מיכאל, מיכאל, מיכאל, בטח באלוטל...
כן, המלאך מיכאל, תעשה מה שאלוטל אומרת. (המלאך שלי הוא יניב!) ואל תתחיל לדחות את הקץ, מייקל, לא שואלים אותה מתי המשיח מגיע.

ג'וי ואליאנה. זיווג מוזר אבל מקובל בעיני. אם ליה ואוריין יכולות... (זה היה לפני שפגשתי אותה!!!!!!!)

פאק. כל הסדרות מדברות על הומואים. וואו. (כן, לא ראית שכונה עדיין!)

ספקטור?! מה אתה עושה כאן?! ומי זה קקון?! רמי לוי?! (צריך ללכת לכלא, אם ככה!) אגב, שימו לב שאלוטל לא יורקת את המים כשהוא אומר לה שהוא יפטר אותה. מי אתה בכלל?! אתה צריך את ספר הבריאה, היא לא! ככה להוריד את השלטר על הבן שלך?!

הוא נגע לה בטלפון וכתב לה שהוא מהמם. יופי.

ג'וני, תעלה את הסולם.

למה אתה מפקפק, מייקל? אלוטל בחרה בך, תזרום! וגם היא כזאת חכמה עם הפתגמים.

אני קצת מרחם על יונה.

פתאום באמצע אני לא מבין מה אומרים... ואז אני קולט שג'וי מדברת יידיש. דינה נבון מדברת יידיש?!

ציירו שם את רובי ריבלין על הלוח? לא. לא להתעסק עם שרה. אפילו אלוטל לא תעמוד בזה. מה את רוצה? יגידו עלייך "טל קוטלר היא אשת שמאל קיצוני שמתעסקת עם פסיכולוגית ילדים בשירות הציבורי". (טוב, זה די נכון...) היי בורנשטיין.

"וואו וואו וואו, וואו וואו וואו".

יידיש. עזוב אותך, אסי. עזוב.

מייקל, אל תישבר, אלוטל איתך.

שיני חלב? מה הוא יעשה עם שיני חלב? בכל מקרה... פעם שלישית הלו. ואגב, זה אמצע הלילה! תום לא מתעורר מכל השירים האלה והיידיש?!

עלמה, אל תדאגי. בן זה רק ריבאונד. פשוט זהר יצאה כרגע ממערכת יחסים ארוכה מאוד. וכואבת מאוד. חוצת זמנים. ויקומים. וסדרות. ופסטיגלים. בקיצור תובל. (חכה חכה לפוראבר!) כן, עלמה, להקיא.

מסכן אברי.

עוד שיעור. שכשוכית? לא טוב, עלמה, לא טוב. אם היית דינה, היינו מאמינים שזה לזוהר ארגוב. עמדנו לקבל נשיקה לסבית. בערוץ הילדים. (קיבלנו אחת בשכונה...)

"התכנית הזאת יותר מדי טובה, היא לא יכולה להיכשל!". ספרי את זה ל-YES... (לפני הסגירה...)

אוי ואבוי לנו.

פסוקה של אלוטל: "ויקח קקון הרשע את כלי הכסף ממקדש אלוטל, ותבכה אלוטל. ויגלה קקון שבנו הומו ונבחן לשטיסל. וימות מצער ויברח לגאליס. ותחזיר אלוטל את כלי הכסף, וישקוט המקדש, עד שירסס עליו מיכאל המוקצה בכאילו".