O.K - בואו נעשה כאן סדר

איה@

New member
O.K - בואו נעשה כאן סדר../images/Emo70.gif

נכון. "נעלמתי" קצת, השארתי לכם את הבמה - והיתה לזה כוונה. אבל מעכשיו - נעשה כאן סדר, נקבע כללים - ובעיקר נעמוד בהם והכוונה היא שאתם תהיו שותפים בזה. דבר ראשון - אני - ורק אני פותחת שירשור עידכונים. כל זמן שהשירשור נמצא בעמוד הראשי - אין מצב שיפתח שירשור חדש וכולכם מתבקשים לשרשר לאותו שירשור - וגם - לא להתעצל ולגלול את העמוד עד למטה כדי לראות הודעות חדשות שהתווספו. דבר שני - הפורום הזה לא נפתח על מנת שתודיעו שעידכנתם זה רק בונוס!! מטרת הפורום הוא דיונים בנושאי הבלוגים והיומנים האישיים מתוך כוונה לעזור ולהעזר, לחדש, ללמוד, וכו' ואל תחכו (למרות שגם אני אשתדל) שאני אהיה זו שאפתח דיונים המקום הזה הוא שלכם ובשבילכם - דברו - שתפו - ספרו - אל תחכו ש"יעשו" זאת עבורכם. דבר שלישי - אם יש לכם רעיונות/הצעות לפעילות בפורום תעלו אותם למשל בזמנו הנהגתי את "מילת השבוע" מילה אחת שכולם כותבים עליה - כל אחד מהזוית שלו - אם תרצו אשמח לחדש את הנושא או אם יש לכם הצעה אחרת - קדימה! תנו דרור להצעות. אשמח אם תשתפו פעולה
איה.

Unicorn Fairy

New member
../images/Emo45.gif ונצל"ש - עידכנתי סוף סוף!

קודם כל איה תני לי לברך אותך על היוזמה הנהדרת. אחלה אחלה ואחלה. דבר שני, עידכנתי סוף סוף את הבלוג שלי ועכשיו אתם יכולים לקרוא את הכתובה החדשה שלי "אבודה. טריגר?" שלדעתי היא אחת הטובות שלי. ובקשה אחרונה אנשים... להגיב!!! אני חיה על התגובות שלכם!!!

איה@

New member
../images/Emo141.gifשירשור העידכונים../images/Emo141.gif

הפעם בכוונה הוספתי את השירשור מתחת להודעה שלי כדי שכולכם תתעדכנו בכללים החדשים וגם - כדי שתכתבו מה דעתכם על פרוייקט "מילת השבוע" מעונינים בזה?
איה.

עדכון נוסף בבלוג שלי ../images/Emo153.gif

כנסו בבקשה לראות... תודה... שיר נ.ב. בקשר למילת השבוע - אני חושבת שזה רעיון טוב רק שאת המילים צריכים לבחור טוב בשביל זאת תהיה מילה שכולם יוכלו להתחבר אליה...

scooby4

New member
מת לצעוק על מת לצעוק

עידכון על סרט מאוד שנוי במחלוקת, ועל סדרנים ומקרינים מאוד שנויים במחלוקת. תעשיית הקולנוע במיטבה.

למעלה