O-BOY 2- שבוע 4

פרק 37- השיר שלנו

האם בן הצליח להציל את תום?

מי בא לבקר את אלוטל?

האם אברי וגפן יתאהבו?

והאם סיוון תמציא שהיא בהיריון מג'וני וזהר גרמה לה להפיל, התינוק של סיוון מת, הכול בגלל זהר, לא נינט?

זה לא סתם אולי... אתה האור בחיי... שוב פעם? די...

יופי, עכשיו הוא יראה את בן ב... תשמעו, זאת דרך אחת שלא יגלה...
&nbsp
הפרק עם השם הכי משמעותי. תשמעי, אני יכול לקרוא לך דני? כי עשו לך כמו שעשו לרונה.
&nbsp
שיפי קורעת אותי, צריך לתת לשחקנית הזאת יותר מקום. בעיקר על חשבון רודף הצעירות. כן, מי אתם. בטח. תמרה וייס סוף עונה 4. ועוד הם מפרסמים את זה...
&nbsp
אולי תתייעץ עם תום בנושא? הוא היה במצב די דומה... עם כמעט אותו הטקסט...
&nbsp
שיר ממש ישן, לא? ואתה, חתיכת נפיל מגעיל ובוגד במגנא, אתה עומד להיות האב הכי נורא! יותר מהאב רודף הצעירות של תום!
&nbsp
השיר הזה באמת נכנס לך לראש. ובאמת יש לה יאכטה משגעת... אחלה טוק שואו. רק למנחה יש בעיה קטנה... בוא, עד שלא השמעת את "לימדת אותי לעוף" בכמות הפעמים של גן נעול, לא טחנת כלום!
&nbsp
ברוכה משחררת אסורים. דודי? אבל מה הקשר? זה מה שאתה עושה במקום לגדל את הילדות היפות שלך? אל תאיים עליה!
&nbsp
בוא תישאר איתי פה. בכל זאת? זה לא כזה נורא, פשוט זה כמו 'לא אוהב את אחותך, כי אני אוהב אותך'. מה שמטומטם זה ששירים כאלה יכולים להצליח.
&nbsp
אלוטל תמיד ניצלת.
&nbsp
הכוכבים של יולי? בוא, תישאר איתה פה. אה, דמיונות... ורודף בלונדיניות. ובן?
&nbsp
דיסוננס מוזר בין זהר בסצנה אחת והשנייה.
&nbsp
תום הכווין יפה...
&nbsp
מה זה, טקסט לכדברא? תושבי, אזרחי, למי אכפת?! אבל האקסית הזאת יכולה לסייע לך בטקסט!
&nbsp
הוא לא קורא לו מיכאל? תשמע, קודם כל, עומר חזן מבין אותך. שנית, למה ללכת לבן הלא מוצלח במקום לבת הכי מוצלחת ושמשום מה רוצה שתהיה איתה?!
&nbsp
תשוקה זה בסדר גמור. לגמרי. כן, הוא חושב ככה וידעתי את זה.
&nbsp
בסדר, את תהיי הכוכבת של סדרת ה... גיורא חמיצר הכי גדולה שיש עכשיו. וזהר כבר הכוכבת הכי גדולה שיש.
&nbsp
אתה נפיל מרושע. מרושע. הגנו על הפייביש! ומייקל, אתה צודק, שלא ייגע בך עם המגע המרפא שלו. שהוא כלום לעומת לילה.
&nbsp
אתה האור בחיי או הבלדה שלי עלייך? לא יודע. מצד שני זה יותר טוב מגניבת תינוקות. שגם את זה אורי אוהב... אני בכלל לא מבין למה סיון לא מעמידה פנים שהיא בהיריון... סופרת כבשים? עד הכבש השישה עשר, מקווה. אליאנה דווקא שחקנית טובה, בניגוד למה שאומרים עליה. וזמרת נהדרת.
&nbsp
החוקים מאוד גמישים, אברי, רק שתדע. אז ככה: אברי עומד קצת לזנוח את החבר'ה שלו ולעשות תסרוקת חדשה, גפן תרצה לנשק אותו בסוף, והוא יפגע בה ב"פרידה" ביניהם. חשבתי שהיא שונאת כלבים.
&nbsp
הכיוון הוא שאת רונה. מה קרה לדני? מה קרה לדורי, הוא כבר לא בזוגיות הזאת בכלל?
&nbsp
ביונסה זה נהדר. אם כי היא עסוקה עם כל העניין עם נועה...
&nbsp
יופי, חבר'ה, העיקר שסיון למדה מגאליס ואת, עלמה, לא למדת! מה חשבת כששמת מכתב כזה?! מה?!
&nbsp
אה, עברו ימים. צבי, אני חושב שיש לך בעיה...
&nbsp
זהר פתטית.
&nbsp
יודע או יודעת?!
&nbsp
יופי, עלמה. נורא נחמד. אוקיי, הפתרון הפשוט הוא... ריקי גל. ריקי גל תפסוק.
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "והנפילים היו בארץ בימים ההם, קרן ברון במשבר גיל הארבעים, ואסף חן ונוח ליטני בסברי מרנן, ומנשה וייס עם נדבי במלכות ועמוס מאיר המנהיג לשבט השועל. ותאמר אלוטל לא ידון רוחי באדם לעולם בשגם הוא בשר והיו ימיו מאה ועשרים שנה. ותברך אלוטל את בת עמוס מאיר, ותאמר ותהי לילה אותו אינו מאיר. ותזכה לילה לרכוש והצלחה ותהילת עולם."
&nbsp
ושיר להיום... זה יכול להגיע לזה!

