NONO הוד השרון....

NONO הוד השרון....

במילה אחת: מושלם!

אז אתמול, אחרי יום ממש ארוך בעבודה, אני והבן זוג החלטנו סוף סוף לצאת לאכול ארוחת ערב.
נדרשו בהתחלה שכנועים לסוע "עד" להוד השרון (לקח 10 דקות מתא..) אבל אחרי שהוא הביט בתפריט הוא הסכים...
הגענו בסביבות 21:00 והמסעדה הייתה מפוצצת!
לשמחתי, מצאו לנו ישר 2 מקומות על הבר...היה ממש נחמד מכיוון שהינו ליד הטאבון (לא היה לי קר) וראינו את המטבח..
אני חייבת להגיד שהיה ממש מרתק לראות את האחראי מוציא את המנות בקצב מטורף ומתפקד על המטבח.

הזמנו לראשונות:
פוקאצה ומטבלים- הגיע פוקצה טעימה עם 2 מטבלים: חומץ בלסמי ושמן זית עם 2 שיני שום קונפי ואני חושבת שהייתה גם חתיכה של פלפל חריף בשביל הטעם. המטבל השני היה עגבניות מרוסקות עם שמנת חמוצה. הצלחנו לסיים רק חצי, היה ממש כייף לנגב את הרוטב של הסלט ולאכול אותה עם הבורטה (18 שח).
בורטה- כמה פנטזתי על המנה הזאת. הגיע כדור בורטה עם סלקים מסביב. אני לא חובבת סלק מבושל (רק במרק בורשט או סוויקולניק) אז אכלתי רק מהגבינה. היה מאוד טעים אבל ציפיתי שהאמצע יהיה יותר נוזלי. מכיוון שאין לי ממש בסיס להשוואה, אני לא יודעת עד כמה הפנים אמור להיות נוזלי אבל המנה הייתה מאוד טעימה! (48 שח).
מוצרלה מטוגנת- בהחלט המנה המוצלחת של הערב!!!
כמה חלמתי על המנה הזאת...הייתי מכורה אליה בתקופה שהתגוררתי בארהב...
הגיעו 3 חתיכות מצופות פנקו וכמו כן הרגשתי תיבול של שום, המנה הוגשה עם סלט עגבניות מושלם שלשמחתי היה ללא אספרגוס (בתפריט מופיע אספרגוס ופילה לימון שנעדרו) (42 שח).

לעיקרית:
חלקנו פיצה כמהין (פיצה ביאנקה-ללא רוטב עגבניות) שהכילה רוטב אלפרדו פטריות, מוצרלה, פרמזן, שילוב של פטריות שונות ועלי אורוגולה.
הרגשתי גם שום.
ביקשתי רוטב בצד והביאו לי רוטב עגבניות שלדעתי הוכן מעגניות טריות ולא בושל והאמת שהוא לא ממש התחבר לפיצה והוא נאכל רק עם הקשה.
הבצק היה מאוד טעים והפיצה הייתה ממש מוצלחת, כל הטעמים התחבר יחד והיה הרבה פטריות(69 שח).

אני שתיתי מים רגילים שהוגשו קרירים אך ללא קרח והבן זוג שתה 2 סודה.
לא היה מקום לקינוח אבל הקינוחים נראו ממש טוב.

השירות היה מהיר ונעים, המנות ממש גדולות! ראיתי את מנות הפסטה ואני חושבת שמנה עיקרית אחת ושתי ראשות בהחלט יכולות להספיק לזוג.
נשארו לי 2 חתיכות מהפיצה והם נלקחו לטובת ארוחת ערב של היום :)
המקום נגיש לנכים (פלוס גדול מבחינתי), השירותים היו נקיים.

