O.C

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif

אפילו שלטעמי היו צריכים לשדר קודם את "סמולוויל" 3

shawn 1

New member
אני אישית לא אראה, מכיוון שאני

קונה תעונה ה2 בDVD בנובמבר...

TheCharm

New member
תוכל לומר לי אותו?

אני אקנה את זה להוריי. הם אמנם התמכרו כהוגן אחרי שקניתי את העונה הראשונה, אבל לא נספיק לסיים את העונה תוך 11 ימים.

shawn 1

New member
אסור לי, מצטער.. זה מכיוון שזה מישו

מכאן, מתפוז, נתן לי אותו, וממש ממש אסור לי... אבל אני יכול להגיד שזה בתחילת נובמבר, די תחילת...

shawn 1

New member
עכשיו זה השתנה

קיבלתי מסר מאותו אחד שסיפר על התאריך המדויק של OC 2 בDVג והוא אמר לי שהתאריך שונה... אז במקום שאתבלבל וכל הבלאגן הזה, אראה את הסדרה בלילות, (וישים הקלטה 10 דקות לפניי לפליסטי בערוץ 3 או ההפך, כבר נראה) וכשייצא באמת הDVD אני אקנה....

TheCharm

New member
שונה לגמרי כאילו?

כבר לא נובמבר? יאללה גיא תגיד

shawn 1

New member
לא, זה יהיה בנובמבר..אבל מי יודע

מה ישתנה.... ולא אכפת לי לראות תעונה ה2 בטלויזיה ואז לקנות תמארז..הוא שווה! ומי זה גיא?

../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

של הסרטים והסדרות של וורנר בכלל. מה שחבל לי, זה שהם לא מתכוונים להוציא את "אוורווד" ל-DVD, ודווקא רציתי לראות את העונה הראשונה. זה הלוח שלהם להוצאות סרטים/סדרות עד לסוף שנת 2005 בחודשים הבאים. תאריכים מדוייקים יש רק לסדרות באמת בודדות, ועדיין לא ניתן לפרסום. אוקטובר: באטמן מתחיל בית השעווה אימפריית השמש ג'ימס דין - דוקומנטרי באטמן מהדורה מיוחדת באטמן חוזר מהדורה מיוחדת באטמן לנצח מהדורה מיוחדת באטמן ורובין מהדורה מיוחדת אי. אר. עונה 5 מארפי בראון עונה 1 סמולוויל עונה 4 ללא עקבות עונה 2 הסמויה עונה 2 תרגיע עונה 4 המיטב של חברים עונה 5 המיטב של חברים עונה 6 נובמבר: Polar Express NR Charlie & the CF NR The Island NR Sisterhood of the Traveling Pants הקוסם מארץ עוץ (גרסת 2 דיסקים מיוחדת) New Jack City SE (2 Disc) Jimi Hendrix SE (2 Disc) Ben-Hur (2 Disc) ג'ואי- עונה 1 THE OC- עונה 2 בנות גילמור- עונה 1 Entourage Season 1 (HBO) המיטב של חברים עונה 7 המיטב של חברים עונה 8 Ninotchka Queen Christina Camille אנה קרנינה Mata Hari Scarecrow Bobby Dearfield Barkley's of Broadway Victory Tom & Jerry (MFV) Fast & Furry מהיר ועצבני- מהדורה מיוחדת Hot wheels Acceleracers Breaking Point Hot wheels Acceleracers The Ultimate Race. תירגמתי את הסרטים והסדרות מהרשימה שידעתי את התרגום שלהם. על דצמבר עדיין לא יצא דו"ח.

shawn 1

New member
חשבתי שבנות גילמור זה לבנות רק....

לא ידעתי שבנים גם צופים בזה.... אה, לא משנה...

למעלה