NONO הוד השרון-התרשמות מ2 ביקורים

nadavhacohen

New member
NONO הוד השרון-התרשמות מ2 ביקורים

הזדמן לי לבקר פעמיים בשבוע אחד.

הביקור הראשון בחצר הגדולה של המקום. קבלת פנים נחמדה מאד, מלצרים חביבים אך לא מעיקים. פלוס גדול במחוזותינו.

הוזמנו: מצידי פיצה בולונז, מצד הפרטנר סלט ציידים. לקינוח: מנת הדגל שהומלצה ע"י המלצר, "קסטה הפוכה". הפיצה היתה מעולה, עשויה בדיוק, בצק נהדר, אין קמצנות בבשר ואחלה של מנה. בחוצפתי לא שאלתי את הפרטנר על התרשמותו מסלט הציידים, אבל נראה שהוא נהנה. הקסטה היתה נהדרת לטעמי, קינוח מתוק במידה, גלידה איכותית (גלידת מסקרפונה שהם עושים במקום), יושב יופי עם אספרסו. בדיקה ראשונה מצוינת שגרמה לי לשוב אתמול לביקור שני בתוך שבוע.

הפעם אני עם פרטנרית על הבר החיצוני. כיור שטיפת הכלים ממש בסמוך לסועדים, אז מלבד המראה המלבב הברמן גם השפריץ עליי קצת מים. פחות מקצועי. הפרטנרית הגיעה שבעה אז הסתפקה בקפוצ'ינו ובחלוקת קינוח, אני הזמנתי קנלוני עגל. אכזבה. התצורה היתה כשל בית קפה בינוני-מעין מגש מתכת עם הקנלוני שהיו מעט שרופים מלמעלה ומראה כללי של בלינצ'ס מוקרם. לא מעורר תאבון. המנה לא היתה טעימה במיוחד. הבשר לא עז טעמים, הפסטה די בינונית לטעמי. חלקנו שוב את הקסטה שהתלהבתי ממנה בפעם הקודמת, היתה באיכות דומה, אבל הפרטנרית פחות התלהבה (עניין של טעם).

סיכום: בישיבה בחוץ עם מלצרים שירות מצוין. פיצה אחת שנדגמה-נהדרת. ישיבה על הבר-שירות לא מקצועי מספיק (הכיור המשפריץ, ברמנים שצוחקים ומסתלבטים ביניהם באופן מעט מוגזם עד כדי חוסר תשומת לב ללקוח), קנלוני עגל שלא אהבתי. קינוח ה"קסטה ההפוכה"-נחמד מאד לטעמי.

אשוב בעתיד לפיצות טובות אם אני באיזור, סה"כ המסעדה נראית עובדת יפה והכיוון נכון.

salo22

New member
תודה על הדיווח

פחות או יותר זהה למה שהרגשנו בביקור שם, פיצות טובות (אגב כנראה המאכל הלאומי היום של ישראל, כולם מנסים להתעשר מקמח), פסטות שדורשות שיפור ניכר, גסות ולא ממש מוצלחות, גלידה חביבה, צוות נחמד. לא שווה נסיעה מיוחדת, כן ראוי כשבסביבה.

בדיוק. לעומת זאת, הרביולי כמהין מצוין.

השאלה היא כמה פעמים אפשר לקחת רק פיצה ורביולי...

מעניין למה הם ממליצים על הקנלוני

כשהיינו ובחרנו במנה המלצר הוסיף, "בחירה מצוינת". למה? למה? מנה חסרת טעם. הגיעה לא מספיק חמה, ביקשנו להחזיר לחימום והגיעה עשויה מדי מלמעלה.
זה שהזמין אמר שהיה מסתפק בפוקצ'ה שכן היתה טובה וטעימה לו.
הזמנו את הבורטה שהיתה טעימה אבל לטעמי זו מנה יקרה מדי ביחס לתמורה.
הפיצה לעומת זאת היתה מצוינת (עם הסרדינים), הטעמים בה השתלבו מצוין.
והקסטה ההפוכה לדעתי ממש סתם, למרות שהגלידה כשלעצמה טעימה.

Noeett

New member
הבר הפנימי באמת די מעפן

גם לי די הפריע ענין שטיפת הכלים מול הפרצוף שלי והדחקות... אני לא אדם רשמי בשום צורה אבל אפילו בשבילי זה היה מוגזם.

passioneta

New member
היינו 6 במוצ"ש (כולל שני ילדים)

היה מצוין. גם בפסטת ילדים הם משקיעים והיא בצורת ביסלי ענק.
פיצת כמהין, פיצה פונגי, פסטה ראגו - הכל היה נהדר, השירות מקצועי וקשוב. חלקנו פיצה נוטלה לקינוח - בדיוק הביס המתוק שצריך בסוף הארוחה.

Guarden

New member
לי הפריע בפנים הרעש והצפיפות

ברמה כזו שלא יכולתי להתרכז באיכות האוכל

למעלה