:O יש פה אינוסאשי!!!!

Shipsi

New member
:O יש פה אינוסאשי!!!!

טוב, אין פה. אבל משעמם לי P: אז חזרתי לפורום הזה. והוא שומם. ושניצ'אן הכריחה אותי, אז לא הייתה לי ברירה ממש XD (זאת הייתה שני, נכון? O-ם אני כבר שכחתי מי זה מי..) אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז כתבו ותכתבו ותכתבו ותכתבו על שובו של השיפס
(שעוד 17 יום יש לו יומולדת 15... כלומר.. 27 ><) חוחוחוחוחוחוחוחוחו O: קדימה פרזיטים שלי, כתבו פה על הזקן ביותר במשפחת האינופורום O: (שיצא לגמלאות וחזר)

PakoLina

New member
שלומ [:../images/Emo118.gif

ברוךהשב. ^^" אני מניחה שזה גם הזמן שלי לעזור קאמק.. אז, שלומ ^-^;

PakoLina

New member
הו דאמט O.O../images/Emo118.gif

איזה הודעה לא מובנת. אין לי מושג מה כתבתי XDDD בכלמקרה, אני גם מתקאמבקת. XD

MomijiSan

New member
למה שרשור חדש?|קרמבו|

זתומרת אם זה היה מישהו אחר כולם היו מתנפלים עליו באמבוש של שרשור חדש ותכלס מה יש בהודעה הזאת שדורשת שרשור חדש? באמת שהיה אפשר לנצל"ש...

Shipsi

New member
שיפסוש שווה שירשור חדש >O<

עכשיו תנשקו את הרגליים שלי!

Shipsi

New member
טוב, אל..

אתם תרקו עליהם על בטוח >< עכשיו. שיפסוש - חבר כבוד בפורום חזר^%$&#&^#^%&^&#$&#$^&# מוחאחאחא. לשיפס מותר הכל >O (וחוץ מזה, גם היפו פתח שירשורים חדשים על דברים מיותרים לגמרי, ולא פתחו עליו אמבוש)

מית צאן

New member
לגמריXD../images/Emo119.gif

תקשיב לי, "כבוד", "לא כבוד", "סגיד", "זין"... זה לא כזה משנה, אתה יודעXD לא צריך לפתוח שרשור חדש עלזה. בטח שיכולת לשרשר ל"תפוז אנשים מודיע" או למשו לא חשוב, אומשו. אל תתנפח כלכך, קיי?XD ~וד"א- הייתה תקופה שהיפו פתח מלא ספאמים, ודווקא לא סגדו לו בגלל זה- תשאל אותו אפילו~

אתה עיוור או משו? ../images/Emo11.gif|ברק|../images/Emo122.gif

או שסתם התעלמת מכל המריבות שהתפתחו איתו בגלל ההודעות החדשות שהוא פתח?>>

Shipsi

New member
למען האמת לא ממש קראתי את התגובות שם...

O_O סקלתם אותו קשות, מה?

gamerona6

New member
חברה

אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג את המאנגה של אינויאשה פרק 500 האחרון?...(אני מתה ליראות את הסוף כבר).

gamerona6

New member
רציני?????????אז מה הפרק האחרו ן של המאנגה

של אינויאשה???????

למעלה