:-O רח' זוהר ארגוב..

Shark Alarm

New member
:-O רח' זוהר ארגוב.. ../images/Emo26.gif

מי שקורא ידיעות אחרונות בטח שלא יכל לפספס את העמוד שער של "ידיעות ראשון" או את הכתבה בכותרת העיתון בה הוחלט על קריאת שם רחוב בראשון לציון על שם הזמר (המלך, יש אומרים) זוהר ארגוב. כמובן שהדעות חלוקות- האם זמר שהשתמש בסמים אכן מגיע לו שיקראו עליו רחוב על שמו ומצד שני לא סתם כינו אותו "המלך". (מי שרוצה לקרוא עוד- מוזמן לקרוא בידיעות (לצערי לא מצאתי לזה זכר באתר Ynet) מי שלא יודע, בזמנו, לפני 20 שנה, עלתה הצעה לקרוא בשיכון המזרח רחוב על שמו, אולם אז התושבים התנגדו לרעיון.. מה דעתכם

NoWords

New member
לדעתי זה אידיוטי.

ולא מגיע לו רחוב על שמו. אבוי, לאן הגענו...

כבר מזמן אני סבור שחובה לקרוא על שמו רחוב.

הזמר המזרחי הכי טוב בכל הזמנים, עם הקול הכי מדהים, אדם שגדל מתוך שורשי העוני בראשון לציון ונהיה מפורסם בעזרת קולו הערב.. מכר עשרות אלפי קסטות בכל הארץ ובתחנה המרכזית .. הדהים בהופעות, שימח אנשים, היה נדיב ונותן ועוזר תמיד. אמנם רוב הציבור מכיר אותו בתור זוהר שהתדרדר לסמים והתאבד בתחנת ראשל"צ, אבל אתם לא מכירים פיפס מחייו של זוהר שמעתי עשרות סיפורים עליו מכמה אנשים שהכירו אותו וחיו בראשון בזמן שהוא היה שר פה .. אני סבור כי הוא גיבור תרבות עירוני וארצי כאחד ויש לתת לו את הכבוד.. הוא שימח ומשמח וישמח המון אנשים בעזרת שיריו וזה העיקר. גיבור תרבות. אם שמעון פרס לחץ את ידו של יאסר עראפת וקיבל על זה פרס נובל.. ורחובות על שמו, אז אני חושב שזה יהיה מצחיק אפילו לשאול אם זוהר צריך לקבל את הכבוד. לדעתי זה המעט שאפשר לעשות למענו. יהי זכרו ברוך.

cobainos

New member
זה ויכוח ישן נושן

ואני גם חושב שאפשר לקרוא לרחוב על שמו, בשיכון...אני חושב שזוהר ארגוב למרות שסיים כנרקומן מסכן בהחלט מהווה מקור גאווה לשכונה הזאת ואפילו לעיר. זוהר ארגוב הוא מיתוס.

את\ה חתיכת טיפש\ה שבונה את דעתו על בסיס

סרט שלא משקף המון רבדים שהובאו בחייו של זוהר.. זוהר היה אדם נדיב וטוב לב שלא היה כמותו בזמנו, הרבה מכספו לפני שנפל לסם הוא תרם וקנה ועזר לנזקקים ואנשים כי הוא זכר מאיזה עוני הוא הגיע, זוהר היה אדם עם לב רחב, וקול של זמיר שלא היה ואני חושב שלא יהיה כזה קול מדהים בזמר המזרחי.. ענק תרבות שגם מזרחים וגם אשכנזים אוהבים ושומעים אותו עד היום ... רק עצם השאלה האם לקרוא לרחוב על שמו מעצימה ומעניקה לו את המקום הציבורי שהוא צריך להיות בו, גיבור תרבות. המעט שאת\ה יכול\ה זה להתייחס בכבוד לאדם גדול שאמנם עשה טעויות כמו כל אחד בחייו, אולי טעויות גדולות יותר, אולי לא. אבל הגיע לרמות שאף אחד מאיתנו לא יגיע, הוא שימח ועשה המון אנשים מאושרים עד עצם היום הזה בעזרת קולו. ריספקט. זוהר ארגוב, יהי זכרו ברוך.

S L I P Y

New member
קודם כל תודה לך...יפה שלא לקחת את זה אישי...

לא ממש אכפת לי מה הוא היה... ולא לקחתי שום מידע מהסרט (כי לא ראיתי אותו...כי הוא לא מעניין....) בלי קשר לדעתי האישית עליו כזמר... אין פה מקום לתת רחוב על שמו...זה פשוט לא חינוכי !

לא חינוכי ?!

כמו בכל אדם תוכל למצוא את הרע ואת הטוב. אתה בוחר להסתכל על הרע... כמו שאני יכול להגיד על יצחק רבין דברים טובים, אני יכול לומר דברים רעים כאחד. למשל את הבאת הטרור הפלסטיני אל אדמת הקודש ואשמה ישירה ברצח של מאות ישראלים בפיגועי תופת קשים בשנות ה-90. אשמה בפילוג העם ואיבוד כושר ההרתעה. אז לא חינוכי לקרוא לרחוב על שמו ? לא. כי יש הרבה דברים חיוביים שהוא עשה בחייו ועל כך אנו נזכור ונעריך אותו, הפלמ"ח, חטיבת הראל, הלחימה בצה"ל המלחמות.. רה"מ שר ביטחון רמטכ"ל והמון דברים חיוביים שהוא עשה למען ישראל.. אותו דבר זוהר, אני בוחר להסתכל על קול הזמיר שבו, על טוב ליבו ועל גדולתו כאדם ברוב שלבי חייו ועל שיריו המדהימים.. מרטיטי לבבות!

cobainos

New member
אתה רואה למה אני חייב להגיב לך?

