לך עוד. שיהיה לך שבוע נפלא ביותר רומי

למעלה