UberStorm

New member
האמת ממש עצבן אותי הקטע עם המעטפה.

למה לכתוב משהו כל כך צפוי ומעיק? אם כבר הומאז' מוכרז לשיר שלנו, אורי יכל להשתמש באותה הדרך עם הגניבה מהתיק, שזה איכשהו לא מרגיש צפוי כמו להשאיר פאקינג מכתב

שיר m

Well-known member
אהההה

די כבר עם המעטפות! די להשאיר מעטפות על מיטות של אנשים! די עם זה! אתם לא לומדים לקח!!!
&nbsp
זוהר

&nbsp
אברי וגפן בתוכנית שהולכת להיות אסון (ואז נשיקה בסוף, כמובן)
&nbsp
טל קוטלר

שיר m

Well-known member
ועוד משהו

זאת רק אני או שלתום יש עכשיו מבטים חשדניים על בן?

UberStorm

New member
דיי, זה אשכרה היה שם הפרק?! לא שמתי לב, הרפרנס הוכרז סופית!

כן, גם אורי פרסם באינסטגרם

עכשיו השאלה האם סיון תעמיד פנים שהיא בהריון מג'וני ולא ממייקל?

UberStorm

New member
חחח ראיתי עכשיו, הוא גם הוסיף שזה מתקדם לכיוונים אחרים לגמרי

פרק 38- אודישן לאלישע

אז מה התכנית של אלוטל לגבי עלמה?
&nbsp
איך אברי וגפן יצליחו בתפקידם כזוג?
&nbsp
מה סיון תגיד כשיאשימו אותה בגניבת שיר?
&nbsp
והאם ריקי גל תבוא לפסוק מי כתב את השיר, בהתבסס על תקדים נ' שחר נגד נ' לוי?

היא תפסוק, אלוטל, זה לא השיר שלנו בכלל...

