קיבלתי מסר מאותו אחד שסיפר על התאריך המדויק של OC 2 בDVג והוא אמר לי שהתאריך שונה... אז במקום שאתבלבל וכל הבלאגן הזה, אראה את הסדרה בלילות, (וישים הקלטה 10 דקות לפניי לפליסטי בערוץ 3 או ההפך, כבר נראה) וכשייצא באמת הDVD אני אקנה....
של הסרטים והסדרות של וורנר בכלל. מה שחבל לי, זה שהם לא מתכוונים להוציא את "אוורווד" ל-DVD, ודווקא רציתי לראות את העונה הראשונה. זה הלוח שלהם להוצאות סרטים/סדרות עד לסוף שנת 2005 בחודשים הבאים. תאריכים מדוייקים יש רק לסדרות באמת בודדות, ועדיין לא ניתן לפרסום. אוקטובר: באטמן מתחיל בית השעווה אימפריית השמש ג'ימס דין - דוקומנטרי באטמן מהדורה מיוחדת באטמן חוזר מהדורה מיוחדת באטמן לנצח מהדורה מיוחדת באטמן ורובין מהדורה מיוחדת אי. אר. עונה 5 מארפי בראון עונה 1 סמולוויל עונה 4 ללא עקבות עונה 2 הסמויה עונה 2 תרגיע עונה 4 המיטב של חברים עונה 5 המיטב של חברים עונה 6 נובמבר: Polar Express NR Charlie & the CF NR The Island NR Sisterhood of the Traveling Pants הקוסם מארץ עוץ (גרסת 2 דיסקים מיוחדת) New Jack City SE (2 Disc) Jimi Hendrix SE (2 Disc) Ben-Hur (2 Disc) ג'ואי- עונה 1 THE OC- עונה 2 בנות גילמור- עונה 1 Entourage Season 1 (HBO) המיטב של חברים עונה 7 המיטב של חברים עונה 8 Ninotchka Queen Christina Camille אנה קרנינה Mata Hari Scarecrow Bobby Dearfield Barkley's of Broadway Victory Tom & Jerry (MFV) Fast & Furry מהיר ועצבני- מהדורה מיוחדת Hot wheels Acceleracers Breaking Point Hot wheels Acceleracers The Ultimate Race. תירגמתי את הסרטים והסדרות מהרשימה שידעתי את התרגום שלהם. על דצמבר עדיין לא יצא דו"ח.