Not Another Teen Movie - Region 1

TheShis

New member
Not Another Teen Movie - Region 1

די בשם הסרט בלבד כדי להבין, שמדובר בפארודיה. סליחה, בסרט שמתיימר להיות פארודיה. סצינת הפתיחה של הסרט מצחיקה עד דמעות (באמת!!!), אולם שאר הסרט רדוד בערך כמו מפלס הכינרת בשנה שחונה. העברת הוידאו טובה מאוד. לא ניתן להבחין סימני דחיסה, שריטות וליכלוכים. הפסקול (DD 5.1) סביר למדי. השימוש בסראונד מועט והפסקול מתרכז בדיאלוגים (הרדודים) בין הדמויות. התפריטים מונפשים בצורה נחמדה עם סאונד. התוספות כוללות 2 פסקולים נוספים עם הערות הבימאי והצוות, ערוץ מידע (בצורת כיתוביות מיוחדות), הצצה אל מאחורי הקלעים, 18 (!!!) סצינות שלא הגיעו לסרט הסופי (כולל סוף חלופי), משחק שאלות אינטראקטיבי ומספר מבחני ליהוק לסרט. שורה תחתונה - פארודיה נוראית (ולא במובן הטוב של המילה) עם סצינת פתיחה נפלאה ודיסק טוב למדי. ניתן בהחלט לוותר. תוכן: 5. וידאו: 8. אודיו: 7. תוספות: 8. סה"כ: 6.

gofish

New member
לטעמי סרט רע../images/Emo31.gif

לאוהבי פרודיות נעורים טיפשיות בלבד. (במהלך הסרט מצאתי את עצמי מתעסק בדברים אחרים מרוב שיעמום).

Soak

New member
בהחלט סרט נוראי

ומה שיותר היה מוזר זה שחבר שלי נקרע מצחוק על הרצפה כל הסרט. זה הוריד לו הרבה נקודות אצלי
אגב, אתה יכול לפרט בעניין "ערוץ מידע (בצורת כיתוביות מיוחדות)" ?

TheShis

New member
כן, עד כמה שזכור לי, מדובר ב...

"בועות מידע", בדומה לאלו שמופיעות הרבה פעמים ב-MTV. המידע כולל בד"כ עובדות קצרות על הסצינה המסויימת (איפה היא צולמה, באילו שעות, כמה טייקים וכולי), על השחקנים וכולי. לא שרדתי יותר מ-5-10 דקות עם הפיצ´ר הזה. בהחלט סרט רע.

subotaj

New member
משום מה אני דווקא מאוד אוהב את

הסגנון היחסית החדש הזה הסרטים האלה משום מה מדברים אלי רב הדמויות בסרטים הם בגילי ואני פשוט נהנה לראות אותם!!!!!

Srain

New member
תות אנך עמון

זה היה סרט ממש ממש גרוע גם סצינת הפתיחה הייתה כתובה לפי נוסחה שהשתמשו בה המון פעמים (´אמריקן פאי´, ´משתגעים על מרי´) ונדוש באופן מטמטם (\מטומטם). מעניין הוא שגם איתי היה חבר אחד שפשוט נקרע מצחוק. למרות שמצחיק, הסרט לא היה ממש. תמיד יש את האחד הזה...

subotaj

New member
רק אל תגידו שלא אהבתם את רוד טריפ..

טום גרין שיחק שמה ממש טוב!!!!!

TheShis

New member
הנה אני אומר: לא אהבתי את Road Trip

טום גרין הוא הכל חוץ ממצחיק, לדעתי.

Srain

New member
טום גרין הוא אידיוט

והוא מבוסס על פרובוקציה לשם פרובוקציה. ללא קשר לזה הוא באמת היה מצחיק ב´רוד טריפ´ - שהוא סרט ממש חמוד.

gofish

New member
גם דרו ברימור הגיעה למסקנה הזאת../images/Emo8.gif

וכנראה מה ששבר אותה סופית זהו סרטו האחרון Freddy Got Fingered ,סרט מיותר ואדיוטי. אבל האמת,הבעייה עם כל סרטי קומדיית הנעורים המציפים אותנו בשנים האחרונות היא בעיית תסריט טיפשי,משחק חלש (אם בכלל אפשר להגדיר את זה כמשחק)וחוסר אחידות משווע. אבל...אפשר גם אחרת,הנה דוגמא לקומדיית נעורים,מצחיקה בטירוף הכוללת סאונד מצויין ואחלה פסקול והמון קריצות בטקסט כלפי סרטים אחרים. הסרט נקרא A NIGHT AT THE ROXBURY והוא מגיע מבית היוצר של Saturday Night Live.

Core

New member
A NIGHT AT THE ROXBURY

ממש לא קומדיית נעורים בסגנון "אמריקן פאי" ודומותיה. זה סרט מומלץ בחום רב, אבל כדאי: 1. לראות אותו עם כמה אנשים (רצוי בראש טוב, לא כבדים). 2. להיות קצת "מסובבים" (stoned)
.

למעלה