nyilaskeresztesek Pesten

לא מבינה, מה הבעיה עם הקישור...

כבר כמה פעמפים פספסתי... http://www.168ora.hu/article.php?id=2360

B T1

New member
Nem olvastam el, de ha vannak

olyan allatok, akkor dogoljenek meg תרגום חופשי: לא קראתי, אבל אם יש חיות כאלה, שיתפגרו.

גלי®

New member
התלבטתי רבות אם להגיב לתגובה הכ"כ

לא מנומסת שלך, שלא לומר גובלת בגסות רוח, והחלטתי שאני חייבת... חברת פורום ותיקה טרחה והביאה קישור שחשבה שיעניין אותנו בפורום וזו התגובה שלך "את מי זה מעניין?" לא נשמע לך פוגע ולא במקום ? אמנם לא כל שרשור בפורום יכול לעסוק בדברים שב"רומו של עולם" כמו ספריות המשאילות ספרים בהונגרית, או "האם מותר להכניס ל- korozot (עם " מעל כל ה-Oים..), קוטג' 5% או שמא טומי לפיד חושב שזה חילול הקודש..."
, אבל, אם כהגדרתך, את גולשת ותיקה בפורומים - כבר היית צריכה ללמוד שתחומי עניין הם אינדיקציה של טעם אישי... ועל זה אמא שלי היתה אומרת "אם אין לך משהו נחמד לומר-פשוט אל תגידי..." טומי, אם אתה מוצא את הערתי פוגענית או מקוממת בצורה כלשהי, אתה מוזמן למחוק אותה...

יוליקה

Member
מנהל
גלי, גלי

ראשית האינטרפטרציה של שאלתי לא הובנה כראוי מצידך. לא לכך התכוונתי. אך את התפרצת במלוא הקיטור עלי. לכן אם בלאוי הכי הוצאת את כל הקיטור עלי אינני מתכוונת להשתמש בקיטור שלך למלא בו את המגהץ שלי ואנינותנת לקיטור פשוט להעלם בדיוק כמו שהוא בא. שתהיי בריאה... וחבל על העצבים שלך....

טומי*

New member
קראתי על כך בעוד איזה מקום....

הבעיה העיקרית של האנטישמיות בהונגריה ואולי גם במקומות אחרים בעולם, שהציבור הגדול עדיש לנושא. רק בודדים מעיזים להגיד ולכתוב את אשר חושבים.

עב

New member
לטובת אלה שלא שולטים בהונגרית

לאווה, טומי, ביטי וכל שאר דוברי ההונגרית: לא כולנו שולטים ברזי השפה הזאת, אז אולי תתנו לנו תקציר ותשתפו אותנו? תודה!

B T1

New member
עב--כתבתי, שלא קראתי את המאמר

אבל לטובת אלה שלא קוראים, אתרגם ואדווח בקיצור נמרץ.

למעלה