O-boy-חמישיי לוהט 1

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy-חמישיי לוהט 1 יום חמישי ותכיל אלוטל את השבוע בפרק מתנה לחסידים שלה...
כן חברים , ברשותה של אלוטל , הרשיתי לעצמי לפתוח שרשור ספיישל לחמישי זה שרשור רגיל של פרק
ואלוטל ביקשה גם לפתוח כרגיל כותרת עם שם הפרק....

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 5-לא מאמין שזה קרה לי

צפייה מהנה!! בחסות אלווטל הנהדרת...

Roei152

Well-known member
מנהל
אז אלוטל רודפת פרסום..
וכל ההחלפה , היה בשביל להביא מישהו ללהקה שרק "יחליף" את מייקל ...
למה דווקא "השקט שנשאר "? זה הסרנדה שיפתח שר לללי במסיבה של החממה..
תום אומר לבן "אל תתעסק איתי ." עוד מעט תבוא הנשיקה... אגב ראיתי שתום אמור לבוא עוד פעם לבית הספר , ולעשות הורדת ידיים עם עלמה ,,, בטח הוא יבוא כדי להיפגש אתה , אבל הורדת ידים ? זו לא הדרך הכי רומנטית ... טוב על דינה נבון אני לא מופתע... [
שטיסל!!!!! לייב'לה מנדל רק ישבור את הסדרה , אבל בהחלט דמות הומאאית יכולה להוסיף לשטיסל ... כסיפור על התכחשות כואבת לנטייה המינית....

Roei152

Well-known member
מנהל
דרך אגב כיף לג'וני ולזוהר
הם נ9ראים חיכנים , בבמיוחד זוהר ..
טוב ככה זה שאתה נח מלהיות זה שרודף אחרי בן הזוג שלך (רשף ,יונתן) טושותה מיץ לימונים , בזמן שאתה נותן לאלו שלא עבדו מספיק קשה על העלילות שלהם בסדרות הקודמות , ולהשתגע מעניניי כסף והססואה של עצמך בתור בן , ולהיות זה שמיועד לה , אבל בינתיים רוצה להתגייס ונאבק בסוכנת וכל מיני גורמים...

Roei152

Well-known member
מנהל
כן דניאל וגו'י תפסו את המקום שלהם ...
גו'י היא הגיבורה הראשית , ודניאל הוא בן הזוג שלה , וכמו שאנחנו יודעים מכל סדרות הנוער , אף פעם לא קל להיות הזוג הראשי...
&nbsp

rubmwue1234

New member
עוד פרק מצויין מבית אורי גרוס...
פרק ממש מעניין.
גפן לגמרי שרה נורא...
אבל פחות שזה בא מהלב שלה...
אהבתי את איך שבןבן עזר לה
אז מה, תום שלנו קצת קנאי?
הייתי בטוח שהפרק יסתיים בזה שזוהר תגלה על עלמה. כנראה נצטרך עוד ממש טיפה לחכות...
שטיסל! אולי הדמות של אסי לא כזו עמוקה, אבל בהחלט משעשעת...
הפיתרון של עלמה לגמרי הגיע מהדלת בסופו של דבר.
ממש ממש אהבתי איך שהסיפור בתנ''ך התקשר לסיפור של עלמה.
דווקא זה נראה לי מין הוכחה כזו לכך שאורי גרוס מאוד דומה לגיורא (וההפך..) ברעיון ובכתיבה.
מעניין היה לראות איך זה התבטא בסיפור של זה..
אבסורד ההתלהבו תשל זוהר מבן בן ....
היה יפה לראות איך מייקל ישר נעצר...
עד שהבנו בסופו של דבר שאלוטל שלנו תכננה את כל מה שראינו עד עכשיו(חוץ ממה שקרה עם מייקל..) בשביל נטו התהילה של אובוי.
אז היא באמת אישה לא בסדר אחרי הכל.
באמת בהתחלה לא הבנתי איך הדמות שלה אמורה להיות מקבילת קרין גורן או נעמי שחר..או לולה באום..
כי בפרקים הראשונים היא הייתה נראית עוד מנהלת קשוחה כזו...עכשיו הכל הובהר.
עכשיו לגבי עלמה, טכנית בה זה לא פוגע,
אם היא תעוף מהלהקה זה לא יהיה בשבילה סוף העולם.
השאלה היא בראש ובראשונה איך אלוטל שלנו תגרום לזה.
והשאלה העוד יותר חשובה היא אם הכסף שניתן לעלמה יוחזר...
&nbsp
סיכום כללי אחרי הפרק : מדהים עד כמה רחוק אפשר ללכת בשביל קבלת תהילה..
&nbsp

קרין קורן! לא קרין גורן!
איזה בלבול עשית, רומבו!
&nbsp
קרין קורן היא מטורפת על כל הראש.
&nbsp
קרין גורן כולה דובי חמודה.
&nbsp
ואלוטל היא "באמת אישה לא בסדר אחרי הכל.", כיוון שאם אישה היא אלוהית- ברור שהיא לא בסדר כאישה.

panda0zombie

New member

אני חושבת שנצטרך לחכות עוד שבוע עד שזהר תגלה על הזהות הכפולה של חברתה הטובה
אסי הוא דמות שבאה נטו לשעשע ואני אוהבת את זה

אלוטל היא אישה לא בסדר אבל זה מה שהופך אותה לאולטל!

rubmwue1234

New member

עכשיו יצא לי לחשוב על זה...
בתכלס, לא רק עלמה מסתירה פה סוד ועוברת בין שני עולמות..
אלא גם באמת אלוטל ומייקל...שהם לא לבד הם בעצם משחקים במשחק שהם יצרו...