ג'וני אמר שכששמע את השיר הוא נגנב לגמרי. עכשיו, הוא לא הבין את הקטע?
&nbsp
למה כולן גמדות פה?! כמה אליאנה גבוהה בדיוק?! עלמה, את סתומה. מאוד. את לא למדת מגאליס, הוגו ואדם ועדי, ובטח לא מהחממה, איימי ויפתח.
&nbsp
אליאנה שחקנית ממש טובה. היא סתומה, מה לעשות. לא, עלמה, את חושבת? יופי, חבר'ה, זה קביל כמו חשבון חשמל שרשמת עליו את המילים!
&nbsp
עוד פעם הוא מאמין לה... הוא תמיד מאמין לה! גם מול רונה הוא האמין לה! למה ג'וני משתמש בשורש "ג.נ.ב" כל כך הרבה פעמים?! נגנבתי, גנבה, שיר מגניב, מה זה?! חשבתי שייקח זמן עד הסטירה... או שיהיו שתיים?! דניאל גד לא אוהב את זה. לך לרונה.
&nbsp
יאללה, מתואמים אז תהיו ביחד.
&nbsp
בסדר, גם נטלי הרביצה לאלה לי... היי, יולי, מה קורה? התגעגעתי. כן, הלחנת, גם ממש שרת ולא רונה. בחייאת, דני, לא למדת?
&nbsp
אברי, לך יש יכולת לכופף אותה! נכון, הסכמים צריך לכבד. בניגוד להסכם שהופר. דווקא התרגלתי אליו ככה...
&nbsp
עוד פעם מאשימה חברות של תום בתור שקרניות... אלוטל באה להתערב. ודווקא אסי מסכם? אוי, לא יפה. רגע, מה לא הייתה שלושה ימים, נו, אז לפני, עברו שלושה ימים בין לבין! לא?!
&nbsp
השיר הזה היה ישן כבר כשהפיקו את זה. אבל זה נראה כמו השקה של הזוגיות... דוידי?
&nbsp
אין מצלמות בחדר של ג'וני? וגם אפשר לראות שבן נכנס עם מעטפה וסיוון יצאה איתה. אני אקרא לה אלוהים. אה, טבלת אקסל. מה רואים ואינם נראים?! הנפילים שוב חוזרים! הבטיחו עוד סטירה. היא לא הטיחה האשמות... היא הטיחה סטירה.
&nbsp
אף אחד לא אמר שזה יהיה קל להיות גם בן וגם עלמה.
&nbsp
מה אכפת לה להישבע? יולי הייתה נשבעת... בואי, עם אליאנה זה היה גם בגלגול הקודם בטח. אחלה יולי.
&nbsp
לא בדיוק, אבל... תגידו, אין עוד פוליגרפים, כן?
&nbsp
היא צפתה בשיר שלנו בדיוק. אלוטל קובעת את החטאים. אז במקרה הזה פונים להוגו! או למחברת שירים! או... נו, עוד בדיחות מסדרות אחרות.
&nbsp
הוא חושב שנמאס לו משתי האקסיות שלו והוא מעדיף את עלמה. אבל איפה הקאברים?!
&nbsp
אלישע זה... זה הוט. מליסה? גדול, כולנו מתים על אלה. קצ'ינג.
&nbsp
לא עדיף עם עדן? אוי, מישהו כאן יותר טמבל מאלישע... והכי מטומטם שזה יכול לקרות באלישע! אבל איפה הסגנית ציפי?!
&nbsp
מייקל, למה נזכרת בשיר הזה? ואני מציע שתבדוק את אבא שלך, הוא אבא של האקסית שלך.
&nbsp
הסנדי בר מה זה משגשג מאז שהסדרה התחילה.
&nbsp
הנפילים האלה השתלטו על אלוטל...
&nbsp
מי יבין אותך, מעריצות מעצבנות? הן רצו להרוג את נועה כי היא התנשקה עם מרגי...
&nbsp
והמשחק די מוגזם. יופי, מייקל.
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ותקרא אלוטל למיכאל המוקצה בכאילו ותאמר לו אחזירך למקדשי, זכר ונקבה בראתי את בן ועלמה".

שיר m

Well-known member
אוי ואבוי

ככה זה נחשף? למייקל?!?!?! טוב נו. הכדור מתחיל להתגלגל.
&nbsp
זוהר

שילמדו כולם מזוהר, כשצריך נותנים סטירה! אפילו שתיים!
&nbsp
עכשיו מתחיל להיות מעניין.

למעלה