Now You See Me

EdisonGirl

New member
Now You See Me

היה לי לעונג לראות את הסרט הזה בקולנוע ("האשליה"), כי בחלקים נרחבים ממנו זה מרגיש כאילו *אנחנו* קהל ולא רק צופים פאסיביים בסרט. יש מצבים שתמצאו את עצמכם שואלים: "אבל...איך?" ובהמשך תקבלו על זה גם תשובה שתרצה את ההיגיון שלכם.
אבל שוחרי היגיון, כמוני, לא יישארו רגועים בסרט הזה, כי יש דברים שנראה על פניו, שהם קצת זולגים מגבולות ההגיון. כמובן לא אתן דוגמאות כדי לא לעשות שום ספוילר (או קלקלן, בעברית
).

אם הלכתם או מתכננים ללכת לראות את הסרט, אתם מוזמנים לספר בתגובות :) במקום לכתוב ביקורת סטנדרטית החלטתי לייצר ממנו דיון:

מהי העמדה שלכם כלפי דברים שאין להם הסבר ברור לעין?
האם אתם מאמינים בגורמים על טבעיים לתופעות לא ברורות? או שאתם מקצצים בתערו של אוקהם כל הסבר "ספיריטואלי" ומוצאים לעצמכם הסבר משביע את הדעת באמצעות ההיגיון הפשוט?

נוש14

New member
הסרט נשמע ממש מעניין

אני ממש רוצה ללכת אליו בהזדמנות ויש בו גם מלא שחקנים מעולים.
לשאלתך: ברמת העיקרון, אני לא מאמינה בשום דבר שקיומו לא הוכח, למרות שיש יוצאים מהכלל פה ושם. לשום תופעה על טבעית עד היום, לא נמצאה הוכחה חד משמעית מעולם. לכן אני מאמינה שברוב המקרים יהיה הסבר הגיוני.

אנחנו ואלון היינו שם בשורה 4 מושבים 1-3
ונהנו בטירוף מהסרט ..
אישית אני כבר חצי שנה מחכה לו מאז שראיתי באתר IMDB.COM את הפרומו שלו והתלהבתי

אני אוהב קסמים ועוד יותר אוהב את המורכבים שצריך לשבור את הראש בניסיון להבין איך עשו אותם

לגבי השאלה המודגשת אז יש דברים "לא מובנים" שקל לקבל את ההסברים שפוסלים\מחזקים אותם ויש כאלו שאני פשוט מעדיף לא לנסות להבין כי זה מקלקל את כל הקטע המיסטי שכרוך סביבם

אני בעד הגיון...

נפלה בחלקי הזכות לצפות בסרט גם ואכן הוא סרט טוב שמפעיל את ההגיון...גם אני סברתי שנותרו "חורים" בעלילה שלא נסגרו בסיום הסרט ולא מצאתי להם הסבר מלא...
את דעותיי המורחבות אתם יכולים להמשיך לקרוא בפוסט שכתבתי על הסרט http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2565480

Cade Foster

New member
מוחמץ קצת

הסרט מבוים נפלא אבל מציק לי הסוף. הוא שם את כל הסרט בסימן שאלה ענקי. לא תמיד חייבים לחפש בכוח את הסוף הכי לא צפוי, זה קצת הרס כי בסך הכל מאוד נהניתי.

שווה את ה-7.5 שקיבל בIMBD.

Purple Mushroom

New member
אני מאמין בקסם

אפילו יש על זה אייקון ישן בתפוז.
= קסם.
אני כמו הצרפתי הזה, האמנתי. אני גם מאמין. (היה על זה רובליקה בעולמות או בכרטיסים הישנים של תפוז). מאמין באלוהים, ומאמין בהכל.

וגם לפי מהפכה של אהבה, מה שלמדתי שם, יש קסם בעולם. מאמין בזה, יש ניסים, כמו התערבות אלוהית. (אחרי שחזרתי מהסרט הביתה יחסית מוקדם, ראיתי עם שותף שלי ח', (שחזר עכשיו מבילוי ורוצה שאשב איתו כנראה עד סוף הלילה מול הטלויזיה מחשב בסלון). אז ראיתי עד מאוחר, את כל הסרט של ספרות זולה). אז מאמין גם בניסים, ובהתערבות אלוהית כשצריך. ומקווה (צריך הרבה ניסים בחיים) שיקרו לי וגם כללית בעולם, יקרו הרבה ניסים, כדי שנחיה טוב. כולל מהפכה של אהבה. מגיע לנו את זה !

(שוב חפרתי
)
אלון א. מהפכן של אהבה, (כרגע בהפסקה והמתנה לבאות)
=]

FineSilverMan

New member
אם האשליה במציאות,

זה גורם לי לתהות...

אבל מבעד למסך הכסף?
מראש זה לא אמין...

למעלה