NotPron

LittleDiddle

New member
NotPron

אני צריכה עזרה בשלב 9 http://www.deathball.net/notpron/luv2music/paulisdead.htm עד עכשיו יש לי את הרמזים האלה: revolution - מהפכה paulisdead - שזה אומר שפול מת colorful והמשפט: tears under john's mad notes of pain did he answer demon's call now ובמקור אני רואה את אותו המשפט רק עם רווחים כאלה, ואני לא מבינה מה הקטע.. רשום שם wrong גם ויש שם את המספרים האלו: 28,37,68,81 .
אני לא רוצה ספוילרים! רק רמזים!

LittleDiddle

New member
אוקיי אז..

הייתה שמועה לא נכונה שפול מקרטני מת נכון? (שאלה הרמזים: paulisdead ו- wrong) ויש לביטלס את השיר revolution אבל מה בעניין המשפט הארוך ושהוא ככה במקור? ואיך זה עוזר לי?

LittleDiddle

New member
עליתי על עוד משהו!

השיר revolution מופיע באלבום הלבן, אבל יש את הרמז colorful וגם את wrong ולכן נראה לי שזה קשור.. אבל אני עדיין לא מבינה איך זה עוזר לי

Abbe Faria

New member
אני די גרוע במשחק הזה....

והאמת אני לא מצליח לפתוח שום רמז (אני כנראה עושה משהו לא נכון) אבל הרמזים שאת העלית שולחים אותי דווקא לשיר "Revolution 9" (שזה שיר נוסף מהאלבום הלבן של הביטלס)... שיר שכולו רעשים וכל מני דברים ברוורס, יכול להיות שהתשובה קשורה למשפט הזה Tears UndeR johN's Mad notEs Of paiN Did hE Answer DeMon's cAll Now (או בקיצור, אם תסתכלי רק על האותיות הגדולות: Turn me on deadman) אחת הטענות שקשורות בקונספירציה "פול מת" זה שאם משמיעים את רבולוציה 9 (שזה שיר של ג'ון לנון) ברוורס מקבלים את המשפט הנקרופילי הכתוב לעיל
...

LittleDiddle

New member
אתה צודק!

מצאתי את הקטע הזה שמסביר: This helped fuel the "Paul is dead" rumors. If played backwards, you were supposed to hear the car crash Paul died in, and a voice saying "Turn me on, dead man." איך ידעת אבל איך להוציא את האותיות הגדולות האלה מהמשפט? כי במקור שרשום ככה: <span class="not">t</span>ears <span class="not">u</span>nde<span class="not">r</span> joh<span class="not">n</span>'s <span class="not">m</span>ad not<span class="not">e</span>s <span class="not">o</span>f pai<span class="not">n</span> <br><span class="not">d</span>id h<span class="not">e</span> <span class="not">a</span>nswer <span class="not">d</span>e<span class="not">m</span>on's c<span class="not">a</span>ll <span class="not">n</span>ow אני רואה את האותיות הגדולות שסימנת מופרדות ב >< ובלי עוד סימנים נוספים עד שיש שם e לא קשורה שלא צריכה להיות במשפט בסדר הזה..

Abbe Faria

New member
בגלל ההסטוריה...

כמו שאמרתי, כשכתבתי את הרמז לא הצלחתי בכלל לפתוח את העמוד... מאוחר יותר רק הצלחתי וראיתי שזה מחולק... לפי מה שכתבת, Revolution וpaulisdead ברור לי שהקשר יכול להיות לרבולושן 9, כי ברבולושן עצמו, עד כמה שאני יודע, ג'ון לנון לא "זרק רמזים", חוצמזה, ברבולושן הרגיל אין מה שאפשר להגדיר "תווים משוגעים של כאב"... ברבו9 כל השיר זה תווים משוגעים, ותמיד כואב לי הראש כשאני שומע אותו
(למרות שאני מניח שהכוונה בכאב שם היתה לכאב של ג'ון על "מותו" של פול) ואז הגיע המשפט שלמטה שמרמז לכיוון הזה, הענין הוא שהאותיות פשוט הסתדרו לי, קראתי את המשפט ושמתי לב שההברות מזכירות קצת את "תדליק אותי גבר מת" בקיצור, אני עדיין גרוע במשחק הזה, אם לא הייתי מכיר את הסיפור מאוחרי הניסיונות לשמוע ברוורס את האסון הזה (רבולושן 9 זה שיר שפשוט תקוע באמצע הדיסק השני של האלבום הלבן ובד"כ אם אני ליד המערכת אני דואג להעביר קדימה, 10 דקות של רעשים וחזרה בלתי נגמרת של הביטוי "number nine" שלא קשורים למוזיקה) אין סיכוי שהייתי נכנס לקוד ומחפש את התשובה (מה גם, שלא רק שאני גרוע במשחק הזה, הוא פשוט לא מעניין אותי) לגבי הe שלא קשורה, שימי לב שהאותיות הכן רלוונטיות, באות בין <span class="not">a</span>, במקרה של הe זה הפוך (ה/span) בא קודם, וזה פשוט בגלל ש2 האותיות (אחרי ולפני) הe כן משתתפות בסיסמא הסופית...

Abbe Faria

New member
אופס... כפתור לא נכון...

יש לך את המלה Demon... כאשר הD והm משתתפות בפתרון, לכן הe מופיע לבד כי זאת האות היחידה שנמצאת בין 2 האותיות האלה...

Abbe Faria

New member
תנסי להפריד בין השורות...

ז"א תרדי שורה אחרי כל <span class="not"> ואז יוצא: span class="not"> t</span>ears <span class="not"> u</span>nde<span class="not"> r</span> joh<span class="not"> n</span>'s <span class="not"> m</span>ad not<span class="not"> e</span>s <span class="not"> o</span>f pai<span class="not"> n</span> <br><span class="not"> d</span>id h<span class="not"> e</span> <span class="not"> a</span>nswer <span class="not"> d</span>e<span class="not"> m</span>on's c<span class="not"> a</span>ll <span class="not"> n</span>ow ועכשיו אפשר לראות בבירור שהe הבודדת ההיא בין הdלm היא חלק מהטקסט ה"לא רלוונטי"...

LittleDiddle

New member
../images/Emo41.gifשלב 10../images/Emo41.gif

שוב אני קצת תקועה אבל אני מרגישה שאני בכיוון הנכון. מה שעשיתי עד עכשיו זה שהורדתי את הקובץ ../stuff/mus3.mp3 ובמקור היה את זה : --%SystemRoot%\System32\sndrec32.exe פתחתי בדפדפן ונתפחה תוכנת ההקלטה. מה שאומר שהרמז: <!--%SystemRoot%\System32\sndrec32.exe can capture "what u hear"--> אומר שאני צריכה להקליט את הקובץ שהורדתי, אז כך עשיתי ועכשיו יש לי mus3.wav במקום mus3.mp3 וכאן אני תקועה ואני לא מבינה את שאר הרמזים שהם he was impatient ו wrong (אוליי יכול להיות שהוא כן היה סבלני בגלל הרמזים האלה?) , reality , mystery, quick quick! don't let me wait וכל המספרים האלה במקור ומה זה roawr בכלל?

רמז

אולי יש משהו שאת יכולה לעשות עם השיר... לשחק איתו קצת... אולי עכשיו תביני את הרמז quick quick! don't let me wait

LittleDiddle

New member
ניסיתי לבדוק את השיר הזה, אני לא מוצאת שומדבר

אבל אני חושב שמי שאמרה quick quick... זו ה operator woman (יש שם עוד רמז: the operator woman said it)

למעלה