סופה של אלוטל או שרק ההתחלה?
טוב, מי שבחר בזה דווקא נחמד... אני דווקא מעדיף את ארתור. דווקא עכשיו זהר?

תום מחליף חולצה בכלל? בסדר, אז שוב עבדו עליך, לא היית מוכן בגלל סיון קינן?

בפעם האחרונה... או או או...

נכון, בוא תעבוד על דברים יותר חשובים כמו החושן... אתי אלון?!

טוב, שיר, יחסית אני חושב שהגיע הזמן לסלוח לג'וני? יש לנו עוד קצת זמן לראות אותו. בעצם, יש לנו... פוראבר... לראות אותו.

שוב פעם לא חשבתי. ושוב לא תכננתי. זה די ברור מתי היא הייתה עלמה... והיא עצרה אותך מלונדון.

אז זהו, בנוגע לשר...

בסדר, ואבא שלך אוהב צעירות. וככה הגענו לזה.

אז שוב - יופי, דינה, רק עזבת את החממה וחזרת לפשע?!

ואתה נמצא בשוברי גלים, אדוני! דינה, למה לאיים על שוטר?!

זה מיכאל הנורא.

אין חקירות חושן? אני חושב שהחושן הזה שיבש אותך.

יופי, מיכאל.

פתח פיך ודבר! העד לא אמין, הוא בן של פושע.

המלאך מיכאל. אבל אסי ראה אותך מתפשט. מיכאל, אמרנו לך לבטוח באלוטל! היא תזחל רק לפוראבר. קריירת המשחק לא תעבוד.

בטח לא תבוא לחפש אותו.

וזה שהתמונות של עלמה ותום נמצאות ממש צמוד, לא עורר את חשדך?

אסי ראה יותר מדי מחזות שייקספיריים.

אז הראש של תום בדמות בן מצדיק את עלמה. יאללה אתה והאבא רודף הצעירות שלך! אדם ואלינור ידעו לעשות את זה יותר טוב עם הרכבת והריצה.

אה... כן... השיר הזה... למה משמיעים את הגרסה הבעייתית של נינט ולא את המקור של נועה? וזה יותר מתאים לזהר...יופי, הם משלימים! כן, הוא מדבר יותר מדי.

זה באמת חיפצון. אה, עכשיו אתם מבינים שזה היה קצת מטומטם... את האמת שאת הסצנה הזאת ראיתי בטלוויזיה, סגרתי אותה כשהתברר לי שפספסתי את ההתחלה. אה, עכשיו זאת... יש דרך לצאת מהסבך המשפטי, עם ווייז? אה, חרטות גאליס. יופי. למי שלא מבין, הסירה הזאת תימכר לעומר חזן, שיתחיל בה את צילומי הסדרה החדשה, הסירה. הם יקימו להקה חדשה. לא עוד פעם, בבקשה. אסי? לא. לא יעבוד. ככה זה, אנשים מורדים באלים.

אבל המשפחה שלך מסרבת שתנשק אותה. תמיד יש צדק. כן, ברור שיש...

הוא בא להשתלט על הפייביש!!!!!!!!!!!! אני לא סומך עליו בכלי רכב אוויריים.

יופי, בטח האפי אנד.

אמרתי לכם, לא סומך עליו עם כלי רכב אוויריים... טוב, עונה הבאה תנוחי? מתרסקים על אי?

פסוקה של אלוטל: "ותרוויח אלוטל כסף רב ותצא להפסקה. ותכניס עצמה לתרדמה עמוקה ותחזור ותהפוך גילה. וכל יתר דברי אלוטל המה כתובים בספר הנצח, ותהי אלוטל סוכנת גדולה בספר הנצח יותר משהייתה בספר הזכרים, ותייצג את דפנה ורווח. ותרוויח."