O-boy-ההיסטוריה - שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy-ההיסטוריה - שבוע 2 עוד 4 שבועות לפרקים החדשים !!!!!
צפיה מהנה למי שמעדיף לראות את אולטל בקטעים ישנים על פני אור הרקדנית המצוינת או קרני המקסימה ..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 5-לא מאמין שזה קרה לי-

שרשור הפרק המקורי
עוד 17 פרקים

א אל אלו אלוטל המלכה
חברים, אני גיליתי שגם חברי או בוי המירו את דתם לדת האלוטל. תקראו ותגלו.
&nbsp
מעניין איזה עוד סודות עלמה תגלה לנו לפני שיתברר שהיא בת.
&nbsp
זהר בתולה. כמו... נכון, אליאנה! הבנתם? לא פעם ראשונה שאורי קובע תאריך לידה של אפלבוים לפי התאריך של השחקנית. ועכשיו נפל לי האסימון- האפלבוים הקודמת במקרה שיחקה את האימא של האפלבוים הזאת בגאליס... האמת שאמרתי את זה לפני איזה ארבעה חודשים, כשרק שמעתי את השם שלה. (יותר לפני כמעט שנתיים...) יפה לג'וני שמחליט להתחנף, רק שבחורות קצת יותר ציניות היו חוששות שישפוך עליהן את המיץ כנקמה. "כשאלוהים נותן לך לימונים..." ומי נראה לכם אחראית לזה שמתחזקים את הגינה?
&nbsp
ניקי? מוג'דה? (אולי ניקי מעדיף לא להיות עם אורי יותר אחרי שבפסטיגל אורי תלה אותו על החוטים...)
&nbsp
לדלל את הגבות ב... עזבו, עזבו. לא, אוקיי, עדיף לדלל את הגבות, לא שטום באום ילך לשטיסל! יהרגו אותו! (אוטונומיות עכשיו.)
&nbsp
ראיתם? אפילו איז'ק אומר- אלוקים נתן לך קול יפה, פנים נאות. ומי אחראית על הקול היפה הזה?
&nbsp
משקפי שמש. אכן לפתוח דלת.
&nbsp
זהר אפלבוים היקרה- יעקב אבינו לא מברך את עשיו אלא יצחק מברך. בבקשה ממך- אל תכשילי אחרים. אבל יפה הרעיון של הקישור התנ"כי. אתם ראיתם את נפתלי בנט ממחיז את העניין עם הילדה שלו? (היה איזה משהו מטומטם שהוא פירסם אז...) וכן, רק בסדרות.
&nbsp
גפן חיילת מצטיינת.
&nbsp
אלוקים קח אותי. בבקשה. ומי אחראית על סיום השיעור? תסתכלו על אליאנה כשלי יורד על מה שהיא עשתה בגאליס... ועוד על המסע בזמן! למרות שהיא עוקצת שם את תובל. (ומי נראה לכם אחראית על הרומן של נועה ומרגי, כדי לפרק את "משהו אירוני"?) דווקא טום באום הוא הנבחר?
&nbsp
רק להבהרה- אהוד מנור כתב את השיר כדי לצאת נגד הסיפור. הוא לא סבל את זה ש"לאה הייתה שנואה", והחליט שאם התנ"ך לא כותב שיעקב אהב את לאה, הוא יכתוב את זה. אבל אחלה קאבר. אלוטל קוטעת אותו. זאת זכותה. איך מירי הייתה רוצה שישירו "אני אוהב אותך אלה". (אני אוהב אותך לילה...)
&nbsp
אוי, מייקל, בחייך.
&nbsp
אלוטל מבקשת ללמוד יידיש. יידיש זאת שפה של רבנים. עם מי רבנים מדברים? לא לגעת באלוטל, אסי, הרגע למדת תנ"ך!
&nbsp
עלמה בעניין של לתת לזהר חבר סלב. למרות שזה מסכן אותה קצת...
&nbsp
כל דבר קשור לצבא אצל דניאל גד?! גם כאן הוא מפקד כמו בגרעינים? וגם כאן הוא בטראומה מלהקות צבאיות. (בוא, לא שמעת על תומר קאפון...)
&nbsp
שמעתי זמרות גרועות יותר.
&nbsp
איזה טמטום זה. היחיד שעשה גרפיטי להחזיר את מייקל זה... מייקל.
&nbsp
איך אני אוהב ביקורות שמנסות להסתיר כמה העניין גרוע.
&nbsp
קימה הר! קימה הר!
&nbsp
"מה זה הוואו וואו וואו הזה?".
&nbsp
או, זה קאבר יפה. אוי, תום, זה לא מה שאתה חושב!
&nbsp
אני רוצה להבין איך דווקא בנות משיגות בנות בסדרות האלה. למה? ומה אני צריך לעשות?! (לזכות בתחרות, להכיר את היוצרת של הסדרה, להיפגש במקרה עם השחקנית האהובה עליך, ללכת להצגות, להחמיא לכוכבות, להצטלם עם שחקניות וכו' וכו'...)
&nbsp
מפתיע, הסיום.
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ויבוא מייקל המוקצה ויעורר מהומה בבית מקדש אלוטל. וייעצר וישוחרר בכוחה ויאמר נמאס לי. ויתגלה שנשלח בשמה, ותודיע לו לשבת בשקט ולהקשיב לתכניתה, ותאמר נסתרות דרכי אלוטל".