NONO כרגע המסעדה האהובה עלי (הזוגי טען שהבצק של אמורה מיו טעים יותר אבל של NONO עבה יותר ולכן אהבתי אותו יותר משל אמורה מיו) והחסרון היחידי שמצאתי הוא שאין להם ארנציני...
בהחלט נחזור (כנראה בחודש הבא עם אמא לאחר קבלת טקס חלוקת התעודות של סיום התואר).
מומלץ בחום.

מסעדת הבית החדשה שלי, ודווקא הקינוחים לא מומלצים

בסלט של המוצרלה יש בדרך כלל אספרגוס פרוס דק דק ופילטים של לימון דקיקים, לפעמים הם ממש קטנים אבל מורגשים והוא סלט מעולה שחייבים להגיד אותו גם בנפרד מהמנה.
אני ממליץ להתמקד גם בתפריט היינות שלהם שהוא משובח ומלא הפתעות עם תמחור הוגן וברמנים ששמחים להציע טעימות נדיבות של יין
הקינוחים לא מלהיבים כמו האוכל- אני ממליץ להתמקד בגלידות במיוחד באגוזי הלוז והקרמל המלוח

היה שם איזה משהו ירוק דק וקטן והייתי בטוחה שזה מלפפון אבל

הטעם באמת לא הזכיר...
אני לא אוכלת אספרגוס אז היה לי קשה לזהות...
כנראה שזה באמת היה זה...
&nbsp
הסלט הזה באמת צריך להיות מנה בפני עצמו...
ממש טעים!!
&nbsp
ממש רציתי לטעום את הסורבה וראיתי גם שיש מבחר טעמים אבל פשוט לא היה לי מקום כבר...

ו י ק י 3

New member
אני חייבת לנסות כבר את המוצרלה הזו...

&nbsp
גם אני התבאסתי מהבורטה שלא היתה נוזלית לטעמי...יש לציין שזו ראשונה שמתאימה לכמה אנשים, אפילו 4
כי זה כדור מאוד שמן
אחרת זה כמו לרדת לבד על חצי קופסת פילדלפיה.
ולמרות שאני אוהבת סלק, יכלו לחתוך אותו דק ולעשות את ההגשה מעודנת יותר ולא בכמה נתחים עבים ולא מאוד רכים...

האמת שאני חושבת שהיית יכולה לסיים לבד את הבורטה...

זה היה לי ממש טעים...באמת חבל שהיא לא היתה נוזלית יותר..
גם פלדלפיה....חחח

הזכרת לי את עוגת הגיבנה שאמא של בן זוגי מכינה...
יש בה בערך 10 חבילות חמאה ופלדלפיה...
בסביבות ה1,000,000 קלוריות לפרוסה....
אבל האמת שזאת עוגת הגבינה הכי טעימה שאכחלתי בחיים שלי!
בזכותה (או בגללה...) התחלתי לאהב עוגות גבינה..

בקשר למנה של המוצרלה, את באמת חייבת!!
מוכנה ללכת שוב וללות אותך :)
איזו הקרבה מצידי

oreldi

New member
אחלה מסעדה

לגבי גודל המנות- אכלתי שם 2 מנות פסטה והם היו סבירות. מנות אחרות כמו הרביולי אכן גדולות
הפיצה באמת מצוינת...תענוג

מנת הרביולי גדולה ממנת הפסטה?...

בדכ זה הפוך...
&nbsp
אני ממד אוצה לנסות את הפסטות שם אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני לא הצליח להזמין מנות אחרות (בטוח פיצה כמהין והמוצרלה המטוגנת..).

oreldi

New member
כן

אם משווים למנות סטנדרטיות במקומות אחרים. את מנת הפסטה סיימתי בלי בעיה. את מנת הרביולי (היו במנה מעל 15 כיסוני פסטה) אכלתי קצת יותר מחצי והשאר ארזתי

Qaz99

New member
תודה על הביקורת. שאלה

האם יש לך תמונה של המוצרלה?
אם לא, כמה חתיכות מגיעות?
&nbsp
תודה

למעלה