O-BOY 2 - המשך שבוע 5 ולפני אחרון!

O-BOY 2 - המשך שבוע 5 ולפני אחרון!

אל תדאגו, עוד שבוע בימי שלישי ורביעי (וגם חמישי!) תוכלו לראות סדרה מוזיקלית אחרת עם כמעט אותם שחקנים!

פרק 43- למי קראת יצור?!

אז איך הבנות יגיבו לכך שמצלמים את עלמה?
&nbsp
האם זהר תצליח להוכיח לג'וני של מי השיר?
&nbsp
נכון גפן ואברי ממש חמודים?
&nbsp
ומה יקרה בשידור חי?

גם בלי מצלמות אלוטל רואה

יפה, מחרטטים את יונה...
&nbsp
כן, גם זה וגם זה.
&nbsp
נפש בריאה בגוף בריא. או שזאת קירש המדריכה. יש לו רגל שבורה אם את שואלת אותי! יופי, עלמה, נהדר שאת מגלה לכולם...
&nbsp
היא צריכה לחשוב על ההפתעה...
&nbsp
באמת אסי סתום. פחחחח, עופר שכטר ומצלמה נסתרת... כן, יש לה כבר את החומר... וכן, ג'וי רגילה לכלא.
&nbsp
מפגש גאליס. מפתיע.
&nbsp
עלמה לא צולעת?!
&nbsp
זה לא עומד להיות היום מבחינת דמויות של שירן...
&nbsp
לביבי אין תחליף. נכון, עשית חרא דברים ב-25 השנים האחרונות. ואני אספר... למרות שאני חושש מההלפרין הזה... בסוף הוא יגיע. הבחור בן 54!
&nbsp
צעיף שהוא לא פיג'מה! אוי ואבוי. תום די זורם עם הקטע הזה... אתה בטוח ש... גיסנו... אתה בטוח שזאת הדרך להכניס למשפחה?
&nbsp
זה לא יהיה טוב.
&nbsp
ואיפה האחות המגנא והאחות הבלונדינית החטופה מהשכונה? לא, הוא מתכוון לטוס לדימונה ולפייביש!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
רעיון של יונה זה נחמד.
&nbsp
זהו? נגמר? חבל... הימים הטובים? נו, יאללה, חבר'ה, תתנשקו ותהיו ביחד. שידבר איתה. לא אמרנו בלי נשיקות?!
&nbsp
יופי, שוב הוא... כביכול.
&nbsp
אוי ואבוי... אבל חשבתי ששיפי יודעת ש... לא משנה, מבחינתי אחלה. כלומר, שיפי אחלה. זה מדהים אבל זה לא פיג'מה! יואו, בן, אתה לא מבין רמזים...
&nbsp
אברי, זה לא נראה לי... אני הייתי הולך על זאת עם החיידקים. סקסית.
&nbsp
כביכול או באמת?!
&nbsp
אתה רואה מה זה, אברי? אתה נמצא עם בן אדם בפנימייה, בסוף חוטף לך את הבחורה!
&nbsp
חמודה שיפי. אבל היא לא קלטה שיש לו חברה או משהו? שיפי כן. שיפי כן, בבקשה. חולה על זה. אני הייתי הולך על זה, אם לא הייתי עסוק עם אביולי.
&nbsp
חבר, הוא לא יצור! הוא דוידי! ונכון שהוא לא מסכים לעבוד בשביל הטלוויזיה, ונכון שהוא בא משכונה קשה, אבל פה בגנות לא זונחים אחד את השני! והעובדה היא שבמסיבת הסיום של מלכות אינה עדיין קראה לך מיכה... אה, איז'ק לא יודע שאת חייה?
&nbsp
אל תזוזו, חבר'ה, אל תזוזו (ההפתעה הכי גרועה בעולם). מעניין איך שירן מרגישה היום...
&nbsp
זה לא באמת, זה כביכול. סכסוכי גנות... הכי כואב! זאת הייתה הטרדה מינית? בכל אופן, מיכה, כמה פעמים אמרנו לך. דוידי הוא אורח פה. תן לו להרגיש טוב. בסדר? אמרנו לא להתעסק עם דוידי...
&nbsp
ברידג'?! די, נו... אוקיי, מוזר.
&nbsp
אבל למה הן מתחת לשמיכה בלי פיג'מה?!
&nbsp
לא יום טוב...
&nbsp
לך תקרא לגדי אתה! לא, שני משוגעים זה בכפולה. אבל הוא לא הטריד אותה מינית... אוווווווווווווו...
&nbsp
צביקה, אתה מגנט לצרות. כבר נמאס לי מהשיר הזה...
&nbsp
רואים, לפעמים הסכמים מביאים לזוגות ממש טובים. ומי חזה את זה? אני. כרגיל. ישששששששששששששששש! גיא סלניק אתה ממזר.
&nbsp
חכי, זהר, תכף... תכף... אוי, הנה זה. על הגרין סקרין הזול הזה. כן, זה שידור חי אצל אורי גרוס. שוב נפלת אצל חברה מחו"ל!!!!!!!!!
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ותנתץ עלמה את מקדשי אלוטל ותאמר לא תראני. ותאמר אלוטל אראך, ואינני כמו האלילים."

