nupster

eti 2000

New member
בבקשה בבקשה תענו לי

פתחתי ספריה הורדתי לתוכה. ועכשיו מחקתי את התוכן כדי לנסות שוב אבל המערכת לא נותנת לי מה לעשות? רשום לי שכבר קיים אצלי קובץ זה האם יש מקום אחר בו אני יכולה להוריד שירים . או סרטים ואיך אני פותרת את הבעיה.?

eti 2000

New member
help !!!

תענו לי תענו לי בבקשה ! דפקתי את המערכת או מה?

Ey@L

New member
רק אל תלחצי...

להורדת סרטים ושירים לא חסרים אתרים, תוכלי פשוט לעשות לזה חיפוש פשוט בכל מנוע חיפוש ולמצוא לא מעט אתרים שייתנו לך להוריד את מבוקשך. בקשר לזה שאת לא מצליחה להתקין, כנסי למחיצת c:\windows\temp ותמחקי משם את כל הקבצים, אולי יהיו קבצים שלא יירצו להמחק, לא נורא. ניראה לי שזה במקרה שלך יעזור לפי מה שהבנתי ממך.

eti 2000

New member
תודה .. אבל...

קודם כל תודה !!! רבה!!! ועכשיו מה אני צריכה לעשות כדי שאוכל לראות סרטים ותמונות. מההתחלה (אני קולטת מהר כשמסבירים לי לאט !) אני מבטיחה לא להציק יותר. אני מקווה. ותודה רבה מראש !

@poet

New member
התייחסו אליך אתי מה הבעיה?

לא נפתחת לך התוכנה ? מה זה עושה בדיוק תתארי בדיוק את המצב של התוכנית , האם היא נפתחת לשנייה ואז ניסגרת? או מסרבת להפתח בכלל? האםת את מקבלת הודעת שגיאה מסויימת? את כל הדברים האלה את צריכה לתאר שאת כותבת בקשה ותמחקי כמו שאייל אמר את התוכן של ספריית c://windows/temp

eti 2000

New member
אני לא מפקפקת חס וחלילה ביכולתכם אבל...

למחוק את כל הספריה אתה בטוח? יש שם כל מיני קבצים שאלוהים יודע איך הגיעו לשם . זה לא יפגע אם אני אמחוק את כולה? מקווה שלא ניפגעת לי :)

Ey@L

New member
את יכולה להרגיש חופשי

למחוק כל מה שנמצא במחיצת c:\windows\temp וכלום לא יקרה!

eti 2000

New member
מחקתי את ספרית ה temp

ובצורה הכי מדויקת שאני יכולה לפרט אז הינה הבעיה. פתחתי ספריה .הורדתי לתוכה את התוכנה . ניסיתי לפתוח לא הלך. מחקתי את הספריה.מחקתי את ספרית ה-temp .ושוב ניסיתי להתקין . והיתה לי הודעה שקובץ: http//dl.napster.com/napu2bg.exe קיים כבר ומוסמן כהושלם. וכדי להתקין מחדש עלי למחוק אותו קודם. אוקי עכשיו תורכם מה עלי לעשות?

למעלה