O-BOY 2- המשך שבוע 4

פרק 39- All The Single Ladies

אז מה יקרה בהופעה הענקית עם ביונסה והאם נמסיס תתערב?

איך אברי נראה כעת?

מה מייקל יעשה עם המידע החדש?

ומי זה תומר מור ששיר בטח מתה עליו?

תומר מור- כי עדיף מאוחר בגלל שהשעון התקלקל

המוזיקה הכי לא מתאימה לסצנת גילוי. היא יודעת שאת יודעת.
&nbsp
מייקל, תתפקס!
&nbsp
עצוב. אבל הצילומים לאלישע אומרים משהו אחר... זה מה שקורה כשבחור ממש גבר נכנס. כשהוא לא ממש גבר אז המוזיקה נקטעת. אתן לא רוצות לדעת.
&nbsp
איפה סווטה? אתה ונועה. רגע... בגלל זה ריאיינת אותה בשעתו? אני לא מאמין. נמסיס שלחה אותו! רק אחת תחמם את ביונסה!
&nbsp
400,000 שקל זה לא חסר תקדים... עלתה על זה. אלוטל.
&nbsp
כן, היא כבר לא החברה של... כן, זה מאוד בעייתי. אוהב אותן בלב?! מה קרה לו?!
&nbsp
אז את יודעת איך קוראים לו... בן אל היה צריך תרומה? אין, התרומות האלה זאת בעיה, גם קירקי נפלה עם זה.
&nbsp
נינט אמרה "למה אתם מעתיקים ממני"? אבל יש לכם אותו שם משפחה! תזכרי, 20,000 שקלים. הסתבך עם הדלת, מה? בן...
&nbsp
זה יקרה בסוף. מי האידיוט שכתב "אבו ג'ראס" במקום "ווג'ראס"?! החיטה צומחת שוב? אוי ואבוי...
&nbsp
אי אפשר קאברים יותר מגניבים וישנים? בגלל זה אני מחכה לפוראבר... זה... זה היה סינגל ליידיז? נו, אני פשוט פחות מתחבר... ביונסה מעדיפה את נועה... סיון מתערבת ברגעים הכי לא טובים.
&nbsp
בוא, מייקל, אנחנו חיכינו שנתיים. אה, אחרי נרי... אוקיי, את ברטה לא ראינו מזמן, סבתא אלגריה. אוקיי, אז ברור מתי זה יקרה.
&nbsp
עדיף שלמה. מה, בסוף נועה מחממת? אה, לא. אוי...
&nbsp
הוא לא למד כלום...
&nbsp
יום אחד היא תצטרך לראות אותו על הבמה עם בן! גיורא ממציא דברים כמוה. מעניין מי ישחק את הלוחם בגיבור אמיתי...
&nbsp
זהר, אני מציע שלא. נראה מטריד שעלמה בתחפושת בן מאוהבת.
&nbsp
גפן, את תהרסי את זה!
&nbsp
נועה לא התרגשה. אמרתי שלא, זהר.
&nbsp
איפה גאיה סבן? כסף, גפן, כסף. אה... זהו, בנות, בנוגע לזה... כן, אברי וגפן... מה קרה?
&nbsp
הנפילים חזרו... יופי, עמוס.
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ותאמר אלוטל למיכאל, הינך לא מוקצה בכאילו. ותברך את מיכאל, ותאמר ישתחוו לך בנים. וישלח מלך הנפילים את שליחיו אל בן."

שיר m

Well-known member
פרק טוב!

פרק קורע
סוף סוף קורים דברים
אז מי יקדים את מי
בן יעזוב או טל תעזיב?
&nbsp
עלמה וזוהר היו מעולות:)
&nbsp
לא יוסי, אני מעדיפה את בן חממה.

פרק 40- מחשבת מסלול מחדש

האם בן יתאושש מהמכות?
&nbsp
מה סיון תעשה עם השיר של זהר?
&nbsp
האם המכות שנה את התכניות של טל?
&nbsp
והאם עלמה מתחילה להתחרט?

שוב שולחים נפילים על הפייביש...