Roei152

Well-known member
מנהל
זה גם תלוי עד כמה עלמה תקשר ללהקה בלב ובנפש...
כמו בחממה שדינה לא היה אכפת לה אם תתקבל או לא ובסוף מצאה משפחה , בית ואהבה (מתי)
ככה גם בלהקה עלמה צפויה להקשר לבנים , אומנם זה הולך להיות קשה , אבל בסופו של דבר היא תמצא את הבית השני שלה שם , ואת האהבה (תום)

א אל אלו אלוטל המלכה
חברים, אני גיליתי שגם חברי או בוי המירו את דתם לדת האלוטל. תקראו ותגלו.
&nbsp
מעניין איזה עוד סודות עלמה תגלה לנו לפני שיתברר שהיא בת.
&nbsp
זהר בתולה. כמו... נכון, אליאנה! הבנתם? לא פעם ראשונה שאורי קובע תאריך לידה של אפלבוים לפי התאריך של השחקנית. ועכשיו נפל לי האסימון- האפלבוים הקודמת במקרה שיחקה את האימא של האפלבוים הזאת בגאליס... האמת שאמרתי את זה לפני איזה ארבעה חודשים, כשרק שמעתי את השם שלה. יפה לג'וני שמחליט להתחנף, רק שבחורות קצת יותר ציניות היו חוששות שישפוך עליהן את המיץ כנקמה. "כשאלוהים נותן לך לימונים..." ומי נראה לכם אחראית לזה שמתחזקים את הגינה?
&nbsp
ניקי? מוג'דה?
&nbsp
לדלל את הגבות ב... עזבו, עזבו. לא, אוקיי, עדיף לדלל את הגבות, לא שטום באום ילך לשטיסל! יהרגו אותו!
&nbsp
ראיתם? אפילו איז'ק אומר- אלוקים נתן לך קול יפה, פנים נאות. ומי אחראית על הקול היפה הזה?
&nbsp
משקפי שמש. אכן לפתוח דלת.
&nbsp
זהר אפלבוים היקרה- יעקב אבינו לא מברך את עשיו אלא יצחק מברך. בבקשה ממך- אל תכשילי אחרים. אבל יפה הרעיון של הקישור התנ"כי. אתם ראיתם את נפתלי בנט ממחיז את העניין עם הילדה שלו? וכן, רק בסדרות.
&nbsp
גפן חיילת מצטיינת.
&nbsp
אלוקים קח אותי. בבקשה. ומי אחראית על סיום השיעור? תסתכלו על אליאנה כשלי יורד על מה שהיא עשתה בגאליס... ועוד על המסע בזמן! למרות שהיא עוקצת שם את תובל. דווקא טום באום הוא הנבחר?
&nbsp
רק להבהרה- אהוד מנור כתב את השיר כדי לצאת נגד הסיפור. הוא לא סבל את זה ש"לאה הייתה שנואה", והחליט שאם התנ"ך לא כותב שיעקב אהב את לאה, הוא יכתוב את זה. אבל אחלה קאבר. אלוטל קוטעת אותו. זאת זכותה. איך מירי הייתה רוצה שישירו "אני אוהב אותך אלה".
&nbsp
אוי, מייקל, בחייך.
&nbsp
אלוטל מבקשת ללמוד יידיש. יידיש זאת שפה של רבנים. עם מי רבנים מדברים? לא לגעת באלוטל, אסי, הרגע למדת תנ"ך!
&nbsp
עלמה בעניין של לתת לזהר חבר סלב. למרות שזה מסכן אותה קצת...
&nbsp
כל דבר קשור לצבא אצל דניאל גד?! גם כאן הוא מפקד כמו בגרעינים? וגם כאן הוא בטראומה מלהקות צבאיות.
&nbsp
שמעתי זמרות גרועות יותר.
&nbsp
איזה טמטום זה. היחיד שעשה גרפיטי להחזיר את מייקל זה... מייקל.
&nbsp
איך אני אוהב ביקורות שמנסות להסתיר כמה העניין גרוע.
&nbsp
קימה הר! קימה הר!
&nbsp
"מה זה הוואו וואו וואו הזה?".
&nbsp
או, זה קאבר יפה. אוי, תום, זה לא מה שאתה חושב!
&nbsp
אני רוצה להבין איך דווקא בנות משיגות בנות בסדרות האלה. למה? ומה אני צריך לעשות?!
&nbsp
מפתיע, הסיום.
&nbsp
פסוקה של אלוטל:
&nbsp
"ויבוא מייקל המוקצה ויעורר מהומה בבית מקדש אלוטל. וייעצר וישוחרר בכוחה ויאמר נמאס לי. ויתגלה שנשלח בשמה, ותודיע לו לשבת בשקט ולהקשיב לתכניתה, ותאמר נסתרות דרכי אלוטל".

rubmwue1234

New member
זה בכלל
א אל אלו אלוט אלוטל מת''א.

זהו, מהיום בסוף כל ביקורת שלי לפרק, כך אחתום את הביקורת.

למעלה