Now you say you're sorry

galvin

New member
בהתחשב בזה שהטקסט עברי,

והמובאה לועזית, ובהתחשב בזה שאחת מהן חובבת את השניה,יש סיכוי לא רע. צירוף מקרין, בטקסט של רונה? המממ. רק עכשיו שמתי לב שאתה חובב נצי חלב, הידד לך. חלק מהמינים כבר פרח השנה, חלק עדיין לא. רוצו והתגודדו. אגב, שמות חלק מהמינים: נ.ח. צרפתי
, נ.ח. חום
, נ.ח. דק-עלים
, נ.ח. שעיר
, נ.ח. מפושק
, משעשע. מי זו ג'ו? ולמה היא מדשנת נצי חלב? ואם כבר, אז למה לא על נצי חלב ארצישראלים? והאם היא יודעת שיש עבודה דומה מוכנת ? (יש גם נ.ח. הררי ואזמלני וכאלו, אבל הם משעשעים פחות, ...)

0mroosh

New member
ג'ו זו יד ימיני מפורום 918,

היא גאון ושואבת הנאה מינית מדישון נצי חלב. היא אנטי-ציונית ובדרכה להוביל את ישראל להפוך לחלק מהאיחוד האירופאי, אם אנחנו שולחים טרנסג'נדרים לאירוויזיון, למה שלא נהיה חלק לגמרי? עכשיו אתה אומר שאתה מצטער?
D:

galvin

New member
להיות חלק לגמרי זה אמנם נחמד ../images/Emo8.gif

אבל לא הבנתי איך זה מתקשר לכל שאר הבבל"ת שכתבת...

galvin

New member
../images/Emo212.gif וא-פרופו, בדיחה מתוך ספר

שאני לומד ממנו כעת: שלושה חברים טסים בכדור פורח מחוץ לפריס, אל עבר המחר. פתאום אבדה להם דרכם, והם מחליטים לשאול מישהו על הקרקע - היכן הם. ראו עובר אורח חביב, ושאלו: "סליחה, איפה אנחנו?". כעבור זמן ומקץ כמה דקות עונה האיש: "אתם בכדור פורח". אמר אחר החברים לרעיו החביבים: "האיש מתמטיקאי". "וכיצד אתה יודע?" תמהו חבריו. "בקלות: א. הוא חשב לפני שענה. ב. תשובתו מדויקת להפליא. ג. אין לתשובה זו כל ערך ממשי"... הייתי צריך ללכת ללמוד עיצוב אפנה.
בטח להם יש בדיחות מוצלחות יותר.

noa08128

New member
היתכן ?!

סביר להניח שכן.. אמנם לא ידעתי שהרונה חובבת את ג'ולי לונדון ,אבל יש מקרים שרונה משאילה משירים אחרים או ,בואו נגיד, "מושפעת מהם קשות". אם אני לא טועה יש גם איזה קטע בTIPS ואולי גם בשירים נוספים.. ניצי חלב? שו?(במבטא ערבי |ערבי|)

noa08128

New member
../images/Emo198.gif*

ערבי ,כאפיה אותו דבר. אני ותפוז לא חברים יותר..

galvin

New member
אני לא חושב שיש בזה כדי לפגום,

אם זו מובאה שמרמזת על שיר אחר, והרי גם בWAIT יש מובאה מסויימת (אמנם טקסט ולא לחן, אבל העקרון דומה). וגם הרמיזה שבסוף "הניגון המוזר" אל עבר מרי פופינס. בקיצור. * נץ חלב - סוג של צמח בעל בצל ממשפחת השושניים. אפשר לחפש בגוגל ולמצוא תמונות של נצי חלב מהארץ, או את הדוביום הדרום אפריקאי (הפחות יפה לטעמי). Ornithogalum בלטינית, אם את רוצה חומר מממש מקיף וממצה. (ובתמונה - סחלב אנטולי, מטיול של אתמול).

darling2

New member
אם בפרחים עסקנו...../images/Emo3.gif

הנה תמונה מהפיקניק אתמול. "כלניות, כלניות, כלניות שושנה מתה"..
ניר צילמה.

galvin

New member
חשבתי על ג'ולי אנדרוז, ../images/Emo183.gif

וג'ולי לונדון, ומשם הגעתי לפופינס. |שניצלונודלס|

למעלה