אני לא אתייחס לרוב השטויות שכתבת (כולל מה שכתבת על פרס קודם) אל תשווה בין זוהר ארגוב לרבין, בחיים ובאף מישור. ואבדן כושר ההרתעה הלך הרבה קודם, ב73 כשתפסו אותנו עם המכנסיים למטה.

לא חושב, שיקמנו אותו די יפה..

מלחמת לבנון הייתה מלחמה טובה שבמקום להעצר נמשכה 18 שנה וזאת הטעות. פיצוץ הכור העיראקי היה שיקום מצוין. מבצע ענבי זעם. לדעתי וחלק מהאנשים יחשבו אחרת, אבל האיפוק במלחמת המפרץ בתיאום עם האמריקאים היה הרתעה ועוצמה ולא חולשה.

cobainos

New member
לא הכי מסכים

פיצוץ הכור העיראקי היה מהלך מרהיב אבל מלחמת לבנון? הרבה הרס וחורבן, לא הרבה תוצאות לטווח הארוך. והאיפוק במלחמת המפרץ לא הרתיע כלום...סתם ישבנו בשקט ונתנו לאמריקאים לעבוד. אגב, ראיתי היום בירושלים חולצה "america don't worry, israel is behind you"
בכל אופן, מאז 73 כושר ההרתעה לא משהו.

מה עשית בירושלים ? :)

ברור .......... אבל מלחמת לבנון השניה הראתה כמו כל האינתיפאדה השניה שדרך הטרור ולחימת הגרילה כמו 18 שנה בלבנון הן דרך מועילה להפיל מדינה. לכן המלחמה הבאה עם סוריה לא תהיה ב'שדה הקרב' הקלאסי.. אלא טילים רקטות ומלחמת גרילה של יחידות קטנות.. סגנון פיגועים וקרבות בודדים .. לכן אל לנו להסס כי הקם להורגך השכם להורגו. עלינו להשמיד את דמשק וטהרן מידיית ולטהר את דרום לבנון ורצועת עזה.

cobainos

New member
טיול מדורי

היה כיף והכרתי מקום או שניים שלא הכרתי קודם מדריכה שווה שהוחלפה בסוף ע"י מדריכה עוד יותר שווה...אחחחח חיל החינוך והנוער - קסם של חיל! בקשר לשאר ההודעה שלך: טוב, מיצינו פה את הוויכוח בנושא, אני מביע סלידה וחוסר הסכמה עם רוב מה שכתבת, אתה פשוט לא ריאלי ולא מודע להשלכות כנראה. לבריאות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!1

הרגת אותי.. מביע סלידה וחוסר הסכמה.. תכף תכתוב שאתה חש צער עמוק כלפי דעותי ומקווה שאני אעבור לצד השני של המתרס. חחח ... מילים יפות זה לא מה שישכנע אותי..... אני אומר לך שאני צודק, ואני מודע לכל ההשלכות. אני מודע גם לסכנות, והסכנות הרובצות בפתח יותר מטרידות אותי מאשר ההשלכות הכלכליות או הפוליטיות העולמיות.

cobainos

New member
תמשיך לצחוק כמו פק"צה../images/Emo13.gif

עם הרבה סימני קריאה ועוד ה1 הזה בסוף...לא מעיד על אינטיליגנציה גבוהה במיוחד. כתבתי את זה כי אין לי כח כבר להתייחס לכל נקודה אבל מה אתה מדבר בכלל? אתה כל החיים מתנסח בשפה פלצנית. לא פעם קראתי להודעות שלך בתפוז (בפורום הזה או בפורום שהמנהלים היו פחות סלחנים כלפיך) "***** ***** בעטיפת מתנה" כותב את כל הפנינים שלך בשפה גבוהה...אז תסתכל בראי. ועוד דבר אחד, אתה יכול להגיד לי שאתה צודק...זה לא מה שישכנע אותי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!1 1 1 1 1 1 1

חחחח .. הכתיבה לא ממש מביעה על רמת האינטילגנציה.. בעצם כן, אולי.. אבל לא תמיד. ואני יודע מה אני שווה ולא צריך שאנשים בפורום יעידו או יחשבו עליי בצורה כלשהי כי לא מזיז לי .... כמו שאמרתי, זה לא ה'ריל לייף'.. ונכון, גמאני מתנסח בשפה פלצנית מפעם לפעם.. זה פשוט הצחיק אותי אז צחקתי. ואני אוהב להוסיף 1 לסימן קריאה! זה מעצים את הפאקציות שבדבר. :p

S L I P Y

New member
זה כבר ממש עצוב...

אתה משווה בין עבריין ללא עבריין (וזה רק כי אין לי כוח להכנס איתך לעומקם של דברים)... אני מבין שהגבול הזה נעלם מעינייך... שיהיה לך בהצלחה...

רבין עבריין שלא הורשע.

בכלל ההגדרה בין עבריין ללא עבריין היא גבולית בהרבה מקרים כי מי ששופט ומעמיד לדין הם בני אדם, שמושפעים גם הם מדיעות, קשרים אישיים, והמון כסף. אז בעצם הכל מושחת, הכל מכור, אין צדק, אין דין ואין דיין. במיוחד במדינה שלנו... עלק דמוקרטיה, רפובליקת בננות הייתה מתארת את המצב יותר טוב.

cobainos

New member
עזוב הוא מקרה אבוד בקטע הזה

מסתובב בפורומים עלובים של כל מיני פנאטים שהשפיעו עליו העניין המצחיק הוא שאני מכיר כמה כינויים שהוא התחיל להתנסח כמוהם. לא נורא, הם עדיין מיעוט.

למעלה