NONO, הוד השרון

NONO, הוד השרון

היי

(קוראת קבועה וביישנית עוד יותר קבועה
אבל הפעם החלטתי לצאת מהארון כיוון שזו מסעדה חדשה שאין עליה בכלל (או כמעט בכלל) ביקורות)

NONO נמצאת במיקום "מוות" של מסעדות- אחת לכמה חודשים נפתחת ונסגרת שם מסעדה (למרות הפוטנציאל הגדול- שכונה מבוססת וקרבה יחסית לאזור היי טק).
כיוון שאנחנו גרים קרוב, החלטנו לנסות.

הזמנו מקום ל20:00 - הכל תיקתק, כשהגענו המאחרת הכניסה והושיבה אותנו ממש מהר.

הזמנו (3 מבוגרים ובת 12) -
"חסות"- סלט חסה מצוין ומרענן. הכיל בנוסף לחסות (פה אציין לזכותם שחתכו את החסות לחתיכות ניתנות לאכילה. לא מבינה את טרנד ה"בואו ניתן ראש חסה שלם עם עלים בגודל דף A4 ושיחתכו לבד") גם מעט עלי רוקט, גרגירי רימון, בוטנים, עגבניות שרי בשני צבעים וצנוניות.
פיצה "מדורה"- מרגריטה בתוספת שום אפוי (יאמי!) ועגבניות שרי. במקור גם פלפלים חריפים אבל כיוון שקהל היעד לא אוכל חריף -ביקשנו שלא ישימו. פיצה נחמדה למדי, או כמו שאמרנו "מה רע בבצק טרי וחם?"
הגבינה הייתה טיעמה ובכמות מספקת והרוטב סטנדרטי (אבל טוב- לא הרגיש תעשייתי).
קנלוני ראגו - המנה החלשה של הארוחה. סטנדרטי למדי. לא רע אבל גם לא ממש טוב.
אוסבקו טלה - המנה המנצחת. התאימה בדיוק לערב חורפי וסוער שכזה. בשר רך רך וירקות שורש מבושלים. מעולה.

לקינוח הזמנו "מוס ג'נדויה ופאדג'". המוס סבל מטעם לוואי קל (אולי של עודף ג'לטין) אבל היה טעים בסך הכל.

לאורך כל הארוחה המלצר (המקסים) שלנו דאג למים קרים, החליף מפיות (קצת באובססיביות), בדק שהכל בסדר...
ביציאה שאלו אותנו לדעתנו ונראה היה שממש מקשיבים


החשבון הסופי 203 ש"ח, אחרי 10% הנחה (תקופת הרצה).
מניחה שנחזור מפאת הקירבה הביתה, חוסר ההיצע בסביבה וגם... כי היה נחמד


לרגישים לרעש- האקוסטיקה במקום לא ממש מצטיינת. שומעים בליל שיחות, אבל לא בצורה ממש מטרידה. יש שיגידו שזה חלק מהקטע ושזה "צעיר" ו"מגניב". יש בזה משהו
 
ברוכה הבאה...כמה חיכיתי לביקורת עלהמקום :)

מאוד שמחה שהחלטת לכתוב...מאוד נהנתי לקרוא את הביקורת המפורטת ואהבתי את ערות השנונות, חסהבודל A4 חחחחח
נשמע כמומקום נחמד...
איך המחירים במקום?...
&nbsp
מקווה שתישארי ותשתפי בביקורות נוספות
 
...

אני לא לגמרי זוכרת מחירים (משתדלת לא להתעסק בתיעוד בזמן הארוחה)
הסלט- 36 או 38 ש"ח,
הפיצה-סביב 45 ש"ח (באופן כללי רוב הפיצות נעות סביב טווח המחירים הזה. כאלה עם בשר עולות בסביבות 48-50)
אוסבקו- סביב 62-63 ש"ח
את המחיר של הקנלוני אני לא זוכרת, אבל מחישוב אחורה הוא כנראה היה בסביבות 50 ש"ח.
&nbsp
והקינוח- 32 ש"ח
&nbsp
תודה
 

pix37

New member
ברוכה הבאה - נהנתי לקרוא

יופי של ביקורת בכורה
 

Gרר

New member
תודה על הדיווח

וחבל שאת נרתעת מלכתוב כי את כותבת יפה מאד.
 

oreldi

New member
יופי של ביקורת

נראה שהיה ערב מוצלח
לגבי האוסובוקו - את יודעת מה הגודל? והוא מוגש עם תוספת כלשהי למעט הירקות?
62 שקל נשמע זול למדי
 
...

&nbsp
האוסבוקו הגיע במין מחבת בגודל של שקשוקות בא.בוקר. זה נותן איזשהי אינדיקציה?
לא היה הרבה בשר- אבל השביע את האוכל העיקרי למרות שכולנו טעמנו ממנו.
&nbsp
הירקות כללו גם תפו"א, אבל מעבר לזה לא הגיעה שום תוספת (הרוטב נוגב עם ה"קשה" של הפיצה- כך שיכול להיות שזה תרם לתחושת השובע
)
 

oreldi

New member
תודה

קשה לדעת מה הגודל לפי גודל המחבת, אבל אם את אומרת שלא היה הרבה בשר זה מסביר את המחיר.
מנות אוסובוקו שטעמתי כוללות תוספת וכמות נכבדת של בשר, ובהתאם המחיר גם גבוה יותר
 

googaf16

New member
מיקום?

איפה המסעדה נמצאת? ותודה על הדיווח. אהבתי את תיאור סלט החסה. כשמגישים לי סלט עם עלי ענק ונחה עליי הרוח ואני עם האדם המתאים אני לא מוותרת על חיקוי מופלא של צב.
 
למעלה