NOTD - שרשור הלק היומי האם החלפתן לק מאז הסופ"ש? איזה לק יש לכן היום על הציפורניים?
צ צונית New member 5/5/10 #1 NOTD - שרשור הלק היומי ../images/Emo126.gif האם החלפתן לק מאז הסופ"ש? איזה לק יש לכן היום על הציפורניים?
NOTD - שרשור הלק היומי ../images/Emo126.gif האם החלפתן לק מאז הסופ"ש? איזה לק יש לכן היום על הציפורניים?
א אחרי 20 שנים New member 5/5/10 #2 אני צריכה עכשיו שבוע להיות בלי לאק בגלל איזה פרויקט שאני לוקחת בו חלק עד יום שבת בעוד 10 ימים..... רק לאק שקוף או ורוד הכי בהיר שיש.
אני צריכה עכשיו שבוע להיות בלי לאק בגלל איזה פרויקט שאני לוקחת בו חלק עד יום שבת בעוד 10 ימים..... רק לאק שקוף או ורוד הכי בהיר שיש.
מ מ ס ט י ק New member 5/5/10 #3 עלי יש יש הורוד-סגול החדש של אסי מקולקציית ריסורט, סורי אבל אני לא זוכרת כרגע את השם, אבל אני יכולה להגיד שקיבלתי עליו כבר כמה וכמה מחמאות
עלי יש יש הורוד-סגול החדש של אסי מקולקציית ריסורט, סורי אבל אני לא זוכרת כרגע את השם, אבל אני יכולה להגיד שקיבלתי עליו כבר כמה וכמה מחמאות
C Come Alive New member 5/5/10 #9 Orly- Pixy Stix מרחתי אתמול בלילה. מושלם. כל כך יפה. כל כך אטום בשכבה הראשונה כבר! ובשניה.. מושלם. ורוד עדין אבל לא יותר מדי. פשוט.. מתוק! מדהים.
Orly- Pixy Stix מרחתי אתמול בלילה. מושלם. כל כך יפה. כל כך אטום בשכבה הראשונה כבר! ובשניה.. מושלם. ורוד עדין אבל לא יותר מדי. פשוט.. מתוק! מדהים.
W Witchcrafts New member 6/5/10 #22 אם הלק היה יכול, אני מבטיחה לך שהוא היה מסמיק (ואולי זה כבר מה שקרה ובגלל זה הצבע שלו)~ P:
ס סקרמנטה New member 5/5/10 #11 ביד אחת 44, ובשניה 44 + 116 (פנינה) של שיק מאתמול אני במוזה של נסיונות גיליתי שהפנינתי הזה יוצר לי כמה לקים חדשים...
ביד אחת 44, ובשניה 44 + 116 (פנינה) של שיק מאתמול אני במוזה של נסיונות גיליתי שהפנינתי הזה יוצר לי כמה לקים חדשים...
ש שירלי אסרף New member 5/5/10 #12 orly - iron butterfly וברגליים פרנץ' עדין באדיבות הפדיקוריסטית התותחית שלי
D dhara New member 5/5/10 #13 מי הגאונה שהעלתה לפה פרנץ'-מנוקד??? רציתי להגיד לה תודה אני לא זוכרת מי זו הייתה.. זה מתנוסס לי על הידיים עכשיו וזה א-ד-י-ר-! לא יכולה לחכות לראות הבעות של אנשים ואפילו לא הייתי צריכה את המנקד המסתורי הזה שדובר עליו... אז מי שזו לא תהיה, אם את רואה את זה אנא הזדהי כדי שאני אוכל להודות לך
מי הגאונה שהעלתה לפה פרנץ'-מנוקד??? רציתי להגיד לה תודה אני לא זוכרת מי זו הייתה.. זה מתנוסס לי על הידיים עכשיו וזה א-ד-י-ר-! לא יכולה לחכות לראות הבעות של אנשים ואפילו לא הייתי צריכה את המנקד המסתורי הזה שדובר עליו... אז מי שזו לא תהיה, אם את רואה את זה אנא הזדהי כדי שאני אוכל להודות לך
D dhara New member 5/5/10 #15 אני לא הכתובת מישהי העלתה לפה תמונה של זה לפני איזה זמן ונדלקתי לגמרי, היום עשיתי לעצמי אבל אני לא ממש מצלמת אז אין לי תמונה להעלות, ואין לי גם קישור להודעה. אבל אני מקווה שהעלמה המסתורית תיענה לבקשה שלי ותזדהה כאן, ואז תוכלי לבקש ממנה להעלות את התמונה שוב..
אני לא הכתובת מישהי העלתה לפה תמונה של זה לפני איזה זמן ונדלקתי לגמרי, היום עשיתי לעצמי אבל אני לא ממש מצלמת אז אין לי תמונה להעלות, ואין לי גם קישור להודעה. אבל אני מקווה שהעלמה המסתורית תיענה לבקשה שלי ותזדהה כאן, ואז תוכלי לבקש ממנה להעלות את התמונה שוב..
D dhara New member 5/5/10 #16 הא מצאתי! תולי וצונית! ../images/Emo124.gif תודה לכן על הרעיון המקסים הזה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=140334219 כמובן שלי בלי המנקד זה לא יצא סימטרי ומשגע כמו אצלכן, אבל זה עדיין מיוחד
הא מצאתי! תולי וצונית! ../images/Emo124.gif תודה לכן על הרעיון המקסים הזה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=140334219 כמובן שלי בלי המנקד זה לא יצא סימטרי ומשגע כמו אצלכן, אבל זה עדיין מיוחד