Normal sandals

malya2

New member
Normal sandals

This is what i am looking for!!! And I cannot find this!!! They sell here only flip-flops and This is not orthopedic at all!!1 I live in Montgomery County, Maryland.Where can I find such a rare thing?? thanks

Downy

New member
תנסי און ליין

לא כל החנויות מוכרות רק פליפ פלןפ.אני לא ממרילנד לכן אינני יכולה לעזור לך לגבי החנויות שם. אבל בהחלט את יכולה לנסות לחפש סנדלים און ליין.אולי חברת TEVA. בהצלחה

SweetHoney

New member
אולי "נימרוד" מוכרים און-ליין?

יש להם סנדלים מצויינות, יש להם לרגליים צרות/ רחבות והכל אורטופדי... אנחנו קנינו לגאיה בארץ כבר קיץ שני.

Downy

New member
עוד עיצה....

מידה ולא מצאת כאן כלום. את יכולה לסמן את אחת מכפות רגליהם של הילדים על גבי קרטון,לגזור ולשלוח למשפחה בארץ על מנת שיבצעו את הקניה בשבילך.

קוממי

New member
אנחנו נגיע מהארץ למרילנד בעוד כחודש

אם המשפחה יכולה לקנות לך, ע"פ שרטוט כף הרגל, נשמח להעביר לך...

SweetHoney

New member
מצטערת, לא הצלחתי למצוא את האתר

של נימרוד... אולי אין להם אתר?! אבל העיצה של סירטוט כף הרגל , לדעתי זה רעיון מצויין או לחילופין - תכנסו לחנות נעליים (עדיף נעלי ספורט) ושימדדו לו את הרגל. בחנויות ספורט פשוט יש להם תמיד מידות גם של אירופה וכו'... תעשי כאילו אתם מעוניינים בנעל סויימת ואז תתקשרי עם המשפחה בארץ שיקנו לפי המידה העדכנית. בהצלחה!

n o a p

New member
יש לנמרוד אתר?????

לפי כל החיפושים שלי לא מצאתי שיש לנמרוד אתר. וגם אני מהמיואשים, נראה לי שאני אבקש מאחותי שתשלח לי את הקטלוג של נמרוד.

אני קונה של STRIDE RITE

ויש בחנויות כל מיני, גם סגורים לגמרי וגם פתוחים ואני מאוד מרוצה. חפשי חנות באיזורך ונסי גם אונליין. www.striderite.com או www.zappos.com

למעלה