nonstop-matav

galibo

New member
nonstop-matav

כפי שלכולם כבר ידוע חברת מתב אינטרנט שכנעה אנשים להצטרף לחברתה כדי שיהנו מאינטרנט בחיוג וברגע שיתאפשר גם באינטרנט בכבלים כולל מודם והנחות. החברה לא קיימה את הבטחותיה והנה המכתב שישלח למנהל מתב בתוספת חתימותייכם, אם גם אתה היית קורבן לחברת מתב אנא חתום על העצומה בכתובת http://www.galraij.f2s.com/email.html וגם אנחנו נזכה לקבל את מה שהובטח לנו, ביחד אנו כוח! אנו יכולים להשפיע! ולמכתב: לכבוד: מנהל חברת מתב. הנדון: "מתב אינטרנט" א.נ. לפני כשנה התקשר אלי נציג מחברת מתב, והציג את עצמו כעובד בחברת "מתב אינטרנט". הוא הציע לי חבילת אינטרנט שנראתה בעיני מאוד משתלמת והיא כללה בתוכה: חיבור לאינטרנט בחיוג, תמיכה טכנית 24 שעות ביממה, שירות לקוחות 24 שעות ביממה והבטיחו לי כי ברגע שיתאפשר לי לקבל את האינטרנט בכבלים אני יהיה הראשון בעדיפות הגבוהה לקבלו, כולל המודם הדיגיטלי והתקנתו. יש לציין שלפני שעברתי לגלוש בחברתכם גלשתי בחברת נטוי´זין שנתנה לי שרות מעולה וחיבור טוב, אך ברגע ששמעתי שעלי לשלם רק 10$ בחודש ואחר כך אקבל את המודם שעלותו ועלות התקנתו היא קרוב ל-500 ₪. החלטתי שאעבור לחברתכם, וזאת לאחר שיכנועים רבים שאנשי החברה הבטיחו לי. לפני כחודשים כבר כולם שמעו על הקשיים שיש לחברה, ושהיא מחליטה להסגר ולהמשיך לספק רק את שירותי האינטרנט בכבלים לנסיינים. מייד קיבלתי מכתב מהודר שבו היה כתוב שאני עובר לחברת "בזק בינלאומי" ושהיא תמשיך לספק לי את השירותים שמתב הבטיחה לי, מיד התקשרתי לחברה ושאלתי האם כשיצא הרישיון לאינטרנט בכבלים אני יקבל את מה שהובטח לי, והם השיבו לי, "כשיצא האישור נראה" במשך 2 חודשים התקשרתי יום יום למשרדי החברה כדי לקבל תשובות אך ללא הועיל, דיברתי בעיקר עם מזכירה ששמה טל. איני מתכוון לוותר על מה שהובטח לי ושעליו שילמתי, כאשר ייצא האישור אף אחד לא מבטיח לי שאוכל להשתמש בשם המשתמש שלי כיום, ואקבל את המודם וההתקנה, כפי שהובטח לי. מכתב זה נכתב בשמם של רבים החתומים בסוף המכתב ומוכנים לפעול בכל רגע בצעדים משפטיים, מכתב זה נשלח בדואר רשום ואם לא נראה את התייחסותך למכתב בתוך שבוע מיום קריאת המכתב נראה את הסכמתך לנקיטה בצעדים חמורים יותר גולשי "מתב אינטרנט"

למעלה