Now it's cool to like Kelly When Did Kelly Clarkson Become So Hip?
1 14מתן New member 25/8/05 #2 הופס ../images/Emo13.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1309&msgid=60016166
הופס ../images/Emo13.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1309&msgid=60016166
ד דער משכיל New member 25/8/05 #3 סליחה אני לא מעודכן לא היו לי זמן לקרוא כל האשכולים בפורום, קורא בעיקר חדשות באנגלית, וכשאני רואה אייטם אני מעלה אותו לפורום ביי
סליחה אני לא מעודכן לא היו לי זמן לקרוא כל האשכולים בפורום, קורא בעיקר חדשות באנגלית, וכשאני רואה אייטם אני מעלה אותו לפורום ביי
M MistakeN IdentitY New member 26/8/05 #4 נצל:ש - סופסוף יש לי צלצול בפלא של קלי אין שום מקום שאפשר להשיג לESC אז הורדתי מהאתר של WALLA...הצלצול שם של BTHE מושלם
נצל:ש - סופסוף יש לי צלצול בפלא של קלי אין שום מקום שאפשר להשיג לESC אז הורדתי מהאתר של WALLA...הצלצול שם של BTHE מושלם
P purple rain2 New member 27/8/05 #19 אני לא מבינה מה מוצאים בשיר הזה זה כולה בית ופזמון שחוזרים איזה שלוש פעמים
P purple rain2 New member 28/8/05 #25 חס וכרפס8*../images/Emo11.gif אני פשוט באמת לא מבינה מה מוצאים בשיר הזה, במיוחד בהשוואה לכל שאר השירים שלה
חס וכרפס8*../images/Emo11.gif אני פשוט באמת לא מבינה מה מוצאים בשיר הזה, במיוחד בהשוואה לכל שאר השירים שלה
M Miss Independent New member 28/8/05 #26 יחסית לשאר השירים לא../images/Emo3.gif אבל יחסית לשיר,הוא מעולה
T timtamtum1 New member 27/8/05 #17 חחח יש לי פלאפון בדור השלישי את יכולה להוריד את הקליפים שלה.. יש קטגוריה שלמה שלה: צלצולי וידאו, קליפים, שירים, שומרי מסך, תמונות..
חחח יש לי פלאפון בדור השלישי את יכולה להוריד את הקליפים שלה.. יש קטגוריה שלמה שלה: צלצולי וידאו, קליפים, שירים, שומרי מסך, תמונות..
M mean girl 16 New member 30/8/05 #28 גם לי יש דור שלישי יש לך סלקום/פלאפון/אורנג'? איפה אני מוצאת את הקליפים שלה??
P patito ƒeo New member 26/8/05 #9 לי יש את SUBG..../images/Emo107.gif רציתי את BTHE אבל אין בסלקום ובוואלה זה עולה 6 שקל. אבל הקלטתי דרך הפלאפון את BTHE ואת GONE ודווקא שומעים טוב.. חחח
לי יש את SUBG..../images/Emo107.gif רציתי את BTHE אבל אין בסלקום ובוואלה זה עולה 6 שקל. אבל הקלטתי דרך הפלאפון את BTHE ואת GONE ודווקא שומעים טוב.. חחח