Not A-ONE-ISSUE Candidate

שירלי2ב

New member
Not A-ONE-ISSUE Candidate

הבחירות אצל המפלגה הדמוקרטית סוחפות המון תשומת לב תקשורתית, בגלל הנושא הייחודי של ``התגים המיוחדים`` של ``אישה`` ו``שחור`` או אולי גם ``לבןקונצנזוס``(מענין מי עוד יכנס למרוץ - היספאני? אומרים שהם העתיד של הבוחרים באמריקה) מה שעלול לגנוב את תשומת הלב מהפריימריס של המפלגה הרפובלקנית, ויסייע בכל מקרה לקידום הביסוס הפוליטי של המפלגה הדמוקרטית בקונגרס ובכלל בעתיד. מה שטוב, כי בוש ניסה להעלים בעצם את הדמוקרטיה מהקפיטול, בצורה דיקטטורית -``עיר של מפלגה אחת`` (אוי ואבוי לדמוקרטיה שכזו!) בכל מקרה, דיק מוריס דיבר אתמול בפוקס על ``האסטרטגיה החדשה של הילרי`` : ``האמא הגדולה`` (מאוד מזכיר איך שקראו לגולדה מאיר...). שימוש בדימוי של ``האמא הגדולה`` בטור ``התג המיוחד`` שמנצח את הכל. אולם, מי שמתכוון לרוץ על ``תג מיוחד`` בלבד - מה שזה לא יהיה - יפסיד (בעיקר הילרי, שהיתרונות שלה דווקא במקומות אחרים). נכון שלהילרי קלינטון יש יתרון מול אובמה בקטע של להיות אישה - כי זה משהו שחוצה ``קבוצות אתניות`` - נשים יש בכל הקבוצות האתניות - ורבות מהן אמביציוזיות להגיע למשהו בקריריה - שהדימוי של הילרי קלינטון קורץ להם.. (הילרי תגשים להם את החלום..) אולם, כפי שאם אובמה ירוץ על ``אני שחור`` בלבד (כי הוא ידבר רק לקבוצה האתנית שלו - וירחיק בכך בוחרים אחרים) - כך גם הילרי קלינטון תפסיד אם היא תרוץ על נושא אחד. ``התג המיוחד`` חייב להיות בקמפיין כ``בונוס``. כלומר, אם שואלים - וכמובן שזה ברור (הדימוי)... כי את אישה... יש כמובן לציין את העובדה שזה משמח שאת אישה - אבל את רצה על ``הנושאים`` וכ``אמריקנית`` (כשם שמישהו שחור, לדוגמא, חיב לרוץ כ``אמריקני`` , אחרת הוא ידחה את הבוחרים האחרים). למשל, לפני כמה זמן ראיינו מועמד היספאני (לא זוכרת את השם שלו, עוד לא החליט אם להכנס למרוץ) ראיינו אותו לגבי המועמדות שלו - בצורה כזו שמאוד הזכירה לי ``ראיון עבודה``. ונניח שיש מקום עבודה שפתוח לקבל ולקדם נשים מנהלות? או בני מיעוטים? אז מה הוא יקבל מישהי רק בגלל שהיא אישה? לא! הראיון של המועמד ההיספני היה מצוין. הוא התחיל את זה ממש כמו ``ראיון עבודה`` - הציג קודם כל את כל היתרונות האחרים שלו קודם - ורק בסוף גם ציין שהוא היספאני (שזה העתיד של הבוחרים באמריקה) - וציין שזה ``בונוס`` - ובסוף הוא סיכם : ``אני גם היספאני גאה ..אבל אני לא רץ כהיספאני - אני רץ כאמריקאי!`` זה היה משפט המחץ מבחנתי! גם ציין את היתרון שלו (שהוא גאה בו) - וגם הכליל את כלל אמריקה! שנית, היתרון של הילרי הוא ``בנושאים`` - למשל מדיניות החוץ וכל השנים שהיא חיה בבית הלבן. מדיניות חוץ היא חשובה לקמפיין - וברגע ש``הנושאים`` יעלו, כלומר, ``השאלות הקשות`` - של : ``מה תעשה לגבי עירק``? מה הניסיון שלך במדיניות חוץ? וכולי וכולי... הרי שכאן טמון הסוד של היתרון של הילרי.. מבחינתה של הילרי, המועמד ההיספאני צדק! בדיוק כך יעבוד הקמפיין. קודם כל - ``מה תעשה?`` -``מה הניסיון שלך?`` וכאן טמון היתרון של הילרי. אם הילרי תרוץ על ``אישה`` בלבד - הרי שגם לאובמה , למשל יש ``תג מיוחד`` - וזה יציב אותה בשיוויון מולו (אם כי גם כאן יש להילרי יתרון כ``אישה של כל הקבוצות האתניות``), וכך הקמפיין יפנה לשאלה היחידה : ``אישה`` או ``שחור``? ולשניהם יש ``תג מיוחד`` שעושה אותם בשיוויון... הTIE BREAKER של הילרי - הוא דווקא לא בהיותה אישה (אם כי זה גם חשוב לציין כ``בונוס`` -``אני מאושרת לקדם עניני נשים! - אך אני רצה לקדם את המדיניות של אמריקה`` משפט לדוגמא), אלא הניסיון הרב שלה, שצברה בבית הלבן- שזה הTIE BREAKER של ``התג