מיכאל, מיכאל, מיכאל, בטח באלוטל...
כן, המלאך מיכאל, תעשה מה שאלוטל אומרת. (המלאך שלי הוא יניב!) ואל תתחיל לדחות את הקץ, מייקל, לא שואלים אותה מתי המשיח מגיע.
&nbsp
ג'וי ואליאנה. זיווג מוזר אבל מקובל בעיני. אם ליה ואוריין יכולות... (זה היה לפני שפגשתי אותה!!!!!!!)
&nbsp
פאק. כל הסדרות מדברות על הומואים. וואו. (כן, לא ראית שכונה עדיין!)
&nbsp
ספקטור?! מה אתה עושה כאן?! ומי זה קקון?! רמי לוי?! (צריך ללכת לכלא, אם ככה!) אגב, שימו לב שאלוטל לא יורקת את המים כשהוא אומר לה שהוא יפטר אותה. מי אתה בכלל?! אתה צריך את ספר הבריאה, היא לא! ככה להוריד את השלטר על הבן שלך?!
&nbsp
הוא נגע לה בטלפון וכתב לה שהוא מהמם. יופי.
&nbsp
ג'וני, תעלה את הסולם.
&nbsp
למה אתה מפקפק, מייקל? אלוטל בחרה בך, תזרום! וגם היא כזאת חכמה עם הפתגמים.
&nbsp
אני קצת מרחם על יונה.
&nbsp
פתאום באמצע אני לא מבין מה אומרים... ואז אני קולט שג'וי מדברת יידיש. דינה נבון מדברת יידיש?!
&nbsp
ציירו שם את רובי ריבלין על הלוח? לא. לא להתעסק עם שרה. אפילו אלוטל לא תעמוד בזה. מה את רוצה? יגידו עלייך "טל קוטלר היא אשת שמאל קיצוני שמתעסקת עם פסיכולוגית ילדים בשירות הציבורי". (טוב, זה די נכון...) היי בורנשטיין.
&nbsp
"וואו וואו וואו, וואו וואו וואו".
&nbsp
יידיש. עזוב אותך, אסי. עזוב.
&nbsp
מייקל, אל תישבר, אלוטל איתך.
&nbsp
שיני חלב? מה הוא יעשה עם שיני חלב? בכל מקרה... פעם שלישית הלו. ואגב, זה אמצע הלילה! תום לא מתעורר מכל השירים האלה והיידיש?!
&nbsp
עלמה, אל תדאגי. בן זה רק ריבאונד. פשוט זהר יצאה כרגע ממערכת יחסים ארוכה מאוד. וכואבת מאוד. חוצת זמנים. ויקומים. וסדרות. ופסטיגלים. בקיצור תובל. (חכה חכה לפוראבר!) כן, עלמה, להקיא.
&nbsp
מסכן אברי.
&nbsp
עוד שיעור. שכשוכית? לא טוב, עלמה, לא טוב. אם היית דינה, היינו מאמינים שזה לזוהר ארגוב. עמדנו לקבל נשיקה לסבית. בערוץ הילדים. (קיבלנו אחת בשכונה...)
&nbsp
"התכנית הזאת יותר מדי טובה, היא לא יכולה להיכשל!". ספרי את זה ל-YES... (לפני הסגירה...)
&nbsp
אוי ואבוי לנו.
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ויקח קקון הרשע את כלי הכסף ממקדש אלוטל, ותבכה אלוטל. ויגלה קקון שבנו הומו ונבחן לשטיסל. וימות מצער ויברח לגאליס. ותחזיר אלוטל את כלי הכסף, וישקוט המקדש, עד שירסס עליו מיכאל המוקצה בכאילו".

למעלה