גם בלי מצלמות אלוטל רואה
יפה, מחרטטים את יונה...

כן, גם זה וגם זה.

נפש בריאה בגוף בריא. או שזאת קירש המדריכה. יש לו רגל שבורה אם את שואלת אותי! יופי, עלמה, נהדר שאת מגלה לכולם...

היא צריכה לחשוב על ההפתעה...

באמת אסי סתום. פחחחח, עופר שכטר ומצלמה נסתרת... כן, יש לה כבר את החומר... וכן, ג'וי רגילה לכלא.

מפגש גאליס. מפתיע.

עלמה לא צולעת?!

זה לא עומד להיות היום מבחינת דמויות של שירן...

לביבי אין תחליף. נכון, עשית חרא דברים ב-25 השנים האחרונות. ואני אספר... למרות שאני חושש מההלפרין הזה... בסוף הוא יגיע. הבחור בן 54!

צעיף שהוא לא פיג'מה! אוי ואבוי. תום די זורם עם הקטע הזה... אתה בטוח ש... גיסנו... אתה בטוח שזאת הדרך להכניס למשפחה?

זה לא יהיה טוב.

ואיפה האחות המגנא והאחות הבלונדינית החטופה מהשכונה? לא, הוא מתכוון לטוס לדימונה ולפייביש!!!!!!!!!!!!!

רעיון של יונה זה נחמד.

זהו? נגמר? חבל... הימים הטובים? נו, יאללה, חבר'ה, תתנשקו ותהיו ביחד. שידבר איתה. לא אמרנו בלי נשיקות?!

יופי, שוב הוא... כביכול.

אוי ואבוי... אבל חשבתי ששיפי יודעת ש... לא משנה, מבחינתי אחלה. כלומר, שיפי אחלה. זה מדהים אבל זה לא פיג'מה! יואו, בן, אתה לא מבין רמזים...

אברי, זה לא נראה לי... אני הייתי הולך על זאת עם החיידקים. סקסית.

כביכול או באמת?!

אתה רואה מה זה, אברי? אתה נמצא עם בן אדם בפנימייה, בסוף חוטף לך את הבחורה!

חמודה שיפי. אבל היא לא קלטה שיש לו חברה או משהו? שיפי כן. שיפי כן, בבקשה. חולה על זה. אני הייתי הולך על זה, אם לא הייתי עסוק עם אביולי.

חבר, הוא לא יצור! הוא דוידי! ונכון שהוא לא מסכים לעבוד בשביל הטלוויזיה, ונכון שהוא בא משכונה קשה, אבל פה בגנות לא זונחים אחד את השני! והעובדה היא שבמסיבת הסיום של מלכות אינה עדיין קראה לך מיכה... אה, איז'ק לא יודע שאת חייה?

אל תזוזו, חבר'ה, אל תזוזו (ההפתעה הכי גרועה בעולם). מעניין איך שירן מרגישה היום...

זה לא באמת, זה כביכול. סכסוכי גנות... הכי כואב! זאת הייתה הטרדה מינית? בכל אופן, מיכה, כמה פעמים אמרנו לך. דוידי הוא אורח פה. תן לו להרגיש טוב. בסדר? אמרנו לא להתעסק עם דוידי...

ברידג'?! די, נו... אוקיי, מוזר.

אבל למה הן מתחת לשמיכה בלי פיג'מה?!

לא יום טוב...

לך תקרא לגדי אתה! לא, שני משוגעים זה בכפולה. אבל הוא לא הטריד אותה מינית... אוווווווווווווו...

צביקה, אתה מגנט לצרות. כבר נמאס לי מהשיר הזה...

רואים, לפעמים הסכמים מביאים לזוגות ממש טובים. ומי חזה את זה? אני. כרגיל. ישששששששששששששששש! גיא סלניק אתה ממזר.

חכי, זהר, תכף... תכף... אוי, הנה זה. על הגרין סקרין הזול הזה. כן, זה שידור חי אצל אורי גרוס. שוב נפלת אצל חברה מחו"ל!!!!!!!!!

פסוקה של אלוטל: "ותנתץ עלמה את מקדשי אלוטל ותאמר לא תראני. ותאמר אלוטל אראך, ואינני כמו האלילים."