המיוחד``). הילרי תצבור יתרון מעל כל מועמד אחר.. ברגע שהיא תתחיל ``לדבר על הנושאים`` - בעיקר ``נושאי חוץ`` - וכאן יחשף ``הדימוי של`` - ``בעלת הניסיון`` לעומת ````חוסר הניסיון``. כי אמריקה רוצה להגישם לאותם ``תגים מיוחדים`` למינהם את ``החלום`` כרגע- הרי שאם הילרי תרוץ מול ``תג מיוחד`` אחר - ב``תג מיוחד`` משלה - הרי שהיא רק תעשה את ``התג מיוחד האחר`` בשיוויון. כי זה יהיה ``תג מיוחד`` - ``ראש בראש`` - מול תג ``תג מיוחד`` אחר. לדוגמא. בבחירות אמצע הקדנציה, רציתי שהדמוקרטים כולם ינצחו בקונגס כולו. רציתי שמישהו יאזן את מר בוש (הנוכל המטורף). היה שם קטע בורג`יניה - שבו היה ``ראש בראש`` בין ג`רג` אלן לבין ג`ים ווב. לאלן יש אמא יהודיה, ווסיפור שואה, שבאמת כל כך נוגע עמוק ללב (ממש באופן אישי - כמו סבתא שלי), אולם אלן היה במפלגה שלא רציתי - כי רציתי לנצח את בוש. לו הייתי בין הבוחרים של בחירות אמצע הקדנציה, ואילו היו מפלים אותו, הייתי מגנה עליו - אבל נשארת עם ג`ים ווב (כמובן גם תלוי בגודל האפליה). כלומר, לדוגמא, מבחינתי מועמד יהודי שינצח - זה כמובן שמחה וגאווה ! וכמובן שאם מועמד יהודי ירוץ לבחירות - יהיה לו יתרון מולי (לו הייתי משתתפת בבחירות) - אולם זאת לא הסיבה היחידה שארצה מישהו! מועמד ההיספני עבר את ``ראיון העבודה`` - בגלל שהוא עשה כך וכך... ניהל כך וכך... ואגב.. הוא גם היספאני.. שזה יתרון, כפי שציין, אבל הוא רץ ``כאמריקני`` (THE UNITER). אני בטוחה שקרל רוב רוצה שהילרי תרוץ על ``נושא אחד`` - כי זה רק יעשה אותה ב``שיוויון`` עם אובמה (אובמה הרי הומצא בראשו של קרל רוב, בין השאר ``להבריח את הלבנים והיהודים לרפובליקנים`` אחרי הפריימריס,אם אפשר, כמו שניקסון רצה בווטרגייט שלדמוקרטים יהיה UNELECTEBLE CANDIDATE, וגם כדי To Motivate the black Base Aginst Hillary -קרל רוב הוא גזען חולה נפש!- כמו הבוס שלו בוש, שחי על ``הצתת סיכוסוכים אתניים``): זה מענין את התקשורת: ``ראש בראש`` - אישה מול שחור- ולכן אם קרל רוב רוצה את הילרי ב``מועמדת של נושא אחד`` בכדי להשוות אותה מול אובמה (מניות האישה = מניות השחור, אולם ל``אישה`` יש יתרונות אחרים, מלבד היותה אישה, ניסיון רב שנים בוושינגטון, פוליטיקה, מדיניות חוץ וכדומה... וזה הTIE BREAKER) אבל ברגע שהילרי תציג את ``החבילה`` - של היתרונות של - אז יעלו המניות שלה !!!- זה הTIE BREAKE (בדיוק כמו בבחירות אמצע הקדנציה 2006) כי מול ``שחור`` - היא ``אומנם`` אישה שזה ``ראש בראש`` - (העלאת החלומות של התקשורת של כל ``התגים המיוחדים``) אז מה ההבדל מבחינה של הדימוי? ההבדל הוא בTIE BREAKER!!! אם מניות האישה = למניות השחור, הרי שהיא תנצח אותו על ``הנושאים``. כמובן, שלא צריך לשכוח את נושא ``האישה`` - אבל להציג אותו כ``בונוס`` : ``אני כך וכך.. עם ניסיון במדיניוות חוץ.. וכולי ורק בסוף... אני גם אישה שזה משמח אותי להגשים חלומות של נשים רבות אחרות.. ג`ורג` בוש וקרל רוב מנצלים את אובמה המסכן - בכדי ``לשחק על פחדים אפלים`` לבנים ויהודים ולהבריח אותם מהמפלגה הדמוקרטית.. לרפובליקנים..כמו שניקסון פרץ לווטרגייט - כי הוא רצה שיבחר מועמד UNELECTEBLE... כאמור, כל הממשל החולני של בוש, הוא בוגר ווטרגייט.. - חיים על ``הצתת סיכסוכים`` אצל המפלגה השניה (לא רק בפריימריס של הדמוקרטים, אלא בכלל, כמו גם הנושא של ``הקוראן`` בקונגרס -שזה המצאה חולנית של בוש וקרל רוב ``לסכסך בין הדמוקרטים הלבנים והיהודים מול השחורים ושהמפלגה הרפוליקנית תרוויח..`` - איפה האחריות הלאומית? אתה רוצה גם SECTERIAN VOILANCE באמריקה? למי נתנו את המפתחות בבית הלבן? אני ממש לא יכולה לישון בלילה! חולה נפש!).

למעלה