שיר m

Well-known member
אוי זה נהדר

גפן ואברי באמת חמודים איכשהו
&nbsp
מסכנה שיפי. לה יהיה הכי קשה לגלות את האמת
&nbsp
מצטערת זוהר אני כבר לא יכולה לשמוע את השיר הזה יותר...
&nbsp
האם סיון תעלם כלעומת שבאה?

Roei152

Well-known member
מנהל
לא שכחת אירוע לא פחות חשוב שמתרחש היום?
יותר חשוב מאו בוי?

פרק 44- קפה אצל ברטה

אז איך ג'וני יגיב לחשיפה המזעזעת?
&nbsp
האם זהר תחזור אליו?
&nbsp
האם מייקל יתאושש?
&nbsp
ומה ברטה תעשה, ותזכרו- מילה של ברטה זאת מילה...

מילה של אלוטל זאת מילה

כן, אורי פרסם את ההצצות. אבל ג'וני אידיוט. שבוע הבא אולי ישתפר. קצת עצוב. לא, ופינת גיבור השבוע זה ממש מגניב...
&nbsp
סיון קינן גיספן מנור!
&nbsp
כמו כשגילו שדני הוליווד שיקר בשידור חי... עצוב. רק שלו הייתה קצת אמת.
&nbsp
בחירה טובה של פסקול...
&nbsp
היייייייייייי! מה לא ללכת ל... אני אהרוג אותן. רציתי את ריקי גל!!!!!!!!!! יונה לימדה את כולן... לא בדיוק, יש עוד סוד...
&nbsp
שירן משחקת את זה ממש טוב. לא היום שלה, רק אתמול גירשו את לוסי לפתח תקווה, לדודה שלה...
&nbsp
אולי תלכי לדניאל ליטמן? אה, אבל גם הוא לפעמים לא מאמין לבחורות (ודי בוגדני).
&nbsp
זה לא עצבן, אתה לא באח הגדול... אוי ואבוי.
&nbsp
כן, סיון בורחת. טוב, כולנו ביחד... אם אתה נלחם כל כך הרבה על משהו, כנראה הוא לא שלך... לא למדת מדורי? שירן נראית כמו שלד...
&nbsp
אוי ואבוי. שרית ראובני היא לא זמרת? לא ראיתי משחקי הכס, ראיתי רק "הלוחם". ואדים? בואי, בואי, גברת ברטה, יש לי כמה לכלוך לספר לך עליו. כן, זה כבד. אוי... עדיף כבד! עדיף הכבד!
&nbsp
למה אתה תמיד בורח לבחורות מחו"ל?
&nbsp
תקרעו את זה!!!!!!!!!!!! מוסינזון? רגע, חבר'ה, אבל אילנית מסתכלת. היה קאט. לא ידעתם?
&nbsp
כן, זה מסכם את העניין.
&nbsp
רודף בלונדיניות...
&nbsp
אילנית צופה בכם. כל זה יקרה בטח...
&nbsp
עברו כמה שעות, סיון.
&nbsp
כן, גם אלה לי רצתה ולא עבד... לי בירן לפעמים יוצא ממש שמוק. אה, חווה... אה... זה של אמה ועידו.
&nbsp
או ווה, הגענו לרגע...
&nbsp
רעיון טוב. רק למה חולצות משבצות? הוא פשוט קפץ על הטרמפולינה עד שעף לחלל. מה מתכננים?
&nbsp
בטח כולם עושים לזהר מתיחה. טוב, היא סולחת לו די מהר. זה אף פעם לא ככה במציאות. עזוב, חבר, יהיו לכם עוד מלא שנים ביחד ואז תחזרו לגיל הזה. האלה שצפו בהם פתאום לא מתעניינים כל כך.
&nbsp
הייתי בטוח שסיון צופה בהם. אה, הסקת שהיא לא לבד ועכשיו היא צריכה להיות לבד?! היגיון מפגר מצד גולש גלים מפגר.
&nbsp
אבל יונתן ניסה להרוג אותך וסלחת לו! כן, אולי אפילו מחר.
&nbsp
רגל קטנה זה יותר לנקות, לכי צעדים גדולים. מחרתיים? לא טוב...
&nbsp
שטינקר קטן. כמו בימים הטובים של מייקל ואלוטל, שמנסים להשתלט על העולם. קידום יפה לפרק הסיום.
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ותבוא ברטה ותציע מילים על גבי מילים, ותחלל מקדשי אלוטל בדרשותיה. ותאמר אלוטל לא אקבלך, ותשלוט אלוטל במקדש."

שיר m

Well-known member
אוקיי

אז בסוף סיון יצאה מטורפת? נו באמת.
בעצם הדמות שלה הומצאה בשביל מייקל. אוקיי.
&nbsp
מצד אחד כל הכבוד זוהר. מצד שני... טוב. יופי לך. תהני לך מג'וני, עד הפעם הבאה.
&nbsp
טל תפגע בנרי כמובן. באסה.
&nbsp
אולי ברטה תציל את עלמה בסוף המופע הזה...

למעלה