זה לא סתם אולי... אתה האור בחיי... שוב פעם? די...
יופי, עכשיו הוא יראה את בן ב... תשמעו, זאת דרך אחת שלא יגלה...

הפרק עם השם הכי משמעותי. תשמעי, אני יכול לקרוא לך דני? כי עשו לך כמו שעשו לרונה.

שיפי קורעת אותי, צריך לתת לשחקנית הזאת יותר מקום. בעיקר על חשבון רודף הצעירות. כן, מי אתם. בטח. תמרה וייס סוף עונה 4. ועוד הם מפרסמים את זה...

אולי תתייעץ עם תום בנושא? הוא היה במצב די דומה... עם כמעט אותו הטקסט...

שיר ממש ישן, לא? ואתה, חתיכת נפיל מגעיל ובוגד במגנא, אתה עומד להיות האב הכי נורא! יותר מהאב רודף הצעירות של תום!

השיר הזה באמת נכנס לך לראש. ובאמת יש לה יאכטה משגעת... אחלה טוק שואו. רק למנחה יש בעיה קטנה... בוא, עד שלא השמעת את "לימדת אותי לעוף" בכמות הפעמים של גן נעול, לא טחנת כלום!

ברוכה משחררת אסורים. דודי? אבל מה הקשר? זה מה שאתה עושה במקום לגדל את הילדות היפות שלך? אל תאיים עליה!

בוא תישאר איתי פה. בכל זאת? זה לא כזה נורא, פשוט זה כמו 'לא אוהב את אחותך, כי אני אוהב אותך'. מה שמטומטם זה ששירים כאלה יכולים להצליח.

אלוטל תמיד ניצלת.

הכוכבים של יולי? בוא, תישאר איתה פה. אה, דמיונות... ורודף בלונדיניות. ובן?

דיסוננס מוזר בין זהר בסצנה אחת והשנייה.

תום הכווין יפה...

מה זה, טקסט לכדברא? תושבי, אזרחי, למי אכפת?! אבל האקסית הזאת יכולה לסייע לך בטקסט!

הוא לא קורא לו מיכאל? תשמע, קודם כל, עומר חזן מבין אותך. שנית, למה ללכת לבן הלא מוצלח במקום לבת הכי מוצלחת ושמשום מה רוצה שתהיה איתה?!

תשוקה זה בסדר גמור. לגמרי. כן, הוא חושב ככה וידעתי את זה.

בסדר, את תהיי הכוכבת של סדרת ה... גיורא חמיצר הכי גדולה שיש עכשיו. וזהר כבר הכוכבת הכי גדולה שיש.

אתה נפיל מרושע. מרושע. הגנו על הפייביש! ומייקל, אתה צודק, שלא ייגע בך עם המגע המרפא שלו. שהוא כלום לעומת לילה.

אתה האור בחיי או הבלדה שלי עלייך? לא יודע. מצד שני זה יותר טוב מגניבת תינוקות. שגם את זה אורי אוהב... אני בכלל לא מבין למה סיון לא מעמידה פנים שהיא בהיריון... סופרת כבשים? עד הכבש השישה עשר, מקווה. אליאנה דווקא שחקנית טובה, בניגוד למה שאומרים עליה. וזמרת נהדרת.

החוקים מאוד גמישים, אברי, רק שתדע. אז ככה: אברי עומד קצת לזנוח את החבר'ה שלו ולעשות תסרוקת חדשה, גפן תרצה לנשק אותו בסוף, והוא יפגע בה ב"פרידה" ביניהם. חשבתי שהיא שונאת כלבים.

הכיוון הוא שאת רונה. מה קרה לדני? מה קרה לדורי, הוא כבר לא בזוגיות הזאת בכלל?

ביונסה זה נהדר. אם כי היא עסוקה עם כל העניין עם נועה...

יופי, חבר'ה, העיקר שסיון למדה מגאליס ואת, עלמה, לא למדת! מה חשבת כששמת מכתב כזה?! מה?!

אה, עברו ימים. צבי, אני חושב שיש לך בעיה...

זהר פתטית.

יודע או יודעת?!

יופי, עלמה. נורא נחמד. אוקיי, הפתרון הפשוט הוא... ריקי גל. ריקי גל תפסוק.

פסוקה של אלוטל: "והנפילים היו בארץ בימים ההם, קרן ברון במשבר גיל הארבעים, ואסף חן ונוח ליטני בסברי מרנן, ומנשה וייס עם נדבי במלכות ועמוס מאיר המנהיג לשבט השועל. ותאמר אלוטל לא ידון רוחי באדם לעולם בשגם הוא בשר והיו ימיו מאה ועשרים שנה. ותברך אלוטל את בת עמוס מאיר, ותאמר ותהי לילה אותו אינו מאיר. ותזכה לילה לרכוש והצלחה ותהילת עולם."

ושיר להיום... זה יכול להגיע לזה!