אתם לא יודעים, אבל יש לה חברים פושעים... אתם לא יודעים עם מי הסתבכתם!
&nbsp
הנפיל המגעיל פגע בו! את מבינה, אלוטל?
&nbsp
הפרקים ממש ארוכים... אולי בגלל זה יש פחות?
&nbsp
בסדר, מקסימום נועה תחמם את ביונסה.
&nbsp
היי, היי, הכתבת... לא... אה, הפסיכוזה עוברת בתורשה.
&nbsp
'מישהו'...
&nbsp
בלונדינית ביצ'ית אל הבלונדינית הביצ'ית המקורית. רוב הסיכויים שייקחו את אסתי גינצבורג...
&nbsp
דפי וספייסי יסבירו לכם מה זה וי אפור אחד. תשאלו את האבא של חבר שלכם! נכון, ג'וני, זה לא איזה שבירת רגל. שכידוע לך... זה דבר שקורה הרבה פעמים, בעיקר בבתי הספר. סיון, תמצאי מה לעשות.
&nbsp
איכילוב, איכילוב... מזל שאת גם אימא שלו.
&nbsp
מזריקים לו את החומר שעושה מחלות קרינה?! אה, לא... לא זה. לא בודקים כמו שצריך, בבית חולים... כן, נכון. מזל שלרופאים לא אכפת. לא, נו, זאת הבחירה של בן, הוא מרגיש בחורה. או בחור. וואטאבר.
&nbsp
הנה רודף הבלונדיניות, אתה יודע מה אבא שלך עשה?!
&nbsp
לא הכי טוב למחוץ אותה...
&nbsp
כן, הוא יכול להשיג בלונדיניות לבד, בלי הכוח הנפילי שלך!
&nbsp
אומרים שוסי!
&nbsp
גם לילה מתביישת שהוא אבא שלה.
&nbsp
אלוטל מאוד רחומה.
&nbsp
דרך של אלוטל. תמיד יותר טובה.
&nbsp
ג'וני וזהר שוב! זאת מתערבת יפה... היא בול איימי. בול. דוד לא גנב! שלמה כתב את שיר השירים.
&nbsp
אי אפשר קאברים יותר יפים ומגניבים של שירים עבריים? נמאס לי מביונסה... היא שרה יותר טוב מיולי...
&nbsp
אברי קיבל טוקבקים?
&nbsp
איז'ק, אל תתערב. אתה זוכר מה קרה כשהתערבת לאליאנה...?
&nbsp
עלמה לא משהו. אוי ואבוי.
&nbsp
גפ-גפ? כמו בן-בן? הוא יכול להגיד שהם התחברו קצת כשהוא עבד בספינה של סיון... אה, בעצם זהר תהרוג אותו. כן, סגרת לה את החוב. זה סוג של אמת... רק פי עשרת אלפים משנקל.
&nbsp
אה. סיפור מעניין. קצת שונה...
&nbsp
יופי, אברי. רק אל תפגע בה.
&nbsp
אבל מה אפשר לעשות בלי לחם? לחם זה בסיסי! תום לא דפק אותך בפסטיגל? רגע, גפן, את לא צריכה להתחתן בגלל הצבא...?
&nbsp
ובמקרה את מעריצה אותו. חייבים לתת לבחורה הזאת עוד תפקידים. אה, תום מוכן לזוגיות? השחקנית של שיפי ממש נראית מטורפת. זה מגניב.
&nbsp
בבית חולים! אה, סבתא שלך! בטח...
&nbsp
אוי ואבוי. אה. רגע... בסדר, שיפי לא תבין.
&nbsp
אברי מטומטם... כן, יונה אמרה על סיון.
&nbsp
יש לך עתיד! עתיד! שיפשיפ?! זה העתקה מארץ נהדרת. למה קאברים באנגלית? היי... מעניין אם רועי נזכר במשהו מהשיר הזה... כי אני כן.
&nbsp
לפני רגע היא ירדה עלייך! בעת צערו?
&nbsp
היא לא חושבת שכתבת. אה, שיר לווייז. כמו השיר של קבוצת קשר?
&nbsp
רגע... מה סיון מתכננת? טוב, בדרך כלל מוחקים למשפחה הזאת שירים... יולי, מה שיונה שכחה בביצ'יות את עוד לא למדת!
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ותאמר אלוטל ונתתי בפניך את דרך האלוטל ואת דרך הנפילים, את דרך החיים ואת דרך המוות, והגנת על הפייביש."

שיר m

Well-known member
הולכת לאיבוד בכניסה ליהוד

חכי חכי סיון, עכשיו הסתבכת עם יונה

&nbsp
שיפי!

&nbsp
זוהר מלכה.
&nbsp
פרק נחמד!

למעלה